Poznati ekonomski analitičar upozorava: ‘Dug je prevelik, mogao bi se dogoditi Agrokor 2’
Fortenovu možda neće spasiti ni oteta imovina malih dioničara ,a što bi tek bilo bez nje.???
a moj glas, kao niti glasove svih normalnih ljudi kojima je neprihvatljivo plaćati ili čak glasovati za nekoga tko uzima plaću za posao koji ne radi – NEMA!
Ti izgleda da si sjedio na ušima.
Čovjek već godinama radi dvostruku sudačku normu.
a moj glas, kao niti glasove svih normalnih ljudi kojima je neprihvatljivo plaćati ili čak glasovati za nekoga tko uzima plaću za posao koji ne radi – NEMA!
[/quote]
Uzalud tebi što čuješ tim ušima, kad ne razumiješ što u tekstu piše! lijepo ti piše da je tu normu natukao većinom na rutinskim predmetima, a kad je zbog sporosti rada (ili kalkuiranja s brzinom njihovog rješavanja) ostao bez njih pa je trebao počeo rješavati prave, složene predmete, od 290 predmeta u godinu dana nije imao ročište niti za 1 ! niti za 1!!!
i ti sad zbog svojih sitno špekulantskih interesa podržavaš i veličaš takvu osobu? to je užasno, to je amoralno, to je pravi moralni glib!
[/quote]
Uzalud tebi što čuješ tim ušima, kad ne razumiješ što u tekstu piše! lijepo ti piše da je tu normu natukao većinom na rutinskim predmetima, a kad je zbog sporosti rada (ili kalkuiranja s brzinom njihovog rješavanja) ostao bez njih pa je trebao počeo rješavati prave, složene predmete, od 290 predmeta u godinu dana nije imao ročište niti za 1 ! niti za 1!!!
i ti sad zbog svojih sitno špekulantskih interesa podržavaš i veličaš takvu osobu? to je užasno, to je amoralno, to je pravi moralni glib!
[/quote]
Kolega Online ,vi ste izabrali stranu , izabrali ste vjerovati onom što ste u tekstu pročitali i to je u redu ,ali dozvolite da svaka priča ima dvije strane i dva lica i da svi ne dijele vaše mišljenje .
Lijepo je gorljivo braniti svoje stavove , ali reči da normalni ljudi neće dati glas Kolakušiću je vrijeđanje slobode mišljenja i zdravog razuma građana.
Da bi ste se borili protiv neprijatelja morate ga bolje upoznati pa otiđite na stranicu Udruge Antikorupcija i pogledajte što pišu i kako dišu ti nenormalni građani -njegovi fanovi.
ok. kol Online, kolakušić ti nije dobar i sve5…ali, daj mi reci molim te, tko je, imenom i prezimenom, za tebe dobar politički izbor?
ok. kol Online, kolakušić ti nije dobar i sve5…ali, daj mi reci molim te, tko je, imenom i prezimenom, za tebe dobar politički izbor?
sve je to isti ili sličan glib. vjerojatno ću dati glas živom zidu ili nekom sličnom antirežimskom,bitno je samo da se HDZ/SDP/HNS/ maknu s vlasti jer su nas svi oni bacili na dno. kolakušić je za mene osoba koju zanima samo vlastita promocija i ne razlikuje se bitno od ovih sada na vlasti
Svi suci natuku statistiku većinom na rutinskim predmetima iz jednostavnog razloga što takvih predmeta ima najviše. Pokraj cijelog dijapazona uhljeba u hrvatskoj javnoj upravi, oni se namjere na suca koji radi 190% statistike. Smiješno. Zasluži svoju plaću više od velike većine ljudi koji rade u privatnom, a kamoli javnom sektoru.
sve je to isti ili sličan glib. vjerojatno ću dati glas živom zidu ili nekom sličnom antirežimskom,bitno je samo da se HDZ/SDP/HNS/ maknu s vlasti jer su nas svi oni bacili na dno. kolakušić je za mene osoba koju zanima samo vlastita promocija i ne razlikuje se bitno od ovih sada na vlasti
[/quote]
eto vidiš, uopće nemamo različito mišljenje, niti meni nije baš po volji što je kolakušić proizvod sustava isto kao i ona orešković, međutim dao bi mu šansu da pokrene promjene o kojima prića, antikorupcija, ovršni zakon, stečajni, pravosuđe…a što uopće nije u koliziji sa programom žz
dakle, nije sve c/b, ima i kolakušić a bome i žz ideja koje mi ne odgovaraju ali ćemo se itekako složiti da se Moramo izboriti da varijacije ndh i skh Nikada više ne dođu u poziciju da odlučuju o sudbini hrvatske i njenih građana!
[/quote]
eto vidiš, uopće nemamo različito mišljenje, niti meni nije baš po volji što je kolakušić proizvod sustava isto kao i ona orešković, međutim dao bi mu šansu da pokrene promjene o kojima prića, antikorupcija, ovršni zakon, stečajni, pravosuđe…a što uopće nije u koliziji sa programom žz
dakle, nije sve c/b, ima i kolakušić a bome i žz ideja koje mi ne odgovaraju ali ćemo se itekako složiti da se Moramo izboriti da varijacije ndh i skh Nikada više ne dođu u poziciju da odlučuju o sudbini hrvatske i njenih građana!
[/quote]
hrvatskoj treba kompletan restart politčkog sustava, sva ova garnitura mora otići da dođu neki novi ljudi. kolakušić je dugogodišnji dio tog sustava i sad bi on “pik ispočetka”!? tako bi i plenković i bernardić, da zaboravimo sve loše što su uradili ovoj zemlji. ne može! restart s novim ljudima, makar s pernarom i sinčićem jer ovi sadašnji svi pričaju isto i rade isto. pitaj plenkovića i ekipu jesu li protiv korupcije, za gospodarski rast itd.? odgovor naravno znaš, a njihove rezultate gledamo već 30 godina!
Da se malo manje mučimo, moj skroman prilog.
Cura koja je radila i za Adro..rac kao revizor, a najtanja u tadašnjoj firmi, dobije poziv od DORHA za izjavu u vezi istrage.
Sada!
Ma, nikako, baš nikoga većega, važnijega, odgovornijega nisu našli nakon toliko godina?
Niti sami sebe, neeee!
Nađite čim manje, nemojte veće, i stvar je riješena.
Podržavam Kolakušića, jer ima petlje kritizirat sudove, a to je rijetkost. Imali smo prilike vidjeti kako su sudili Ts i Vts, pa i Ustavni sud kada poništi presudu zbog kako kaže da nije utvrđeno jel predsjednik Vlade Sanader dužnosnik. Kod nas je sustav čista forma bez sadržaja, a institucije leglo nepotizma i naguznjaka.
Kada se predsjednik Ts upušta u javnu kampanju i pokušava diskreditirati Kolakušića i to preko Jutarnjeg koji je bilten vlasti, onda odmah znam za koga glasat.
Inače ti predsjednici sudova i Dsv kako biraju suce i namještaju svojim podkapacitiranim tutlekima sudačka mjesta, je priča za sebe.
Zato za Kolakušića i ostale koji imaju petlje dić svoj glas u ovoj kriminalnoj zemlji.
Gdje je bio kolakušič kada su todoric i linic napravili ono s beljem ? Vidim da ste to spominjali na forumu. Kao tada je bio pocetak istina je tada je bio pocetak
Ja bi da se to sve vrati na pocetak. Idemo od belja.
A zar nije istina da je kolakisica u politiku doveo karamarko ?
Kada je bilo ono s beljem tada su karamarko i linic i todoric suradjivali ? Ili nisu ?
Nakon onoga sto je napravljeno s beljem ne znam kako bi mi trebali biti uaisteresirani za navodnu nepravdu ucinjenu todoricu i agrokoru.