Ja uopce ne razumijem sto to znaci i skladu sa zakonom ? Kakav je to argument ?
Pa za vrijeme 2. svjetskog rata po evropi je bilo u skladu sa zakonom židovima oduzimati imovinu.
Nakon 2. svijetskog rata nije bilo u skladu sa zakonom niti ono sto je u pocetku rata bilo u skladu sa zakonom.
Tako i ovo. Sto znaci u skladu sa zakonom ?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-dokumenti-sve-je-bilo-namjesteno-ramljak-i-borg-su-zajedno-usli-u-agrokor/2029263.aspx
Kažu neki ovdje da je sve u skladu sa zakonom.
Jel se vi uopće možete pogledati u jutro u ogledalo?
Realno bi bilo da su negdje od 10.03.2017. godine počeli naplaćivati tzv USLUGE, ako ne i ranije.
Ili je i taj period obuhvaćen na način da je podignuta cijena usluge.
Naime – Ugovor je u pisanoj formi nastao iza 10.04. 2017. ali nedvojbeno je da su svi Borg partneri u ugovornom odnosu puno prije tog nadnevka jer su svi bitni detalji ugovora ali u usmenoj formi nastali kako na sastancima u Vladi RH, tako i mail korespodencijom.
Taj usmeni Ugovor stupio je na snagu najkasnije kada je Todorić potpisao Lex jer su se tada i ispunili uvjeti tj – aktivacija Lex Agrokor.
Danas ste mogli vidjeti kako su Rusi reagirali na spomen Plenkoviceve grupe Borg i pitanje novinara o borgovima. Sve je veca koalicija protiv grupe Borg.
Kao sto sam vec napisao, na vrlo strucnom nivou u studenom cemo udarit grupu Borg. Uz pomoc ljudi parlamentarne vecine Andreja Plenkovica. I to ce biti javno tako da ce svatko tko se malo potrudi moci saznati tko udara grupu Borg.
Afera grupe Borg tek ce eksplodirati!
Ima tu dosta ekipe koja ima i vise nego dovoljno dokaza.
Nitko nije zelio izac s tim u javnost kako poslovanje nebi uslo u problem.
Lagano i po potrebi ce se sve iznosit
Ono sto je lose da je Ante Ramljak po pisanju medija pobjegao od hrvatskih institucija i nalazi se u Ceskoj.
Ante, vrati se u Hrvatsku i budi dostupan hrvatskim institucijama! Ne moras se bojat, po pisanju nekih forumasa neces zavrsiti na dugogodisnjoj robiji.
Ne treba njima javni natječaj. Ramljakov Texo i deri. Glavno da Peruško nije znao odgovoriti na Pernarovo pitanje da li je isplatio 100 milijuna kuna Texu.
Jedva čekam međunarodne sudove.
Što otkriva novi dokument o Borgu? Namještaljku desetljeća
Sve će isplivat na površinu, ići će mnogi u zatvore, a ja za nekoliko godina kupujem Mercedesovu S klasu, kad stignu odštete.
Na početku priče mislio sam da su ljudi koji ovaj slučaj proglašavaju novom fimi medijom teoretičari zavjera .. ali sada vidim da je fimi media patuljak u usporedbi sa ovom groteskom od afere ..
Ovo boldano je ono što je Pernar pitao Peruška, a on je rekao da ne zna.