To gostovanje je staro gotovo godinu dana.
Nije poanta starost nego gostovanje predsjednika udruge manjinskih dioničara Miće Jurjevića u kojem se govori da sigurno dobivamo obeštećenje za svoje dionice.
Uostalom pogledajte emisiju, vrlo je zanimljiva.
Svi bi Agrokor ali ih brine jedna mala stvar. Tužbe. 🙂
Nema sreće dok se mali ne riješe gospodo. 😉
Vec sam par puta napomenuo.
Ocekujem nagodbu sa starim dionicarima.
Svi bi Agrokor ali ih brine jedna mala stvar. Tužbe. 🙂
Nema sreće dok se mali ne riješe gospodo. 😉
Odlično primjeceno. Kupis npr Ledo, a ne znas hoce li za nekoliko godina niknuti tuzbe (prije zastare). A mi cekamo…
Ja je ne očekujem. Jer ste bili prepasivni kad ste trebali biti najaktivniji.
Ne znam da li ste se bavili organizacijskim i vlasničkim ustrojstvom “novog Agrokora”, al je prilično jasno da mu je struktura složena da sto vise razdvoji upravljanje i poslovanje od vlasništva i bojim se da će tužbe nesretno zavrsiti na nekoj od razina te i takve (dez)integracije.
Kako vrijeme odmiče, sve je manje vjerojatno da će se odnosi promijeniti. Jedino bi pad Vlade i nova vlast vjerojatno mogli utjecati značajno na promjene u samom procesu.
Pa ako je Adris, ako su točni nedavni napisi, zainteresiran za preuzimanje koncerna sa drugim investitorima, to onda znaci da je okrenuo novu stranicu i odustao od tuzbi…. ili će ih “prebiti” kroz neki kupoprodajni aranžman. Ne znam gdje bi se tu našli interesi dionicara jer njih nitko i ne spominje. Zato se organizirajte (ako možete) i djelujte!
Prvome premijeru nije u interesu da se ovaj skandal još više proširi po EU .
Očekujem nagodbu bez tužbi. A ako dođe do toga e onda će biti show,a svi znamo kako lijepa naša kotira u Europi-nikako već mi samo mislimo da smo nekome važni.
Jos ce dugo teret nagodbe nositi buduci vlasnici. A sve se moze rijesiti sa mozda milijardu kuna. Ako su pametni, sjest ce za stol sa dioničarima i bar pokusati naci rješenje.
Mi imamo vremena, skupljamo dokumente, pratimo kako se razvija ovo sto je trenutno na sudovima i cekamo.
Jos ce dugo teret nagodbe nositi buduci vlasnici. A sve se moze rijesiti sa mozda milijardu kuna. Ako su pametni, sjest ce za stol sa dioničarima i bar pokusati naci rješenje.
Mi imamo vremena, skupljamo dokumente, pratimo kako se razvija ovo sto je trenutno na sudovima i cekamo.
Milijarda kuna?
Ne bih bas rekao….
Agrokor odlazi u povijest…
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/do-kraja-sijecnja-agrokoru-novo-ime-implementacija-nagodbe-gotova-do-kraja-ozujka/8223914/