Problem kod onih koji ne shvaćaju sadržaj teme je što toga nisu svjesni.
A na njihovu žalost se to jako dobro vidi.
Neka si ti nama objasnio što je investiranje a što je nešto neimenovano drugo.
A to da ćeš nam određivati gdje bi i što bi trebali pisati i raspravljati – sigurno nećeš.
Potpuno si irelevantan.
A što bi ja tebi trebao odrađivati. Kažem samo da pišete na krivim temama, i to je to.
Mislim, možeš ti primjerice na forumu koji se bavi zečevima pisati i o psima, jer hej, zajednički nazivnik je da su to životinje. Samo što si na kraju dana ipak na krivom forumu i baviš se krivim stvarima.
No, tko je shvatio je, tko nije nikad ni neće.
Domet rasprave: usporedbe na razini zečeva i pasa.
A svijest o tome što se dogodilo u Agrokoru i naročito odabranim modelom stvaranja Fortenove grupe, te koje to posljedice ima za pojedince i državu općenito – na razini amebe.
Jao, jao!
Samo ti nastavi biti ovako konstruktivan u raspravama.
Bez mene, molim.
Nemamo mi sta s njima razgovarati. S njima, borgovcima i Andrejem Plenkovicem cemo razgovarat u nedjelju na izborima. Do tada upozorite na Plenkovica ljude u svojoj okolini i ucinite sve da dobiju sto manje glasova.
Baš maloprije sa kolegom nešto razgovarao i on će za Kolakušića. Ljudi se bude i to je bitno,a oni jadnici koji su ovisni o stranci neka glasaju za nju,ja sam sposoban živjeti i zarađivati bez pomoći stranke .
Problem kod onih koji ne shvaćaju sadržaj teme je što toga nisu svjesni.
A na njihovu žalost se to jako dobro vidi.
Neka si ti nama objasnio što je investiranje a što je nešto neimenovano drugo.
A to da ćeš nam određivati gdje bi i što bi trebali pisati i raspravljati – sigurno nećeš.
Potpuno si irelevantan.
A što bi ja tebi trebao odrađivati. Kažem samo da pišete na krivim temama, i to je to.
Mislim, možeš ti primjerice na forumu koji se bavi zečevima pisati i o psima, jer hej, zajednički nazivnik je da su to životinje. Samo što si na kraju dana ipak na krivom forumu i baviš se krivim stvarima.
No, tko je shvatio je, tko nije nikad ni neće.
[/quote]
Vi uopće ne shvaćate što je tema. A to je krađa dionica od malih dioničara.
Mene ne zanima ni Todorić ni Plenković.
Mene zanima USKOK i hrvatsko pravosuđe koje će koji su omogučili ovu krađu Todoriću i ostalim patuljcima da završe na dugogodišnjoj robiji.
Dok se to ne dogodi na ZSE će i dalje vladati velika nesigurnost i mogućnost da se pljačka ponovi.
A Vi možete zaboraviti bilo kakvo ulaganje na ZSE.
Preporučam da se počnete baviti uzgajanjem zečeva.
Imate više šanse da nešto zaradite nego na ZSE a zecovi se i brže razmnožavaju nego kune na ZSE.
Vi uopće ne shvaćate što je tema. A to je krađa dionica od malih dioničara.
Mene ne zanima ni Todorić ni Plenković.
Mene zanima USKOK i hrvatsko pravosuđe koje će koji su omogučili ovu krađu Todoriću i ostalim patuljcima da završe na dugogodišnjoj robiji.
Dok se to ne dogodi na ZSE će i dalje vladati velika nesigurnost i mogućnost da se pljačka ponovi.
A Vi možete zaboraviti bilo kakvo ulaganje na ZSE.
Preporučam da se počnete baviti uzgajanjem zečeva.
Imate više šanse da nešto zaradite nego na ZSE a zecovi se i brže razmnožavaju nego kune na ZSE.
Ne trebaš se ti o meni brinuti 🙂 Ekipa koja je slušala ove pametne ovdje godinama sa svojim “preporukama” i “analizama” koje su sve odreda nulirane, ona je jedina koja se treba brinuti. Zato i ovdje održavate kružok i pružate jedni drugima utjehu, jer je tako valjda lakše. Razumijem ja to. I bijeg u politiku sa kojom se ta ekipa i jedino ovdje bavi i agitira za neke svoje buduće todoriće i buduće plenkoviće a da toga uopće nije svjesna je opet jedna njihova “analiza” i “preporuka”. Razumijem ja i to. Prevareni jednostavno želi ćuti da će mu se nepravna ispraviti, i onda eto, ko guska slijedi zov.
Sve je to u redu, ali to više nikakve veze nema sa investiranjem, ekonomijom, analizama, poslovanjem itd itd.
Ecobarbar, s obzirom da se u temu Agrokora razumiješ ko Mara u krivi k…, ajde da se malo osvrnemo na temu u kojoj si više doma.
Reci nam kako je u subotu bilo u Ciboni?
Jesi upoznao nekog novog i zanimljivog?
Jesi pljeskao dovoljno dugo? Po mjeri dragog vođe?
Ispričaj nam svoje dojmove.
Veselimo se ćuti ih iz prve ruke.
Nemojte se osvrtati na provokacije pojedinih forumasa. Idemo jos ovih par dana stisnuti da ljudima oko sebe objasnimo tko su Andrej Plenkovic i njegova grupa Borg, kako njihovo “spasavanje” Agrokora utječe na trziste kapitala, opcenito na strane investicije i na kraju na kompletnu hrvatsku ekonomiju.
Ecobarbar, s obzirom da se u temu Agrokora razumiješ ko Mara u krivi k…, ajde da se malo osvrnemo na temu u kojoj si više doma.
Ae, dobro kažeš …. Obzirom da je meni gubitak na Agrokorovim izdanjima ravan nuli, (a dok ste vi ovdje drukali i navlačilli ljude na kupovinu nule sa svojim razumijevanjem, neki forumaš i ja smo dali točno skoro do u dlaku predviđanje što će se dogoditi), a mnogim pametnima koji se jako razumiju u Agrokor gubitak se kreće u desetinama tisuća kuna, a neke znam i sa stotinama tisuća, da, odabrati ću tvoju ocjenu da se ne razumijem, a onima koji se razumiju ostaviti gubitke.
Eto, pošteno
Nemojte se osvrtati na provokacije pojedinih forumasa. Idemo jos ovih par dana stisnuti da ljudima oko sebe objasnimo tko su Andrej Plenkovic i njegova grupa Borg, kako njihovo "spasavanje" Agrokora utječe na trziste kapitala, opcenito na strane investicije i na kraju na kompletnu hrvatsku ekonomiju.
Uz sve objasnjavanje vjerujem da ce HDZ ipak imati 4-5 zastupnika, SDP 2-3, zivi zid 1, kolakusic 1, i rubno suverenisti 0-1 i neovisni za hrvatsku 0-1.