Službena stranica alvarez&marsal
https://www.alvarezandmarsal.com/our-people/antonio-alvarez-iii-tony-iii
Poruka Tonia : izvršenje ( smaknuće/pogubljenje) jede strategiju za doručak svaki dan !!
Teško me tko može uvjerit ( neka me razuvjeri buducnost) da nije tu zbog čiste likvidacije agrokora i max smanjenja stete.
Pozdrav
Ako Zvijezda Jamnica Ledo. Vupik…..Konzum … itd…. itd nastave sa radom, a nema razloga da tako ne bude, nikakve štete za Agrokorom nema
[/quote]
Na zalost,nista nece biti vise kao prije!
Steta ce biti velika za sve!
Top menadjeri agrokora ce unistiti brendove poput lede, jamnice, zvijezde. Za 2 god cemo se tih marki samo sjecati. Vpik, Belje i Zvzd vec imaju novog vlasnika koji ce to sve raskomadati i pokrasti, kako bi se barem malo naplatio
Zakaj ne piše kako je prekjučer transakcijom koja nije BLOK otišlo 123 dionice JMNC po 100 kila komad, da bi jučer išle do 85 tkn.
johnnybm, jesi li pročitao članak, nisi, jel kužiš da u vupiku postoje dionice serije A i B, promjene se događaju u seriji A, a one su samo 1/3 kapitala.
[/quote]
nikad ne reci nikad ali
crnjaci se rijetko ostvaruju jer svi involvirani su veliki gubitnici pa razum nađe put da se probije u prvi…
večinski sam u dionicama,nema tajni s moje strane: gdje,kad,zašto,kako…
Odmah treba zakon da svi maloprodajni lanci moraju biti zastupljeni s min. 50% domaće ponude hrane i njenih proizvoda, a kako bi izbjegli silan uvoz starnih lanaca šakrt robe . Na taj način bi se bez Agrokora održali Ledo, Zvijezda, Belje, OPEG-ovi….
Ne razumjem zasto neki ne zele prihvatito jwdnostavno da je kraj.. Over.. The end..
Pa i sam gazda suti… Sakrio se u misju rupu..
Vi ljudi kao da ste mazohisti kupujhci svaki dan agrokorove dionice i gledajuci kako padaju..
Zaista mi niste jasni
[quo
Lucijane , ne pretjerujte !!
[/quote]
Kolega Franck je od jutros u blokadi…Jos mislite da pretjerujem.
Pozdrav
Alvarez još spava, a rasprodaja već krenula, dok se on probudi, Agrokor neće više imati dionica u nekim portfeljima, evo Belje jeftino, Ledo po cijeni jedne kugle sladoleda, Jamnica na cijeni Kiseljaka, Vupik već kupljen, PIK VK ?
Sad navodno i Rusi hoće da Vlada pošalje upravnika da radi zajedno s Alvarezom.
Valjda su skužili da ne mogu sami izaći na kraj s dobavljačima koji padaju kao kruške pa pristaju i na to, samo da se počne ozbiljno raditi što prije.
Što se tiče Lex Agrokora, sad je čak u ovoj situaciji i manje bitno koja su točno zakonska rješenja koliko to da se brže bolje uspostavi povjerenje i krene s deblokadama i radom. A otpisi će biti koliki će biti. Bitno je da krava ne crkne sad trenutno.