Bit ce zanimljivo pratiti sto ce se dogoditi sa Emilom Tedeschijem kad padne Andrej Plenkovic.
Emil je vrlo agresivan i moguce da ima u planu otkinuti (ili oteti?) dio novog Agrokora. Treba biti vrlo oprezan kada je Emil Tedeschi u pitanju.
U mreži prvog hr radio 1 program. Gosti Krešimir Krsnik i Berislav Živković. Slušao sam prvih 15-tak minuta Krsnik je nastupio kao pravi dečko. Svakako poslušajte
Da li je tko kontaktirao suca Kolakušića ili financijskog stručnjaka Grubišića? Pitam jer bi bilo vrijeme pošto su oni javno upozoravali na Lex Agrokor i što se može s pravne strane napraviti za obeštećenje nedužnih dioničara.
A ti, jesi li ih ti kontaktirao?
Što si konkretno ti napravio osim što na forumu non-stop lupetaš gluposti i čekaš da netko umjesto tebe nešto riješi?
Bit ce zanimljivo pratiti sto ce se dogoditi sa Emilom Tedeschijem kad padne Andrej Plenkovic.
Emil je vrlo agresivan i moguce da ima u planu otkinuti (ili oteti?) dio novog Agrokora. Treba biti vrlo oprezan kada je Emil Tedeschi u pitanju.
Ma je li, oteti će Agrokor novim vlasnicima ?!
A kako? Tenkovima, artiljerijom, pješadijskim napadom?
A tko bi to trebao biti oprezan i zašto?
Dao Bog da Atlantic i Adris otkupe firme od trenutnih vlasnika, ili bi bilo bolje da ih kupe Coca Cola ili Lidl ili ALGIDA?
Kakav lik ….
Nitko nece kupovati bivsi Todex jer ce nad svim firmama visiti sudske tuzbe. Nitko nije lud to kupovati.
Novim vlasnicima se nece nista oteti, samo ce se vratiti ono sto su oni ukrali.
Kako – sudskim postupcima.
Ma je li, oteti će Agrokor novim vlasnicima ?!
A kako? Tenkovima, artiljerijom, pješadijskim napadom?
A tko bi to trebao biti oprezan i zašto?
Dao Bog da Atlantic i Adris otkupe firme od trenutnih vlasnika, ili bi bilo bolje da ih kupe Coca Cola ili Lidl ili ALGIDA?
Kakav lik ….
[/quote]
Procitaj malo o Svetozaru Tedeschiju i njegovim poslovima u osamdesetim i prvoj polovici 90-ih. To su vrlo opasni ljudi i nikako ne bi bilo dobro da jacaju svoju moc novim akvizicijama.
Pogledaj osovinu Plemkovic-Bricelj-Tedeschi i sve ce ti biti i vise nego jasno.
Padom Andreja Plenkovica i moc i utjecaj Tedeschija biti ce znatno manji.
Jubito ce nam odgovoriti na pitanje zasto su dionicari Mercatora, Frikoma, Sarajevskog Kiseljaka, itd. ostali netaknuti, a ista jamstva, isti koncern, isti uvjeti.
Jedva cekam da se sve ovo zavrsi sa Agrokorom…eto i gazda je u dvorima….
Treba sto prije prodati te firme pravim i kvalitetnim firmama i da se konacno ponovno pocne raditi….,da se ne vuce svaki dan samo Agrokor,Todoric,Srculence,Galic i CO….
Da pocne burza raditi bez tog utega a i da se nesto dogodi ( pozitivno ) a ne samo sivilo i Todoricccc
Naravno Jubito da bi volio “pogotovo” Atlantic ,još kada se sjetim da je njihov vlasnik u kamere nakon prvog plana nagodbe sa osmijehom govorio da dionice vrijede 0kn ,mada on to ne smije niti govoriti,naravno da bi volio da on preuzme ,moš’ mislit. Atlantic za mene više ne postoji.
Procitaj malo o Svetozaru Tedeschiju i njegovim poslovima u osamdesetim i prvoj polovici 90-ih. To su vrlo opasni ljudi i nikako ne bi bilo dobro da jacaju svoju moc novim akvizicijama.
Pogledaj osovinu Plemkovic-Bricelj-Tedeschi i sve ce ti biti i vise nego jasno.
Padom Andreja Plenkovica i moc i utjecaj Tedeschija biti ce znatno manji.
Niti sam čitao, niti ću čitati, niti me zanima, niti na vlastitoj koži osjećam bilo kakav Tedeschijev utjecaj.
Osjećam utjecaj puno drugih krkana koji korijene vuku od svojih ćaća i matera iz doba samoupravnog socijalizma i sada sjede u vladi, saboru, gradovima, općinama, javnim poduzećima.
Atlantic je rastao prije Plenkovića i rasti će nakon njega.
A tko je tebi i meni kriv što smo nesposobni …
Paulie
Neće nad firmama visiti nikakve tužbe jer one ne mogu visiti nad firmama, jer firme su OBJEKTI nagodbe, već mogu eventualno nad vjerovnicima, SUBJEKTIMA nagodbe. Osim toga, firme kao takve više neće niti postojati, bit će preoblikovane i dobit će nove OIB-e. Nakon toga više nemaju nikakve veze sa starim firmama. Pupčana vrpca zrcaljenja je prerezana i to je gotovo. Tužiš one subjekte koji su ti eventualno nanijeli štetu, vjerovnici i IU, a ne objekte za koje kažeš da su ti oteti.
Ako ti netko ukrade janje, proda ga ili ispeče na ražnju i pojede, pa tužiš njega da ti ili vrati janje ili plati štetu, a tužiš ne janje, da dobiješ od njega komad plećke, ne?
Je li Udruga organizira ie na docek.Ja sam cuja da se Gazda javija Ivancevicu i nosi sa sobom vridnu dokumentaciju uz pomoc koje ce zajedno s njim izvuc miljarde odsteta.Navodno je to jedini razlog zasto se odlucija vratit.
Cini se da su ovce opet popusile pricu…
Sta kazes na to ovco?
P.s. nemoj se iznenadit ako se ne dogodi nista 😂
[/quote]
a sto ce se dogoditi…
rusi dobili agrokor..
sve isplanirano unaprijed i mislim da nikome nece pasti dlaka s glave, naravno osim nas malih dionicara..nas su ocerupali skroz..