Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaki dan iskoci nova afera vezana za grupu Borg Andreja Plenkovica. Sutra ce opet bit u fokusu medija sramotne stvari koje su borgovi radili.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Poletaev kaže da je Sberbank u razgovorima s fondovima i bankama sa zapada i istoka, uključujući i Kinu i arapske zemlje koje bi mogle sudjelovati u procesu refinanciranja. Također, dodao je kako je Agrokor perspektivan za arapske investitore kao dobavljač vode i hrane. U međuvremenu kao dio plana restrukturiranja Sberbank želi da se Agrokor usredotoči na tri područja – maloprodaju, prehranu i poljoprivredu, rekao je Poletaev. Dodao je da plan operativnog restrukturiranja treba biti gotov do kraja godine.

Po njegovim riječima, budući dioničari kao predsjednika Uprave koncerna vide Fabrisa Peruška, sadašnjeg izvanrednog povjerenik za Agrokor, a kao njegovu zamjenicu Irenu Weber. Trenutno se usuglašavaju uvjeti njihovih ugovora, kazao je. Upitan je li u planu prodaja Agrokorove imovine, odgovorio je da takvi planovi nisu isključeni.

Jako dobro.
Još jedan argument za naše odvjetnike koga i zašto utužiti!

https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-se-drzava-sad-ponasa-kao-da-je-vlasnik-agrokora/2048123.aspx

Sjećate se kad su pričali da kamate od 10% koje je Todorić ugovorio, ne bi mogao vraćat ni Mercedes. Sad ispada da su kamate koje su ugovorene po roll upu dvoznamenkaste i izgleda i veće od onih IT.
Šta su napravili ovi kre.eni!!!

Jos kada se otkrije na sto su sve trosili novce samo kako dobit nebi ekspolodirala!
Budimo realni, Agrokor(moram tako napisati ali mislim na Konzum, Ledo, Jamnicu, Belje) je tvornica novaca kada se ne siri i ne investira u nove firme.
Cekam samo koliku ce dobit Konzuma objaviti.
I hoce li rashode prikazati na pravi nacin!?

Umjetnost je gledati u oci 4 mil. Ljudi i lagati, a u isto vrijeme trpati bez srama u svoje lisnice.
E, moj narode i nisi za drugo nego se poistovjetit sa stokom sitnog zuba.
U pravu je bio otac domovine. Tako nesto u Francuskoj se ne moze ni pomisliti, a kamoli sprovesti.
Mi od uređene drzave smo milijardu svjetlosnih godina.
Sve po zakonu, a zakone krojim po trenutnoj situaciji koja samo meni odgovara.

Mariceva sestra napreduje u Hanfi. A borgovi napreduju u svojim igrama. Al nece to samo tako proci.

DRAMATIČAN RUSKI ZAOKRET: Ovaj će potez odrediti budućnost Agrokora, Vlada tvrdi kako o svemu ne zna ništa, a pravi test tek slijedi

Zanimljivo je primijetiti da cak i kolumnisti skloni Plenkovicu najavljuju nove krakove afere Borg koji ce izaci u buducnosti. Na kraju balade, borgovi ce unistit Plenkovica. Kostat ce ga karijere. A kad padne, tek tada pocinje zabava.

Grupa Borg je za sada jos jedinstvena, razni Tedeschiji i Roglici jos nisu direktno ugrozeni, al sve ce doci na svoje mjesto. S debelim kamatama.

Onog trenutka kad se borgovi i s njima interesne grupe pocinju raspadati, Hrvatska ce prodisati.

Vidim ovdje mnogi spominju da ima gotovine pa se onda daju božičnice radnicima?
Radnicima se božičnice isplačuju na multiplus kartice znači todorić style poslovanje.(to mu je bila glavna zamjerka)
Pitate se zašto?
Pa zato da bi konzum mogli prikazati u što boljem svjetlu a ne razumiju da imaju ozbiljan problem?
Neka prođu po malim lokalnim Konzumima, Spar tu razvaljuje u Konzumu nema nikoga.

Onda čitam onu priču o okruglicama s šljivama iz Leda koje su postale hit…
Raspitajte se koliko su te okruglice koštale prije 7-8 godina, a koliko koštaju danas?
Po koliko se prodaje 1 kg okruglioca od šljiva u Lidlu?

Pogledajte koliko su koštale štrukle, njoke, lisnto tjesto itd….. koliko koštaju danas???Hiperprodukcija Schwartz grupe čini čuda u snižavanju cijene za konkurenciju.

Karikiram:
Da li bi radije prodali 1000 po cijeni 12 kn i zaradili 3 kn po komadu
Ili bi rađe prodali 800 po 15 kn i i zaradili 6 kn po komadu?
Prihod se ne gleda-gleda se profit, navedeno Todoriću nije išlo u glavu-trenutno ovima ide, ali oni samo žele napuhati cijenu i izvući lovu jer se boje sudskih tužbi dioničara i znaju kakva je budućnost.
Mislim da su svi svjesni da ovo bez povlačenja po sudu neće proći i zato Knighead inzistira da mu se njegov kredit plati jer kad ode s lovom koja je djelo koruptivnog djelovanja pojedinaca iz vlasti i privilegiranih ljudi iz PVV ostali će tek onda vidjeti gdje je Agrokor.

Nitko ne prodaje nešto što vrijedi puno sutra danas za 20% cijene-tu nešto opako smrdi.

Što se Plenkija, Marića,Dalićke, Peruška i ostalih tiče mislim da kad vlast padne će biti luđe nego sa Sanaderom…

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Bilo bi super da novinari malo izađu sa tocnim informacijama oko bozicnice.
Spominje se 50%-tno povecanje sto nikako nije istina.
O poklon bonovima umjesto gotovine nema smisla ni raspravljati.
Ne kazem da je Todoric bio zlato, ali plakat cemo mi za njim…..

Božoćnica je mislim rekao čovjek koji radi u Konzumu 700 kn bila, sad je 1500?
Nije poanta priče to, poanta priče je da Marić koji je by the way radio u Agrokoru “slučajno” složi olakšicu, da bi oni “slučajno”mogli složiti bonove, koji se troše “slučajno” u Konzumu koji onda “zlata vrijedi” samo da bi netko zagrizao i u taj bunar ubacio novi kredit čime Knighed nakon obveznic opet uzima hrpu novaca.

Mi smo izuzetno korumpirana država i ništa se ne događa bez razloga-upamtite to!

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Bozicnica je bila 1000kn i uz to se u prvom mjesecu dobilo 750kn za radne rezultate.
Sad je 1200 bozicnica i 300kn za radne rezultate

New Report

Close