Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako su sijali to su i poznjeli.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Ne podržavam Kolakušića zbog Agrokora, nego zbog kritiziranja sudstva i sustava.

Mislim da nema potrebe ikome objasnjavati zasto podupiremo Kolakusica.
Ja sam si dao zadatak da ljudima objasnim sto je to Plenkovic napravioi sto ce se dalje dogadati ako mu opet daju glas.
Sto se tice Kolakusica…..svaki dan mi sve vise ljudi govori da ce glasati za njega.
Jos kad probije medijsku blokadu ….bit ce ludilo

Ne podržavam Kolakušića zbog Agrokora, nego zbog kritiziranja sudstva i sustava.

A temeljem cega mu vjerujete ? Sto je napravio da mu vjerujete ?

Tako je. Samo moramo razgovarati o tome u svojim obiteljima i prosiriti bazu protiv političkih elita koje su stvorile ovakav sustav i brane ga i rukama i nogama. Ja osobno simpatiziram Most i vjerojatno cu za njih glasati, ali ljude kao Kolakusic moramo podrzavati i nadam se da ce Plenkovic ako ne prije, onda na parlamentarnim izborima dozivjeti veliki poraz.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Svi u oporbi kritiziraju sustav. Brrnardic je cak i na sudu zavrsio jer je Ramljaka nazvao izdajnikom. Za kritiziranje sustava ne treba ti puno. Pricas.
Mene zanima sto je konkretno, osim price , kolakusic napravio ?
Zasto mu vjerujete ? Zato sto prica ?

[/quote]

nije bit u tome da mu vjeruju nego u tome što on kritizira lex agrokor. da to isto radi sanader i njega bi podržavali. drugim riječima, nije bit u njegovim (ne)kvalitetama nego što ga oni vide kao neprijatelja njihovog neprijatelja pa ga smatraju pozitivcem.
kad bi on promijenio stav i rekao da je bio u zabludi i da je lex agrokor sasvim u redu, isti čas bi se svi oni koji ga sada brane okrenuli kontra njega i počeli ga pljuvati jer eto nije imao ni jedno ročište za 290 predmeta u godini dana. onda bi im to odjednom bio i te kakav problem. naš narod to naziva licemjerstvom

Puno si dozvoljavate s takvim generalizacijama. Predlozio je i neke konkretne mjere koje nemaju nikakve veze s Agrokorom kao takvim, a za koje smatram da bi pomogle gospodarstvu, posebice u vidu onemogucavanja vlasnika firmi u stecaju da nesmetano zatvaraju firme s dugovima i otvaraju nove s kojima nastavljaju poslovanje i u procesu pokopaju puno zdravih firmi. Samo da se taj dio implementira vec je nesto napravio.

[/quote]

nije bit u tome da mu vjeruju nego u tome što on kritizira lex agrokor. da to isto radi sanader i njega bi podržavali. drugim riječima, nije bit u njegovim (ne)kvalitetama nego što ga oni vide kao neprijatelja njihovog neprijatelja pa ga smatraju pozitivcem.
kad bi on promijenio stav i rekao da je bio u zabludi i da je lex agrokor sasvim u redu, isti čas bi se svi oni koji ga sada brane okrenuli kontra njega i počeli ga pljuvati jer eto nije imao ni jedno ročište za 290 predmeta u godini dana. onda bi im to odjednom bio i te kakav problem. naš narod to naziva licemjerstvom
[/quote]
Kolakušićeva borba traje već godinama još od Linićevih kriminalnih predstečajnih nagodbi.
A ako ga samo todexovci podržavaju , onda ima malih dioničara ne 17 tisuća , nego 120 tisuća koliko lajkova podrške ima na stranici svoje Udruge.
A vi ste išli brojiti njegove predmete ili su vam ih dostavili na kućnu adresu kad ste tako sigurni u taj podatak ?

https://www.index.hr/vijesti/clanak/europska-komisija-uputila-vise-opomena-i-upozorenja-hrvatskoj/2069224.aspx

Nadam se da će i Lex Agrokor dobiti jednu malo veću opomenu.

U biti svar je vrlo jednostavna. Onaj tko je neprijatelj Plenkovića i Borg grupe, moj je prijatelj…

Da sudstvo i sustav nam je sam vrh Eu i šire ….

New Report

Close