Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako mislite da mali dionicari mogu imati koristi od prodaje dijela imovine za dugove?
Ostat ce bez dijela imovine-kapitala i to ce posljedicno smanjiti vrednost dionica!

Npr. Agrokor proada LEDO Unilever-u, od novaca koje dobije pokrije dio kredita a tebi Unilever daje ponudu za kupnju tvojih dionica (po cijeni koju je kupio od Agrokora) koju ti prihvatiš ili ne . Jednostavno zar ne ?

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Ovako.. sto se tice Alvareza-ako sam dobro shvatio, pokopali su Lehman brothers-a danas je izjavio da je ovo najizazovnija situacija sa kojom su se suocili do sada?! Jel onda moguce da sa Agrokorom bude jos gore?
Znaci i sutra prodaja u minus kupljenog danas-covek ponekad misli sto si stariji to si pametniji-no ponekad se tesko razocara!!
Razocaran sam-sobom najvise!

neke je pokopao, neke spasio. lijepo ti je čovjek rekao.

osim toga, tko želi pokoati agrokor, taj ne mora skupe pare davati američkim čarobnjacima, agrokor će sese sam pokopati. on je doveden da spasi što se dspasiti dade – to save value.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Da imate neku od dionica ne bi davali takve izjave, zna se što žele svi takvi koji drukaju na pad.
Alvareza je pozvao sam Todorić, a ne da mu ga je netko nametnuo, a sigurno nije da bi išao njemu na štetu.

Sumnjam da ga je Todoric uspio pozvat jel Ht mu je iskljucio mobitel zbog neplacanja…jedino ako se negdje spojio na wifi….😊

VLADIN ‘PLAN B’ ZA SPAS AGROKORA? U javnost procurilo ime čovjeka kojeg bi postavili na čelo uprave

Ovi su totalno poludjeli s tim. Ne odustaju od socijalizma. Sutra kaos na burzi.

ako zasjedne naš Antonio Ramljakez, onda će bivši Gazda i dalje upravljati

Ovo je gotovo. Ex Agrokor….

I sad bi vlada umjesto njih na celo uprave stavila nekog “potrcka” i on bi strucnije razrijesio cvor. ?!

http://www.vecernji.hr/hrvatska/ovo-je-tim-s-kojim-alvarez-zeli-vratiti-agrokor-u-zivot-1160990

Ova ekipa je placena od banaka ..napravit ce sve da banke sto manje budu ostecene..Sta se da prodat ce se prodat…
Još jedino nitko ne govori o vlasničkoj strukturi !..Tko zna možda je štrumfeta imala koji tajni sastanak u Irskoj..ipak su obveznice izlistane na njihovoj burzi 🙂

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ovako.. sto se tice Alvareza-ako sam dobro shvatio, pokopali su Lehman brothers-a danas je izjavio da je ovo najizazovnija situacija sa kojom su se suocili do sada?! Jel onda moguce da sa Agrokorom bude jos gore?
Znaci i sutra prodaja u minus kupljenog danas-covek ponekad misli sto si stariji to si pametniji-no ponekad se tesko razocara!!
Razocaran sam-sobom najvise!

Nisu ga “pokopali” nego rascijepili i rasprodali a to ipak nije isto zar ne ?

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

ovo je sve jedno veliko sran.e koje će se tu mjesecima razvlačiti. po mojoj procijeni dok se ne desi ipo od agrokora ili dok gazdi ne otmu barem pola firme. taman su krenule rasti dionice koje nemaju ama baš nikakve veze sa njegovim smecarskim dionicama. i sad probajte se sjetiti da je on otkupio dionice mercatora ako dobro pamtim negdje po 60 ili 80€. i što je najgore slovenci su se kao nešto nećkali na cijeni preko 200€. i tko sad tu ima ili nema mozga? slovenici ili ovi levati iz agrokora? janković je vrištao na tu cijenu. koliko ja to razumijem to je sve diletant do dilentanta. slovenci, janković, todorić svi skupa nula bodova. s njima si još jedino ruku mogu dati belgijanci iz delhaze grupe koji su od miškovića kupili ono smece od delte. oni su bar na vrijeme skontali…

who dares, wins

Službena stranica alvarez&marsal

https://www.alvarezandmarsal.com/our-people/antonio-alvarez-iii-tony-iii

Poruka Tonia : izvršenje ( smaknuće/pogubljenje) jede strategiju za doručak svaki dan !!

Teško me tko može uvjerit ( neka me razuvjeri buducnost) da nije tu zbog čiste likvidacije agrokora i max smanjenja stete.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Alvarez: “Moj prvi korak je stvoriti stabilnost. To je potrebno kako bih mogao uvesti program restrukturiranja. Pregovarat ćemo s dionicima kako bismo dobili povjerenje.”
Dakle, redovan nastavak poslovanja svih tvrtki iz koncerna, te usporedno s tim rješavanje problema koji postoje.
Kako neki ne shvaćaju da sve nastavlja teći svojim tokom, a problemi će se rješavati u hodu.

ovo je sve jedno veliko sran.e koje će se tu mjesecima razvlačiti. po mojoj procijeni dok se ne desi ipo od agrokora ili dok gazdi ne otmu barem pola firme. taman su krenule rasti dionice koje nemaju ama baš nikakve veze sa njegovim smecarskim dionicama. i sad probajte se sjetiti da je on otkupio dionice mercatora ako dobro pamtim negdje po 60 ili 80€. i što je najgore slovenci su se kao nešto nećkali na cijeni preko 200€. i tko sad tu ima ili nema mozga? slovenici ili ovi levati iz agrokora? janković je vrištao na tu cijenu. koliko ja to razumijem to je sve diletant do dilentanta. slovenci, janković, todorić svi skupa nula bodova. s njima si još jedino ruku mogu dati belgijanci iz delhaze grupe koji su od miškovića kupili ono smece od delte. oni su bar na vrijeme skontali…

mislim da je vrijeme da se opet aktivira Varaždinska burza i sav Todex prebaciti tamo, nema druge

I sad bi vlada umjesto njih na celo uprave stavila nekog "potrcka" i on bi strucnije razrijesio cvor. ?!

http://www.vecernji.hr/hrvatska/ovo-je-tim-s-kojim-alvarez-zeli-vratiti-agrokor-u-zivot-1160990

Ova ekipa je placena od banaka ..napravit ce sve da banke sto manje budu ostecene..Sta se da prodat ce se prodat…
Još jedino nitko ne govori o vlasničkoj strukturi !..Tko zna možda je štrumfeta imala koji tajni sastanak u Irskoj..ipak su obveznice izlistane na njihovoj burzi 🙂

Pozdrav

sve osim da će raditi i da dobavljači budu jednako tako što manje oštećeni vodit će u sukob dobavljača i banaka a u toj bitci svi će biti poraženi a dobar dio neće niti preživjeti.
zašto bi dobavljači koji nisu imali u uvid pravo stanje za razliku od banaka koje jesu a ipak su mu odobravale kredite,bi snosili negativnije posljedice?
to je temelj nepravde i nepoštenih namjera a u takvim odnosima nema sreće za nikoga.
svi su sukrivci i svi trebaju solidarno podijeliti trošak ako ga ima.
naravno ako ga je gazda namjerno napravio da bi isisao i sakrio lovu on prvi treba snositi posljedice.
agrokor može biti profitabilan i vrlo koristan za sebe i hr dobavljače ali
prvo stabilizacija i povratak normalnom poslovanju ,pa snimanje pravog stanja i akcija.
napisao sam u prošlom komentaru rusi su na potezu,ako će korektno i pošteno proći će sigurno bolje nego da dođe do nekontroliranog raspada.
dobavljači koji nisu da sada bili dovoljno mudri,pametni da diverz kanale distribucije neka se prime posla.
nije HR samo agrokor.
ako je i omogućavao bolje marže ali to je vrlo upitno sa neplačanjem je očito to najnepovoljniji kanal distribucije zar ne?
sada je svima jasno da je agrokor bio najgori izbor.
o evolucijo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close