Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@zorangutan…za tebe kao kolegu, 100eur sat i nema te info koje ti neću pribaviti ili rastumačiti… 🙂

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

znači nemaš nikakve dokaze za svoje tvrdnje nego pišeš tako kako pišeš….ok, sad je i to jasno

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

http://zse.hr/default.aspx?id=48329

Pisete o Agrokoru….pa evo vam Todoric iduci tj vani…pa odite do njega i pitajte di je lova???
Di su pare Todore?
Mozda vas pozove i na party….sigurno ce biti nesto!!!!
Pa vi o Agrokoru pisete danima….a to je propalo…gotovo…the end…nema tu vise ni mrvica za nas dionicare…to su popapale mace ( Srculenc ( mora ona dosta papati-takva je po gradi …i puno njih ostalih ).
Mozda da se osnuje udruga da se njemu pomogne….

ja bih za gospodina Ivicu založio dionice Agrokorovih perjanica, ako bi to Čedo mogao dogovoriti sa sucima, ako ne bi prihvatili, zadnja solucija je da im Ivica ponudi K+bonove protuvrijednosti 7,5mil.
kada smo već kod K+bonova, kako je to na kraju završilo, gdje su ? plaća li tko što kome njima? je li ih država zaplijenila ? igraju li djeca po vrtićima s njima monopoli ? zna li netko kako je to Marić proklnjižio ?
možda je Ante unovčio u HNB-u, koristi li ih Peruško ?

Nema bonova vise.
Radnicima se “lova” uplacuje na MPC karticu.
Tu “lovu” mogu potrositi samo u Konzumu.
Sad neka netko pronade razliku!

I mala ispravka….svim zaposlenicima. Ne samo radnicima

Gospodine zorangutan govorimo o uživaju u pravu vlasništva, pa stoga: dali je “netko” (IT) založio moju imovinu bez mojeg pristanka, dali je ” policajac” (Ramo) založio preostali dio moje imovine bez mojeg pristanka, dali se meni kao suvlasniku dozvolilo da otkupnim založeni dio (što svoj, što od suvlasnika), šta s mojim pravom kao Jamac da imam pravo potraživat od glavnog dužnika imovinu koja mi je oduzeta zbog njega, zašto mi se ne dozvoli sudjelovanje u dokapitalizaciji (što tvrtka kćeri, što zrcalnog Agrokora).

@zorangutan

……..Sarajevski Kiseljak……..

To ti je dovoljno!

Kao što je Barbosa rekao, on je možda 100€/h, ali ja sam 200€/h…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

@ivan1902
koliki je temeljni kapital/imovina Kiseljaka i koliko je jamstveno opterećenje za kredite Agrokora prihvatio Kiseljak?
a te seoske doskočice o 100 i 200 EUR/h objesi mačku o rep tj. ili argumentiraj svoje tvrdnje ili se ne javljaj….

Sarajevski kiseljak je jamčio zajedno sa Ledom, Jamicom, Zvijezdom, Beljem, Pikom, itd. za iste kredite koji su pokopali sve već ranije navedene, tako da je tem. kapital/jamstveno opterećenje nebitno…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ah, nebitno je?!?
sad je jasno i kakvi su tvoji argumenti…
aj bok

New Report

Close