O kakvom sirenju panike govorite kolega !?..Iznosimo cinjenice..i dobre i lose..Nazalost dobrih za sada nema.
Izlozen sam u dionicama mozda vise nego vi..tu sam 15ak godina i dosta mi je vise fraza ” svaka kriza je prilika za zaradu”..”tko prezivi pricat ce”..itd..Zazelio sam se stabilnosti i mirnoce na burzi ..u drzavi..pa makar rast bio 2..3..5 % godisnje…I na kraj pameti mi nije sirenje panike…vec ozbiljnosti trenutka.
Nazalost taj trenutak je bio prije 30ak dana samo tad nitko od onih koji su trebali nije reagirao..Sad je frka strka i situacija pomalo izmice kontroli.
Pozdrav
Sretno im, njima je konkurencija mana, jysk…to nema veze sa prehranom i Agrokorom.
ako ja dobro vidim osim slike, ovaj lanac nema nikakve veze s prehranom, možda je baš tu sliku netko namjerno postavio
Pozdrav svima. Zanima me da li netko zna odgovor kako su “veliki” bankari uspjeli dovesti potpuno novu upravu Agrokoru (Alvarez & co.) bez pristanka ostalih vjerovnika (velikih i malih dobavljača i “malih” banaka)?
Pozdrav svima. Zanima me da li netko zna odgovor kako su "veliki" bankari uspjeli dovesti potpuno novu upravu Agrokoru (Alvarez & co.) bez pristanka ostalih vjerovnika (velikih i malih dobavljača i "malih" banaka)?
negdje se objavljuje da ga je angažirao Todorić, on sinoć kaže da ga je doveo Sberbank, mislim da nije isključeno da Toda igra rusku igru već duže vrijeme i da je točno znao što radi
Pozdrav svima. Zanima me da li netko zna odgovor kako su "veliki" bankari uspjeli dovesti potpuno novu upravu Agrokoru (Alvarez & co.) bez pristanka ostalih vjerovnika (velikih i malih dobavljača i "malih" banaka)?
Vecinski dionicar,dosadasnji “upravljac” im je “prepustio upravljanje” ugovorom o standstill aranzmanu!
Evo ga. Premijer Plenković naglasio da LEX Agrokor nema nikakve veze s Todorićem.
Umjesto da Vlada uzme uzde u ruke, oni donose zakone koji nemaju veze sa sadašnjim stanjem u Agrokoru.
Da li ćemo ubrzo imati nove izbore?
Možda Antonio ima neke rođake, pa da njih biramo umjesto ovih niškoristi u saboru.
“Najveći dobavljači popodne bi se trebali naći s bankarima i timom za restrukturiranje Agrokora predvođenim Antonijom Alvarezom …
Finini podaci pokazuju kako račun Tiska više nije u blokadi, a nisu blokirani ni računi tvrtki Agrolaguna, Solana Pag, Roto dinamic, A007 – tvrtke koja upravlja on-line trgovinom Abrakadabra.”