Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgubio milijune na Agrokoru, ali je još najimućniji na estradi

Paulie, 01.04.2019. u 14:58

Nije to Bog zna što, ali uložio sam i tako malo pratim što se događa s Agrokorom, pričao je Jasmin Stavros (64) krajem 2017. kada se naveliko počelo pisati i pričati kako se Gazdino carstvo neslavno urušava.

Kojekakvi povjerenici su se izmjenjivali pred nacijom, pričali o Todorićevom milijunskim gubicima zbog čega je jedan od najuspješnijih domaćih estradnjaka, Staki, skromno opisao gubitak svog ulaganja. No, kako kažu Jasminovi najbliži suradnici, u igri nije bila mala svota, već gubitak investicije od gotovo tri milijuna kuna.

– I sad se svede na kraju da to trebam zaboraviti, da se od toga neće dogoditi ništa jer dok se to eventualno riješi, proći će 10 godina, stvar će zastarjeti, promijenit će se sudovi. Ali tu nema više nikakve pomoći. Ja sam se od toga oprostio isto kao da sam se rastao od žene – šalio se Stavros tada komentirajući političke odluke o kojekakvim verzijama o spašavanju Agrokora.

Stavros u nagodbi izgubio 3 milijuna kuna.

Najgore od svega sto on kaze da se oprostio od toga.
Nadam se da ostali nisu.

nije mi jasno – ovdje je game over

zasto zitnjak nije odblokiran

zwasto zrcaljene tvtrtke nisuv izvrštene nego su još uvijek pod blokadom

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Zašto to tebe brine ? Pa nisi ti unutra ?Ili jedva čekaš da nam otmu ?

Koliko god me grc u zeludcu stisbe kada se sjetim svega, toliko mi je drago.
Pokazalo se koliko smo proklet narod.
To se vidi i po pojedinim forumasima.
Mediji i pravosude su toliko korumpirani da korumpiraniji ne mogu biti.
Nadam se samo da ce netko pronaci nacin da krenemo u nekakvu medunarodnu tuzbu.
Odmah se prikljucujem.
Cash je ionako spreman za to

[/quote]

zasto bih se radovao tudem gubitku

pitam jer to ima odraza na burzu – ipak nesto nakon 2 god ide svom raspletu kakav god on bio

[/quote]

pitam jer to ima odraza na burzu – ipak nesto nakon 2 god ide svom raspletu kakav god on bio
[/quote]
Izbrišeš sa svoje gledalice i ne zamaraš se. Ja bi bio sretan da sam na tvom mjestu i da nisam pokraden,a ti razbijaš glavu o tome .Mi koji smo pokradeni smo dosta propatili zadnje dvije godine,a burza bi još bolje živnula da nisu ovo napravili,prema tome…

„Naša je odgovornost u cijelom procesu izvanredne uprave bila iznimno velika, pa tako i u ovoj, zadnjoj fazi implementacije nagodbe i prijenosa imovine sa stare na novu kompaniju. Doista smo ponosni što smo zahtjevnu transformaciju kompanije u cijelosti proveli bez problema i zastoja u poslovanju, sukladno dogovoru vjerovnika. Nagodbom su redizajnirani kapitalna struktura i korporativno upravljanje, a postavljen je i drugačiji upravljački model, pa Fortenova grupa ima daleko zdravije pretpostavke za uspješno poslovanje i rast nego kompanija nad kojom je morao biti otvoren postupak izvanredne uprave. Kao i svako poslovanje u tržišnim uvjetima i naše će se suočavati s izazovima, no svi zajedno imamo dovoljno znanja i iskustva da se s njima nosimo“, komentirao je Fabris Peruško.

Neće burza živnuti dok nam ne vrate pare.

[/quote]

[/quote]
Izbrišeš sa svoje gledalice i ne zamaraš se. Ja bi bio sretan da sam na tvom mjestu i da nisam pokraden,a ti razbijaš glavu o tome .Mi koji smo pokradeni smo dosta propatili zadnje dvije godine,a burza bi još bolje živnula da nisu ovo napravili,prema tome…
[/quote]

ne mozes biti na burzi a ne ptatiti tijek dogadanja

barem zitnjak ostaje – vbar ce oni nesto dobiti

evo, uljanik je ista priča – jednog dana ce hanfa to zablojirati cao daci. avvljuxdi i dalje srlhaju – quo vadis homo

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/fortenova-grupa-je-ziva-agrokor-je-mrtav-tportal-doznaje-sto-novog-diva-ceka-u-iducih-godinu-dana-foto-20190401
Forteperusko sretno sa radom. Napravili su veliki posao. Pola europe ce trazit ove strucnjake za savjete. Rugalo se pjevacu Alvarezu. Mogao bi opet doci sa svojim orkestrom spasiti bar nesto.

Plenkovic jos vaze hoce li jednu vrlo mocnu i opasnu clanicu grupe Borg staviti na listu za euro parlament i tako se potpuno razotkriti. Grupa Borg ocekuje najmanje jedno mjesto na Plenkovicevoj listi za euro parlament kako bi mogli kontrolorati procese koji ce se voditi.

Samo postoji jedan problem. Kad Andrej stavi tu svoju prijateljicu, mediji ce pustit pricu o borgovcima i Andreju Plenkovicu i njihovoj sprezi. Tako da Andrej jos vaze situaciju. A index ceka ko zapeta puska…

Plenkovicu, odustani od borgovaca na svojoj listi! Ionako si malim dionicarima napravio velike probleme.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

New Report

Close