Žalosni je da institucije ne rade svoj posao već protiv svoga naroda. Ovo je sramota od države za koju su mnogi životom platili.
Primjećujem da poltroni sa HRT-a nisu objavili podizanje kaznenih prijava protiv članova IU i uprave Tiska.
Ljigavo.
Primjećujem da poltroni sa HRT-a nisu objavili podizanje kaznenih prijava protiv članova IU i uprave Tiska.
Ljigavo.
HRT je ili HDZ-ova ili SDP-ova televizija, pristrana i ne-narodna. Onaj tko ima vlast upravlja nacionalnom televizijskom kućom. HRT nisam upalio 10 godina.
Ma ja rijetko slušam i gledam vijesti jer mi se gadi ova diktatura. Jedino Index i N1 koji se ne boje ništa objaviti i svaka im čast na tome.Pojedini mediji samo spinove izbacuju uz rijetko koju istinu jer zna se tko ih kontrolira ,onaj za koga sam i ja glasovao ali više neću.
Izgleda da je kritika glede lika i djela Kolakušića brzo djelovala.
Nije više Niš koristi.
Cestitam.
Samo polako. Mislim da je od pocetka jasno da se rade svinjarije i o kakvoj mužnji se ovdje radi. Ako su tako uspjeli isciclat iz Tiszka, fino ležerno, onda si možete zamisliti kakve su se egzibicije radile u ostalim firmicama.
Sve sto se dogadja blagoslovljeno je od strane Andreja Plenkovica. Tek njegovom smjenom, isplivat ce najvece afere zloglasne grupe Borg.
priča se i da se zrcaljenja odgađaju po kompanijama jer neide sve po planu 🙂
Kad će privođenje?
Vjerojatno kad padne Plenkovic. Samo bojim se da Ramljak ne pobjegne u Cesku. Nadam sr da ce biti dostupan hrvatakim institucijama. Svakim danom sve smo blize parlamentarnim izborima i padu Andreja Plenkovica. Panika je sve veca…
priča se i da se zrcaljenja odgađaju po kompanijama jer neide sve po planu 🙂
drustva se zrcale..ok..e sad do sada su bila d.d. zrcalna drustva postaju d.o.o..ako se ne varam..s pravne strane da li je to ok