Blizi li se trenutak uhicenja Ante Ramljaka?
Iskreno se nadam da će do toga doći ,ali i da će ići malo šire…
Nema teorije.
Za tako nesto mora past vlada prvo.
Pa nije Ramljak to sam smislio.
Plenki prvi mora u Remetinec
Stručni žiri: Nagodba vjerovnika u Agrokoru je gospodarski događaj godine
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kazala je kako je ovaj izbor Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika važan jer ističe pozitivne primjere iz gospodarstva te da pokazuje da se trud isplati.
sama pozitiva 👍👏
briljanran članak, iako je ovo četvrti dio, a peti smo objavili, ipak zaslužuje biti objavljen ako je kome slučajno promaknuo..
A zar nije Plenković ustvrdio da je Martina bila prisiljena otići iz Vlade jer je odlično radila svoj posao?
Stručni žiri: Nagodba vjerovnika u Agrokoru je gospodarski događaj godine
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kazala je kako je ovaj izbor Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika važan jer ističe pozitivne primjere iz gospodarstva te da pokazuje da se trud isplati.
sama pozitiva 👍👏
Predsjednica je spomenula i izvjesce Svjetske banke i Svjetskog gospodarskog foruma gdje stojimo jako lose. Ako znamo da su Hrvatska i Andrej Plenkovic njima vec prijavljeni zbog Agrokora mozemo ocekivati jos losija njihova izvjesca iduce godine. Tko ce onda ulagati u Hrvatsku kad cuje za borgove i ekonomsku klimu u Hrvatskoj koju je stvorila grupa Borg i Andrej Plenkovic.
interesuje me sada reakcija ustavnih sudaca, koji su donijeli presudu kakvu su donijeli..nije li ih barem malo stid..imaju li obraza, trunke pravicnosti u sebi pa reci podnosim ostavku bio sam u krivu..tugo moja
interesuje me sada reakcija ustavnih sudaca, koji su donijeli presudu kakvu su donijeli..nije li ih barem malo stid..imaju li obraza, trunke pravicnosti u sebi pa reci podnosim ostavku bio sam u krivu..tugo moja
Ma kakav stid.
Pa dobit ce nagradu jos
Mediji polako stezu obruc oko Plenkovica bas kako sam i najavio. Evo jos jedan zanimljiv tekst: https://www.telegram.hr/price/plenkovic-ce-se-tek-morati-nositi-s-punom-tezinom-skrivanja-istine-o-spasavanju-agrokora/