Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

O kakvom sirenju panike govorite kolega !?..Iznosimo cinjenice..i dobre i lose..Nazalost dobrih za sada nema.
Izlozen sam u dionicama mozda vise nego vi..tu sam 15ak godina i dosta mi je vise fraza ” svaka kriza je prilika za zaradu”..”tko prezivi pricat ce”..itd..Zazelio sam se stabilnosti i mirnoce na burzi ..u drzavi..pa makar rast bio 2..3..5 % godisnje…I na kraj pameti mi nije sirenje panike…vec ozbiljnosti trenutka.
Nazalost taj trenutak je bio prije 30ak dana samo tad nitko od onih koji su trebali nije reagirao..Sad je frka strka i situacija pomalo izmice kontroli.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Možda je i ovo razlog?

Europski maloprodajni lanac otvara prvih 5 trgovina u Hrvatskoj, a planira ih otvoriti još 75

Možda je i ovo razlog?

Europski maloprodajni lanac otvara prvih 5 trgovina u Hrvatskoj, a planira ih otvoriti još 75

Sretno im, njima je konkurencija mana, jysk…to nema veze sa prehranom i Agrokorom.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Možda je i ovo razlog?

ako ja dobro vidim osim slike, ovaj lanac nema nikakve veze s prehranom, možda je baš tu sliku netko namjerno postavio

Pozdrav svima. Zanima me da li netko zna odgovor kako su “veliki” bankari uspjeli dovesti potpuno novu upravu Agrokoru (Alvarez & co.) bez pristanka ostalih vjerovnika (velikih i malih dobavljača i “malih” banaka)?

Pozdrav svima. Zanima me da li netko zna odgovor kako su "veliki" bankari uspjeli dovesti potpuno novu upravu Agrokoru (Alvarez & co.) bez pristanka ostalih vjerovnika (velikih i malih dobavljača i "malih" banaka)?

negdje se objavljuje da ga je angažirao Todorić, on sinoć kaže da ga je doveo Sberbank, mislim da nije isključeno da Toda igra rusku igru već duže vrijeme i da je točno znao što radi

Pozdrav svima. Zanima me da li netko zna odgovor kako su "veliki" bankari uspjeli dovesti potpuno novu upravu Agrokoru (Alvarez & co.) bez pristanka ostalih vjerovnika (velikih i malih dobavljača i "malih" banaka)?

Vecinski dionicar,dosadasnji “upravljac” im je “prepustio upravljanje” ugovorom o standstill aranzmanu!

evo antonio je već u toku događaja
Vaš link …[/url]

who dares, wins

Todorić je glavninu novca sklonio u Nizozemsku, a glavnina zadužene imovine je u Hrvatskoj!

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Znači standstill ne moraju potpisati svi vjerovnici da bi se aktivirao?

Evo ga. Premijer Plenković naglasio da LEX Agrokor nema nikakve veze s Todorićem.

Umjesto da Vlada uzme uzde u ruke, oni donose zakone koji nemaju veze sa sadašnjim stanjem u Agrokoru.

Da li ćemo ubrzo imati nove izbore?

Možda Antonio ima neke rođake, pa da njih biramo umjesto ovih niškoristi u saboru.

Franck odblokiran

“Najveći dobavljači popodne bi se trebali naći s bankarima i timom za restrukturiranje Agrokora predvođenim Antonijom Alvarezom …
Finini podaci pokazuju kako račun Tiska više nije u blokadi, a nisu blokirani ni računi tvrtki Agrolaguna, Solana Pag, Roto dinamic, A007 – tvrtke koja upravlja on-line trgovinom Abrakadabra.”

New Report

Close