Andrej ce na kraju balade biti smijenjen i izbacen iz HDZ-a. A onda treba vidjeti tko je sve osim njega sudjelovao u drzanju ljestvi grupi Borg. Doslovno svaki dan moramo raditi na tome da se neke stvari u Hrvatskoj pocnu mijenjati.
Dobio sam informaciju da se Perusko neviđeno boji i iako ga uvjeravaju da nema razloga za strah, on je u panici.
Pazite, parlamentarni izbori vec su iduce godine. Bit ce dovoljno vremena da im napravimo pakao, samo moramo imati ljude na pozicijama moci. A imat cemo ih!
Svi jednom plate jer ima Boga, platit ces i ti za svaku suzu naroda svoga!
[
Andrej ce na kraju balade biti smijenjen i izbacen iz HDZ-a. A onda treba vidjeti tko je sve osim njega sudjelovao u drzanju ljestvi grupi Borg. Doslovno svaki dan moramo raditi na tome da se neke stvari u Hrvatskoj pocnu mijenjati.
Dobio sam informaciju da se Perusko neviđeno boji i iako ga uvjeravaju da nema razloga za strah, on je u panici.
Pazite, parlamentarni izbori vec su iduce godine. Bit ce dovoljno vremena da im napravimo pakao, samo moramo imati ljude na pozicijama moci. A imat cemo ih!
Sve OK. Al mi smo ostali bez SVOG kapitala,ko će to platit?
[
Sve OK. Al mi smo ostali bez SVOG kapitala,ko će to platit?
Peruško se s pravom boji, jer realnost je da mu leđa zasad kao i drugima u Borg skupini (gledam tebe Ramo i Dalićka) čuva upravo ta ista politika.
Pa sjećate li se vi pred povjerenstvom za Agrokor kako su im glasovi mucali dok su odgovarali na pitanja. Dovede li se njih pred prave sudove to će biti raspad sistema, jer nemaju nijedan suvisli argument da opravdaju svoje djelovanje.
PITANJE SVIH PITANJA JE, ZAŠTO JE DIONIČARIMA UNUTAR HRVATSKE OTETO SVE, A VAN HRVATSKE NIKOM NIJE TAKNUTO NIŠTA.
A da li će se Borg skupina skrivati, i koliko još dugo od kriminalne odgovornosti, to ćemo vidjeti. I Sanadera se nije diralo dok je bio na vlasti, ali kad se promjenilo vodstvo njegove stranke završio je u istražnom zatvoru.
A i istražni zatvor uzme nekoliko godina života.
Nažalost ovo je država u kojoj nema šanse da će svi iz Borg skupine odgovarati, jer mi nismo pravna država, ali netko će zasigurno biti žrtveno janje da podnese teret svih.
Nek se Borgovci znoje tko će to biti. Još samo godina do izbora.
Ma dajte, pa u Hrvatskoj smo, cak i da nekim cudom sve ide na ruku dionicarima cemu se nadate? Drzavi koja se svojski sudski bori da covjeku koji je jedino prezivio u pozaru ne da novce iako bi savrseno normalno i cak i politicki pametno na sva zvona objaviti da trenutna vlada prekida sve sporove i covjeku daje 2 mil iz proracuna na racun?? Dakle u najboljem slucaju, tj. da je proracun RH izvor namire steta za dionicare nesto sto bi se, slicno Ljubljanskoj banci, moglo desiti za 10-15 godina u trenutku kada taj i takav spor uopce krene i to vjerojatno na europskoj instanci. A Perusko ce opet u najboljem slucaju dobiti guljenje krumpira bez zatvora imajuci na umu da je sebi direktno u korist stavio do tada par miliona managerskih kuna na racun. I sve ce platiti gradjani RH jer svi ostali koji bi trebali do kosti biti odzelenašeni, ce biti proglaseni nekrivima. Ja sam ulozio 7000 kn u Ledo u trenutku kada je to bila cista spekulacija, iskreno se nadam pozitivnom rjesenju ali opet, za cca 15-tak godina. Pozdrav i ugodan vikend Petar
Da su Dalićka, Peruško i Ramljak sigurni da im neće ništa biti, ne bi zamuckivali pred povjerenstvom za Agrokor.
Pa naravno kad oni koje je gazio su se maknuli u šutnji jer su pametni, ali su si sačuvali dokaze da su bili to prisiljeni raditi. Zar uistinu mislite kad dioničari sve izgube i krenu tužbe prema starim upravama da će te uprave šutke otići u zatvor i svojom imovinom plaćati štete??? Moj prijedlog je samo nagaziti po bivšim upravama, kad oni ispričaju svoje onda se naplatiti od države.
Ne zanima me firma iz koje je novac isisan, a prividno poslovanje se održava s 14% kamata dok kamatari ne odu…
whitehorse moraš biti svjestan da ima ljudi i profesionalnih ulagača kojima su tu ukrali velik novac i koji to neće samo tako pustiti.
Mi kao suvlasnici smo plaćali plaće PU i nadzornim odborima da vode kompanije u najboljem interesu kompanije, oni su to propustili raditi dapače radili na štetu kompanije.
Oni su to morali da dobiju novce to je njihova izlika, e pa mi ćemo ih tužiti da dobijemo naše-ništa osobno. 🙂
Sudac Kolakušić ima 290 predmeta za koje nije sazvao niti jedno ročiste. Radi se o starim predmetima. Sve su to slučajevi gdje je netko zakinut ili smatra da mu je narušeno neko pravo da je prevaren opljačkan i sl. On ne radi svoj posao korektno. NAKON TE OBJAVE SA SUDA NAGLO JE ZAŠUTIO. O
Za Agrokor je pun savjeta i dijeli ih svima a ne radi svoj posao. Strašno. I sada bi na europsku plaću i prst u uho. Lijepo je to smislio.
Sudac Kolakušić ima 290 predmeta za koje nije sazvao niti jedno ročiste. Radi se o starim predmetima. Sve su to slučajevi gdje je netko zakinut ili smatra da mu je narušeno neko pravo da je prevaren opljačkan i sl. On ne radi svoj posao korektno. NAKON TE OBJAVE SA SUDA NAGLO JE ZAŠUTIO. O
Za Agrokor je pun savjeta i dijeli ih svima a ne radi svoj posao. Strašno. I sada bi na europsku plaću i prst u uho. Lijepo je to smislio.
Sudac Kolakusic ima 190% norme sto znaci da odradi posao za 2 suca. A zasto je toliko predmeta neriješeno je pitanje za nekog drugog, a sugurno ne za čovjeka koji radi za dvojicu!
Samo jako Kolakusicu, razj.bi ih sve!
Predsjednik suda izvjesni Radić gdje radi sudac M. Kolakušić kaže da niti kod jednog suca nije viđen toliki nerad jer da osim 290 predmeta gdje nije sazvao ročiste ima 26 predmeta iz 2017.g. gdje nije sazvao niti jedno ročište. Osim toga predsj. suda kaže da je sudac o kojem je riječ ispunio normu rješavajući tzv. tipske i najjednostavnije predmete. Predmete njegove moraju davati drugim sucima. Moram priznati da mene taj sudac nije ničim impresionirao dapače, svaki sudac mora raditi i suditi po zakonima svoj posao i to je to. E sad zašto baš taj i takav sudac koji očito ne radi kvalitetno proziva sve ostale. Ne nasjedam ja na prodavače magle. Tražim profesionalnost i preporuke uvijek i u svemu. Vjerujem da nije lako sudu sa takvim sucima. Državne jasle i sudačka neovisnost su grubo zloupotrebljene. Ako je sudac Kolakušić stvarno OK onda nema te sile koja ce ga sprijeciti da dođe na vrh., bojim se da taj film nećemo gledati. Još jedan prodavač magle. Nije ovdje kriv nitko nego I. T. koji je upropastio A. i računao da ce država to financijski pokriti. Jasno da bi bilo bolje da su mirovinci ušli, ali gazda bi htio biti glavni tada, tako da je ovako nažalost ispalo.
Zvrc ja poštujem vaš stav oko norme, ali očito da je napravio fintu rješavajući trivijalne manje predmete. Dobro dođe životno i poslovno iskustvo za to procjeniti. Osobno komuniciram sa širokim dijapazonom i sa ljudima na samom dnu društvene ljestvice i sa vrlo visoko pozicioniranim i “jakim” ljudima tako da je moguće da imam više iskustva da mogu bolje procjeniti, od kolega koji vjeruju sucu MK. Meni bi isto bilo drago da MK barem radi svoj posao, ako već ne može ispuniti sve bajke o kojima PRIČA.