Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš čitam ovo na N1, i nekako nisam iznenađen…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ne znam što je gore, da se netko za*ebava ili da je ovo istina!

U ponedjeljak u 16h u Nacionalnoj knjižnici naša Dalička će održati predstavljanje svoje knjige o Agrokoru o slomu ortačkog kapitalizma😅

Evo nam prilike da je pitamo kolko je dobila pinke za svoje usluge.
Ideeeemooo 🤣🤣🤣

Gospodo draga, teza koja se nameće od samog početka sada je i dokazana. Jednostavno, stvar je toliko grozna i grozno velika da se preslaba pravna država nema snage suočiti. Sve je upućivalo na ovo:

Vjerojatno ključne riječi Bricelj je dodao u članku 38 (kasnije 40). U rečenicu „U tražbine iz operativnog poslovanja ne ulaze tražbine financijskih i kreditnih institucija i imatelja vrijednosnih papira“ dodao je „osim vezano uz zaduženja s prednosti namirenja“ i tako trasirao put da Knighthead kroz roll up kredit ostvari astronomske profite, dok svi ostali kreditori i vjerovnici Agrokora zbrajaju jednako astronomske gubitke. Jer Knighthead je zahvaljujući tim riječima u punom iznosu naplatio obveznice koje je kupovao u bescjenje od prodavatelja koji nisu znali za Lex Agrokor. U tom trenutku većina vlasnika obveznica vjerovala je da ih neće uopće moći naplatiti, pa su one potonule na samo dvadesetak posto nominalne vrijednosti. Knighthead ih je dakle kupovao po dvadesetak centi za euro, a upravo zahvaljujući rečenici dopisanoj u Lex, naplatio ih je za vrijeme izvanredne uprave u punom iznosu. To po prijedlogu Zakona nije bilo moguće do tog 30. ožujka.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Ja se samo nadam da u VTS-u ima dovoljno postenih i razumnih ljudi koji ce ovo sprijeciti.
To je zadnja nada za ovu drzavu

Ne znam što je gore, da se netko za*ebava ili da je ovo istina!

U ponedjeljak u 16h u Nacionalnoj knjižnici naša Dalička će održati predstavljanje svoje knjige o Agrokoru o slomu ortačkog kapitalizma😅

Evo nam prilike da je pitamo kolko je dobila pinke za svoje usluge.
Ideeeemooo 🤣🤣🤣
[/quote]

Dati ću sve od sebe da odem na ovaj happening.
Ima pitanje za Vujčića. 🙂

La vita e bella!

Kaže Lovro Kuščević “Agrokor je završena tema”!
E moj Lovro to su samo želje tebe i Borgovca, ali na vašu žalost tema Agrokor nije ni blizu završetka…

http://hr.n1info.com/a341898/Vijesti/Ovo-je-najbolji-primjer-ortackog-kapitalizma-u-Hrvatskoj.html

Dakle … http://hr.n1info.com/a341846/Vijesti/Novi-mailovi-Dan-uoci-Vlade-Lex-prilagodjen-Knightheadu.html

Da li Borgovci gledaju Sanadera, ma taman ih ne osudilo sud će im uzet 10 godina života 🙂

A osuditi će ih sigurno, čak i domaći sudovi kad se vlast promijeni. A dok se ne promijeni, vladat će suvereno kao bivši premijer Sanader.

http://hr.n1info.com/a341898/Vijesti/Ovo-je-najbolji-primjer-ortackog-kapitalizma-u-Hrvatskoj.html

Potpuno je neprimjereno da guverner HNB-a ne samo nazoči nego bude i jedan od ključnih uvodničara u predstavljanju knjige.
Što nam to želi tim svojim postupkom poručiti Vujčić?
Želi li da izgubimo i ono zadnje zrno povjerenja u INSTITUCIJE, u ovom slučaju instituciju HNB-a?
Je li on UCJENJEN od strane ekipe oko Martine Dalić?
Je li on OSOBNO sudjelovao na bilo koji način u pripremi i provođenju plana oko Agrokora?
Jesu li ovo na pozivu imena ORTAKA Martine Dalić?

Ja bih knjizi dao naslov “Pad Agrokora i uspon Borg skupine“-
To je puno bliže onome što smo čitali iz prepiske, a prepiske ima čini mi se još puno više.

Dalić i Borg na jednosj strani, Ameri a drugoj.

TKO JE BIO ČASNIK ZA VEZU I PO KOJEM KLJUČU – PRIVATNOM, POLITIČKOM, GEOPOLITIČKOM.

JE LI NETKO OD BORGOVACA POZNAVAO NEKOG IZ KBIGHTHEADA ILI JE NETKO IZ KNIGHTHEADA POZNAVAO DALIĆKU. dalička je stigla natrag u rh iz washingtona, iz svjetske banke

Ja ne mogu vjerovati da je dalička ovo napravila z adžave – lagala je bezbroj puta i saboru i novinarima. i sad da ona od tog laganja nema koristi, a njeni momci koje je štitila, naplatili pola milijarde kuna. e to mi ne pije vodu, tu nedostaje neki kotačić

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Potpuno je neprimjereno da guverner HNB-a ne samo nazoči nego bude i jedan od ključnih uvodničara u predstavljanju knjige.
Što nam to želi tim svojim postupkom poručiti Vujčić?

S ovime se u potpunosti slažem!

La vita e bella!

New Report

Close