Ovoga je mene strah dečki…na stranu sad zahebancija…
Ovo sve je jedan mučan proces, ali ako bude imalo pameti i ne podlegnemo porivima da se stvari rješavaju preko Lexa, odnosno nastavka dogovorne socijalističke ekonomije, čeka nas svjetlo na kraju tunela koje se manifestira u dvije stvari:
1. Kraju okupacije od strane Agrokorske Todorakije,
2. Početku tržišnog funkcioniranja najvećeg dijela hrvatske ekonomije.
I za sve to smo najmanje zaslužni mi, a najviše Rusi koji su frtutmu i pokrenuli.
Vidim da ovdje svi navlače na pad, a što kad se objavi da je blokada skinuta, kad se završi sporazum između svih strana i nastavi dalje normalno poslovati, a što svi znamo da mora biti tako.
Onda ćete ponovno ulaziti i navlačiti na rast??
Zasto mislite kolega da “mora biti tako”..?..W.C.S. treba uzet u ubzir i vidjet koje su nam opcije . Vlada se uzda u lex agrokor..znaci nista..Banke i agrokor potpisale da je otplata kredita zasada zamrznuta..Novih kredita..novaca..za sada nema..Dobavljaci se nesto udruzuju..traze..znaci nista..Oko cega bi s etrebali dogovorit ?..Koji je plan i program da bi ga trebali prihvatit ?.. Da Agrokor 6 mj nikome nista ne placa i da svi rade normalno dalje ?
Pozdrav
Vidim da ovdje svi navlače na pad, a što kad se objavi da je blokada skinuta, kad se završi sporazum između svih strana i nastavi dalje normalno poslovati, a što svi znamo da mora biti tako.
ne vjerujem da će to raditi
Niti imam niti planiram imati todex dionice niti navlacim ali siguran sam da je cijela situacija s Agrokorom jedno veliko sr.nje iz kojeg ce svi izaci vise ili manje pos.ani….sve i da odmah firme izadju iz blokade oni su svi skupa zajedno u tolikim problemima da ce trebati puno vremena i puno,puno zanja za izaci iz toga…a cini se kako ozbiljan dogovor nije ni blizu jer je tu previse ukljucenih strana….nemogu se ni dogovorit da se krene dalje i kako….a zasto je tome tako?…odgovor je vrlo jednostavan…..sve je toliko međesobno zapetljano,ispreplateno,spleteno i umoceno u jedno veliko sr.nje iz kojeg ce se tesko biti ziv izvuci….da tako slikovito kazem….isprike na nacinu pisanja ali nekako je tako najlakse opisati situaciju s moje tocke gledista….sretno svima nama a pogotovo onima koji imaju dionice…..
Stigo novi gazda
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/alvarez-stigao-u-zagreb-u-agrokorovom-tornju-obratiti-ce-se-javnosti-20170404
I da….po mom misljenju ostaju samo jako jako bolna rijesenja jer vrijeme za nezbolna dobra rijesenja je odavno proslo…
Samo mirno dečki u ovoj priči nikom nije u interesu izgubiti novac ni dobavljačima ni bankarima. I to neka vam bude logika. Svi će se na kraju dogovoriti
…
bumo vidli, dobavljači sve više navijaju za PSN agrokora jer bi tu oni bolje prošli, a lošije bi prošle banke i dioničari
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovi-ljudi-mogu-aktivirati-lex-agrokor-clanovi-uprave-koji-imaju-te-ovlasti-su-ivica-todoric-dva-njegova-sina-piruska-canjuga-mislav-galic/5856587/
Munjiza pršti “optimizmom”….
Crni scenarij Agrokora: ‘Izlaz iz krize će trajati 3-4 godine…‘
http://www.24sata.hr/news/hoce-li-agrokor-ipak-prezivjeti-veliku-krizu-i-uz-koju-cijenu-518825