Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plenkovic je samo vrh hobotnice. Opasni su ljudi koji stoje iza njega.

Tedeschi kao lijevi tajkun sa svojom ekipom jedan je od stupova vlasti Andreja Plenkovica.

A svi znamo od kud Emilu i ocu Svetozaru novac i tko stoji iza njih. Umjesto da se takvima kao on slozi novi slucaj Agrokor i uzme firma, oni su stupovi vlasti.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ima tu nekoga kome je udruga odgovorila na mail?

Je meni.

Čujte i počujte Plenkovića (hvalite me usta moja)

https://novac.jutarnji.hr/incoming/plenkovic-predstoji-uspostava-nove-korporativne-i-vlasnicke-strukture-u-agrokoru/8003891/

Ignore: KressoM, delux

Plenkovic i njegovi borgovi velik su teret HDZ-u. Toga je polako svjestan i Jandrokovic koji kaze da Agrokor nije crno-bijela slika.

Prevelik utjecaj “udbaskih” struktura sigurno nije nesto sto je dugorocno, cak i srednjorocno prihvatljivo djelu ljudi u i oko HDZ-a.

“Udba” je danas preko Plenkovica u nekim segmentima jaca nego za vrijeme SDP-a.

Nakon afere “Borg” svi shvaćaju da je u Hrvatskoj sve dozvoljeno. Zato više nitko nema straha i ne preza od bilo čega da bi se pred raspad sustava domogao što većeg dijela plijena. Ostao je još HEP a vjerujte mi da će kad nestane plijena okolo i tamo krenuti ubrzano čerupanje.

Nakon afere "Borg" svi shvaćaju da je u Hrvatskoj sve dozvoljeno. Zato više nitko nema straha i ne preza od bilo čega da bi se pred raspad sustava domogao što većeg dijela plijena. Ostao je još HEP a vjerujte mi da će kad nestane plijena okolo i tamo krenuti ubrzano čerupanje.

Bit ce veselo ako oni koji su sada gore, budu dole. A to je u Hrvatskoj normalno. Pa kad netko odluci npr uzeti Emilu Atlantic Grupu i njega strpati u zatvor. Zvuci nerealno? Mozda. Al pitajte se jel ovo s Agrokorom bilo realno prije 3 ili 4 godine.

Propali su mnogi tajkuni, tko je iduci? Nije ni cudo da onda Tedecshi treba Plenkovica, ali i Plenkovic Emila…

Klijentelizam na najgore rekli bi neki Plenkovicevi protivnici…

Tako je, udruži se sa Živim zidom i svim poduzetnicima hitno konfiscirati svu imovinu i podijeliti narodu i državnim gubitaškim firmama da lakše prebrode kapitalizam.

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

nakon potvrde nagodbe stari agrokor realno više ne postoji, bivši vlasnici agrokora i tvrtki kćeri ostali su nažalost bez svega pa ovu temu treba zatvoriti da ne zagađuje forum frustracijama todeksaša

nakon potvrde nagodbe stari agrokor realno više ne postoji, bivši vlasnici agrokora i tvrtki kćeri ostali su nažalost bez svega pa ovu temu treba zatvoriti da ne zagađuje forum frustracijama todeksaša

Da se tema zatvori, i da se razgovor prenese na neki privatni forum, više bi to utjecalo na vas nego nas nas…

Nama su stvari jasne od početka…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Polako. Jos je puno radnji pred nama…

Zašto bi se ukidala tema?

Istina je da ima tu nekih koji pišu gluposti, al nadje se i solidnih komentara i mišljenja. Mnogo boljih nego na drugim temama.

New Report

Close