Zvrc, za samostalnu većinu nam treba 76, a ne 67 mandata. 🙂
Ali, da ćemo im uzeti sve, apsolutno sve što imaju – to hoćemo.
😃
Ovo ce vjerojatno biti najlosiji rezultat HDZ-a u hrvatskoj povijesti. Gori od onog Jadranke Kosor koji je do sada bio najgori. Naravno, borg-plenkovic lista ne moze uopce u istu recenicu sa Karamarkovom listom koja je bila na proslim izborima. Ova je skoro duplo lošija po postotku glasova. Duplo!
E sad treba vidjeti sto ce biti s Plenkovicem. Njegovim padom otvara se potpuno cist prolaz do borgovaca koja onda treba žestoko stisnuti. Ja im ne bih bio u koži! Nemirno ce spavat iducih noci. Em je Kolakusic dobio puno, em je Plenkovic nikad slabiji.
Evo i ja sam glasao za g. Suca. Inače ne glasam za desnicu ali ovaj put sam napravio iznimku.
Želim da se stvari u Hrvatskoj promjene na puno bolje.
Ali sada očekujem da g. Kolakušić sva obećanja ispuni.
Ili neće biti sljedećeg puta.
Nema više obećanja već samo djela.
Kako dobar naslov!
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2088402
😂
Čini mi se da je deranje čelnih ljudi stranaka obrnuto proporcionalno sa njihovim izbornim rezultatima.
U nedostatku sile argumenta, jedino ostaje argument sile. To jest decibela.
Ali ni to neće pomoći.
Nervoza među borgovcima moze se rezat nožem. Uskoro cete palit televizore u pola 5 ujutro da vidite tko je idući, rekao je Mislav.
Pogledajte malo rezultate po gradovima.
Mislav u svakom 9-10%.
Ovo daje veliku nadu za parlamentarne izbore!
Gazi lopove!!!
HDZ u Irskoj dobio 1 (jedan) glas.
😂😂😂
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2088474
Rezultat za anale političkog djelovanja. 😄
Ovo ce vjerojatno biti najlosiji rezultat HDZ-a u hrvatskoj povijesti. Gori od onog Jadranke Kosor koji je do sada bio najgori. Naravno, borg-plenkovic lista ne moze uopce u istu recenicu sa Karamarkovom listom koja je bila na proslim izborima. Ova je skoro duplo lošija po postotku glasova. Duplo!
E sad treba vidjeti sto ce biti s Plenkovicem. Njegovim padom otvara se potpuno cist prolaz do borgovaca koja onda treba žestoko stisnuti. Ja im ne bih bio u koži! Nemirno ce spavat iducih noci. Em je Kolakusic dobio puno, em je Plenkovic nikad slabiji.
33,6 na parlamentarnim, sad jedva preko 22.
Od 3 glasača jedan progledao, ostaju još 2.