Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prosperitet trenutnih vlasnika Agrokora, koji su ošišali sve ostale, je trenutno 30c za 1€ 😀

Samo mi nije jasno kako!? Jer nakon nagodbe, Agrokor je postao supermegaturbo poduzeće 😀

Ili nije sve baš kako su gospoda koja su slagali nagodbu zamislila?

Sad dolazi na naplatu pumpanje roll-up i potencijalne tužbe malih dioničara ovisnih društava!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Osim tužbe za odštete,nadam se da će jednoga dana i oni koji su kumovali ovome biti tuženi uključujući i pojedine vjerovnike.

Ne znam zašto se Plenkovićeva smirenost i stalženost shvaća kao mudrost i kompetentnost..
Ok, tip je smiren ali to samo pokazuje koliko je hladnokrvan u zločinu koji čini.
A zločin je participacija na pljački takozvane grupe BORG..
Pali su i opasniji igrači past će i plenki ..netko će ga naprosto žrtvovati, onako kako je on žrtvovao Dalićku

Todorić zeli u politiku, da nije tragicno bilo bi smjesno.
Zemljo otvori se reci da nije java, nego jedan ruzan san.

Moze li netko biti gori od Plenkovica i njegovih borgova?

Svatko tko je spreman rasturit borgove ima moju podrsku, iako imat ce grupa Borg na izborima puno vecih problema od Todorica. Al polako, sve ce vrlo brzo biti jasno. Kad za to dodje vrijeme svi ce znat za koga glasat. Nemoj se nista brinut, o svemu vodimo brigu.

Za pocetak grupa Borg ce vec sutra dobit novi samar. Citamo se uskoro.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ponovno pohvale Fižuliću za izvrsne članke .. kad se kompletiraju nastavnci koje piše za telegram imat će materijal za vrhunsku knjigu (uz doradu i nadopune)
Mislim da će biti dosta zainteresiranih izdavača ..

https://www.telegram.hr/price/zasto-vlada-nije-naprosto-prodala-agrokor-u-dijelovima-nego-je-izlozila-cijelu-rh-golemom-riziku/

Genijalan članak … koncizan i uvijek zanimljiv. Esencija elementarne logike i dosad neviđenog kriminala koji su nam servirali.

Sberbank prodaje svoj udio u Agrokoru – Peruško novi šef?

Mislite da bi Sberbank odmah išao na prodaju da nisu svjesni da će na budućim sudovima biti vatre ?

Sberbank prodaje svoj udio u Agrokoru – Peruško novi šef?

Mislite da bi Sberbank odmah išao na prodaju da nisu svjesni da će na budućim sudovima biti vatre ?

Ide po nabavnoj cijeni ili?

Sve si nešto mislim, Goranko[/url], ako su Nives i Martina[/url] mogle, zašto ne bi i ti.
Naravno objavit knjigu, a ne bećarac. Ajmo još malo pa prodano

Ja mislim da ova drzava ide stvarno u dobrom smjeru. Sve je “stabilno“ reforme urodile plodovima, korupcija svedena na nulu, ministri sve jedan sposobniji od drugog itd itd … meni fakat nije jasno koji naivac moras biti da odes iz te idile ????

Zanimljiv je bio Anto Nobilo upravo na N1.
Kaže da se prave istrage oko afere Agrokor tek trebaju otvoriti i procjenjuje da to neće moži biti prije odlaska Plenkovića sa vlasti.
Ali, kaže on, kada se to dogodi, kreće faza “Agrokor 2” u kojima će se morati razriješiti kako je (pazite sad!) opljačkan Agrokor nametanjem nepotrebnog prekomjernog kreditiranja roll-upom i dogovaranjem zakonodavnog okvira povoljnog samo za one koji su ujedno taj zakonodavni okvir pisali!

!!!

Jeste pripremili dovoljno veliku količinu pive i kokica?

Sjednite u fotelju i gledajte raspetljavanje situacije!

A biti ćemo brži ako se sami uključite. 🙂

La vita e bella!

Mene samo zanima po koliko će Sberbank prodati svoj udio u Agrokoru jer to će biti očit dokaz prevare bivših vlasnika. Obično trebaju godine restruktuiranja da bi se kompanija koja je bila pred propašću ponovno postavi na noge i tek onda proda po dobroj cijeni. A čini mi se da će Rusi u kratkom roku ovdje izaći sa povelikom dobiti. Ako bude tako onda je sasvim jasno da je Agrokor namjerno bio obezvrijeđen kroz papire da bi ga se drugi jeftino dokopali i u kratkom roku ostvarili veliku nepripadajuću korist na uštrb bivših vlasnika. Sama isplata povećanih božićnica je dokaz da je u firmi i otprije bilo prikrivenog keša koji je tek sada nakon preuzimanja naglo isplivao. Otkad to stečajuše dijele višak novca?

New Report

Close