Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije bit u tome da mu vjeruju nego u tome što on kritizira lex agrokor. da to isto radi sanader i njega bi podržavali. drugim riječima, nije bit u njegovim (ne)kvalitetama nego što ga oni vide kao neprijatelja njihovog neprijatelja pa ga smatraju pozitivcem.
kad bi on promijenio stav i rekao da je bio u zabludi i da je lex agrokor sasvim u redu, isti čas bi se svi oni koji ga sada brane okrenuli kontra njega i počeli ga pljuvati jer eto nije imao ni jedno ročište za 290 predmeta u godini dana. onda bi im to odjednom bio i te kakav problem. naš narod to naziva licemjerstvom

Kolakušić će dobiti moj glas zato što je govorio protiv ovakvog Lexa. Ne samo moj glas, nego cijele moje obitelji.

Kolakušić je jedini spreman ispraviti nepravdu koja se dogodila u Lex Agrokoru, u odgovorne osobe poslati gdje im je mjesto, u zatvor.

Kolakusic ne može ispravljati nikakvu nepravdu jer nema apsolutno nikakvu ulogu u političkom sustavu, a u pravosudnom vrlo ograničenu.

Ne znam temeljem čega se donose, osim zbog apatije i beznadja, takvi zaklkučci?

Mislim, pokušajte objektivno sagledati situaciju, a ne pisati temeljem želja i nerealnih ocekivanja.

Prikaz pljačke u režiji Agrokorove PR službe

La vita e bella!

Posejdon, sasvim slučajno su onemogućili komentare ispod samog videa.

Podsjetnik na Kolakušića i Džebu iz travnja 2018.

Poslušati!

La vita e bella!

Ne podržavam Kolakušića zbog Agrokora, nego zbog kritiziranja sudstva i sustava.

A temeljem cega mu vjerujete ? Sto je napravio da mu vjerujete ?
[/quote]

nije bit u tome da mu vjeruju nego u tome što on kritizira lex agrokor. da to isto radi sanader i njega bi podržavali. drugim riječima, nije bit u njegovim (ne)kvalitetama nego što ga oni vide kao neprijatelja njihovog neprijatelja pa ga smatraju pozitivcem.
kad bi on promijenio stav i rekao da je bio u zabludi i da je lex agrokor sasvim u redu, isti čas bi se svi oni koji ga sada brane okrenuli kontra njega i počeli ga pljuvati jer eto nije imao ni jedno ročište za 290 predmeta u godini dana. onda bi im to odjednom bio i te kakav problem. naš narod to naziva licemjerstvom
[/quote]

Zašto vjerujem Kolakušiću. Zato jer priča i kritizira sudstvo, a koje smatram rak ranom ovog bolesnog društva. Zato jer čovjek upozorava da ovrhu ne mogu provoditi javni bilježnici, nego sudovi.
Zato jer kritizira predstečajne nagodbe koje su uvele maglu sa fiktivnim računima i potraživanjima, koje je izmislio Linić. Sjećam se kako je država oprostila Eph grupi skoro pola milijarde kuna neplačenih doprinosa i poreza. To je ona ista grupa koja se sada naziva Hanza media i u kojoj je Jutarnji list iliti bilten vladajuće partije.
Podržavam ga jer je čovjek struke i usudi se kritizirat sustav, za što treba imati puno hrabrosti i morala.
Sve što kaže ima smisla, a vi i dalje glasajte za HdzSdp partiju i njihove satelite.
Ja ne tvrdim da ću glasati za Kolakušić, ali kada vidim orkestrirane napade na njega tkz slobodnih medija, odmah znam da je pravi.
Podržavam ga jer znam kako neki dolaze do sudačkih mjesta i kako ista namještaju za svoju dječicu. Podržavam ga jer jako dobro poznajem sustav iznutra, vidimo kako sve intitucije u Hrvatskoj zatvaraju oči ne samo na Agrokor, nego i na još masu lopovluka nepotizma i svačeg drugog. Gledam kako je Hrvatska već platila mlr kn za Uljanik i još će platit, i nitko nije kriv. Ni uprave Uljanika i 3 maja, a niti političari koji su dali jamstva i poigrali se sa našim novcima. E zato podržavam Kolakušića i sve njemu slične, jer istina pričaju, al barem se suprotstavljaju ovom sistemu, i ne šute kao većina ovaca 7 ovoj državi.

Morate znati da HDZSDP ima vjernu masineriju, kako na izborima tako i u logistici. Nije dovoljno da mi koji tu pisemo glasamo protiv njih. Potrebno je ohrabriti i motivirati svoju okolini i sto sire zahvatiti protiv njih. Vec sada pocnite da do izbora sto vise napravimo. Objasnjavajte ljudima sto je napravio Plenkovic, kako je Vrdoljak (HNS) spustio prag na 25% za Lex i samljeo Ledo, kako radi grupa Borg.

Imamo dobru priliku, ali moramo svi biti aktivniji i rezultat ce sigurno doci.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Prikaz pljačke u režiji Agrokorove PR službe

Onemogućavanjem komentara su sve rekli o legalnosti .

Malo za podsjetnik!

Kolakušić

Pogledajte datum!

(Za one koji neznaju procijeniti važnost pravovremenog i javnog zalaganja za istinu, a sada su jako pametni i kritični!)

La vita e bella!

Prosto ne mogu vjerovati koliko su se neki ovdje nalozili za Kolakusica za propagandu Kristine Laco. Isto tako vjerujete da je i s nagodbom sve u redu???

Situacija ozbiljna ljudi i jos jednom vas molim da kriticki razmisljate svojom glavom a ne citajuci razne portale. Argument kojim blate Kolakusica nema nikakvog smisla, ne treba u to vjerovati dok se ne vidi njegova usporedba s drugim sucima!

Ali evo jos jednog izvadtka iz Jutarnjeg Lista u jednom drugom clanku: “Čini se kako se Plenković ne može oporaviti od udaraca koje je zadobio od stranačkih oponenata tijekom ratifikacije Istanbulske konvencije, a potom u takozvanoj aferi Hotmail vezanoj za Agrokor, pa se u potpunosti fokusirao na ovladavanje HDZ-om. Sve njegove aktivnosti svele su se na obilaženje stranačkih organizacija i držanje predizbornih govora te napadno stavljanje u stranu svih koji predstavljaju stranačku oporbu, poput Davora Ive Stiera, Mire Kovača, Milijana Brkića…

Plenković čini ono što nije ni jedan predsjednik vladajuće stranke prije njega – na prvo je mjesto stavio bavljenje strankom, a na drugo upravljanje Vladom i državom. ”

Zapitajte te zasto, pa jednostavno zato sto ga je strah progona!

New Report

Close