https://novac.jutarnji.hr/aktualno/kralj-osiguranja-o-posebnom-sporazumu-s-agrokorom-primorani-smo-braniti-nase-interese/7398672/
29830 kom x 2500 + 8500 kom x 250 za 20 milja eura. Dobar posao.
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/fortenova-kupuje-dionice-agrolagune-i-zitnjaka-od-agram-investa-za-20-milijuna-eura/8636999/
Koliko čujem planiraju se zrcaliti 1.4. predlažem ako netko ima šablonsku tužbu da je odrađivao s odvjetnikom neka pošalje neki kontakt i okvirno napiše koliko to košta.
Mene zanima tužba protiv uprave kompanije, znam da su mnogi od njih potkovani da zaštite sebe pa možda kad se njihova privatna imovina krene spominjati umjesto naše-možda će onda ipak priča biti nešto drukčija.
Ma samo tuzba prema drzavi za nas ima smisla.
Pa ekipa je ovo namjerno tako napravila.
Njihovu pljacku ce platiti ovcice
neki dan gdja. iz Kraša govori da je drzava financirala, prikriveno, Agrokor, za 20 mil. eura maknute tuzbe i zrcaljenje se moze odraditi..neka se rejting dize..i alvarez nek dodje…mislim da su gospoda tragove sakrili i sada Alvarez the 3 moze uraditi ono sto najbolje zna..dignuti firmu na noge…a mi mali ostadosmo golje
Osim diskriminacije dioničara u RH u odnosu na zemlje u okruženju, sada se diskriminiraju i dioničari u samoj RH na način da se od Agrama otkupljuju tzv. nevažeće dionice, a od dioničara ostalih tvrtki sa “nevažećim dionicama” NE.
Jedva čekam da zrcaljenje konačno bude završeno, pa da vidimo šta Europski sudovi kažu na sve ovo…
Dali se netko konzultirao sa kakvim odvjetnicima?
Koji su rokovi zastare?
Koji iznos bi trazili u eventualnim tuzbama?
Nominala ili cijena prije lexa?
Tuzbe su moguce u vise smjerova, ali mislim da je najbolje samo drzavu tuziti za pocetak.
Kasnije ici prema revizorima i upravama….
Znači, da su ovom mamlazu isplaćene dionice po NOMINALI, ovaj paket dionica koji je naveden bi vrijedio oko 80 milja kuna. Nominala Žitnjaka je 690kn a Agrolagune 2500. Ajmo reći da je Žitnjak plaćen po nominali, to je malo više od 5 milijuna kuna za dionice Žitnjaka, a ostatak, oko 144 milje, je za dionice Agrolagune, što znači da će mu platiti oko 4800kn po dionici . Kako i na koji način će se tražiti obeštećenje dioničara koji tek kreću u pravnu bitku, to ćemo tek vidjeti.
Osim diskriminacije dioničara u RH u odnosu na zemlje u okruženju, sada se diskriminiraju i dioničari u samoj RH na način da se od Agrama otkupljuju tzv. nevažeće dionice, a od dioničara ostalih tvrtki sa "nevažećim dionicama" NE.
Jedva čekam da zrcaljenje konačno bude završeno, pa da vidimo šta Europski sudovi kažu na sve ovo…
Tako vam je to kolega , mi smo im trenutno nevažni i nismo nikakva zapreka provedbi Nagodbe.
A da smo bili u mogućnosti osporavati jamstva i te kako bi naše dionice imale vrijednost i sjedili bi s Peruškom za pregovaračkim stolom
Ovaj sporazum s Agramom samo je još jedna potvrda koliko su jamstva važna jer da se nisu nagodili , jamstva bi sigurno na sudu bila osporena tj. pala bi.
A bez jamstva nema ni zrcaljenja ni prijenosa imovine ni neodrživih i nesolventnih perjanica itd. Jednom riječju cijeli ovaj postupak izvanredne uprave ne bi bio izvediv.
https://www.antikorupcija.hr/anketa-eu-izbori/
Sudac Kolakušić (komentator Agorokora….)
objavio anketu da osvaja 3 mandata za Eu izbore.
Spasitelj naroda i narodni prosvjetitelj kakvog nismo imali dugo ili
običan šarlatan i prodavač magle kojem se na radi više na sudu.
kolakušić je pošten čovjek, hoce dobro, ali je tuzmno vidjeti koliko ne razumije politiku
kukurin izdfzao jednu rundu, hgabric takoder – politika je gadan posao, dobre namjere su tek 5 posto posla