Plenkovic ce u defenzivu samo ako ga stisnu izvana. A za to je potrebno prijavljivati ga EU institucijama i stranim medijima. Ako imate bilo koga u stranim medijima, zamolite da pisu o Agrokoru.
Isto tako, listopad je kljucan za daljnje dogadjaje. U iducem mjesecu morat cemo ispucat najjace adute i pokusat uzdrmat borgove. Iducih 5 tjedana je kljucno.
Tedeschi, Savoric, Plenkovic, Marica Vidakovic, Dolicki, Ostermann, Perusko, Ramljak i ekipa vrlo su blizu konacne pobjede. Ako im to dopustimo, mozete odmah djecu pripremiti za put u Irsku ili Njemacku.
Pobjediti će oni u RH jer je pravosuđe duboko korumpirano ali su nama nedužnim dioničarima jedini put tužbe pred međunarodnim sudovima.
Pozdrav,
U Sloveniji poslije nekoliko godina juće u 24 dnevniku prvi primjer gdje su prva dvojica dobila na prvom stupnju na sudu presudu u korist fizićke osobe da im treba država vratiti novac koje im je oduzela nepravdeno (uložili su novac u dionice banaka i izbrisali tako puno ljudi).
Sve dođe na naplatu al treba vremena, isto tako će biti kod nas za dionice koje neki kažu da vrijede nula (Ramljak i društvo) a ja mislim, da ako ne naši sudovi sigurno će sudovi EU odraditi svoje i biti ćemo naplaćeni sa kamatama , u to sam uvjeran, lp
Odluka VTS-a moguce je i odluka o prepustanju drzave Plenkovicu, Savoricu i Tedeschiju.
Što god sud odlučio on ne može svojom odlukom nešto što je od početka pravno nevaljano prevesti u pravno valjano.
Nevjrojatno je da u Tablicama koje su sastavni dio Nagodbe imamo preko 400 tražbina za koje je predviđeno ili već isplaćeno skoro 900m kuna više nego su utvrđene tražbine.
Kako se to može dogoditi, a otvara se i pitanje kako su te tablice popunjavane i tko ih je popunjavao.
Iz najuzeg kruga Andreja Plenkovica dobio sam informaciju da on zeli ostati predsjednik vlade i nakon iducih parlamentarnih izbora kad god oni budu. Znaci, nema govora da ide u Brisel. To za nas nikako nije dobro.
Navodno je vec krenuo ostro na osobu koja bi ga trebala zamijeniti na mjestu premijera, o cemu cete citati narednih mjeseci. Ako Plenkovic odbije napade i ostane predsjednik vlade, borgovi ce se skroz osilit i preuzet drzavu.
Iz najuzeg kruga Andreja Plenkovica dobio sam informaciju da on zeli ostati predsjednik vlade i nakon iducih parlamentarnih izbora kad god oni budu. Znaci, nema govora da ide u Brisel. To za nas nikako nije dobro.
Navodno je vec krenuo ostro na osobu koja bi ga trebala zamijeniti na mjestu premijera, o cemu cete citati narednih mjeseci. Ako Plenkovic odbije napade i ostane predsjednik vlade, borgovi ce se skroz osilit i preuzet drzavu.
Narod je hrpa ovaca.
Na izborima HDZ osvaja min 30%.
Iz ove drzave treba bjezat
Prosvjed u Vukovaru pokazat ce stvarnu snagu Plenkovica. Ako to prodje bez ozbiljnijh posljedica, krenut ce u ozbiljan napad na dijelove stranke koja je protiv njega.
Svi kojima je stalo do Hrvatske, a koji su protiv klijentelizma borgova i Andreja Plenkovica trebali bi biti u Vukovaru 13.10.!
Narod je hrpa ovaca.
Na izborima HDZ osvaja min 30%.
Iz ove drzave treba bjezat
[/quote]
100% se slazes sa tobom i zato sam i ja nazalost otisao jos prije 4 godine. Narodu nije dobro i onda da bude domoljub glasa za HDZ. Ja to ne shvacam.
Tesla ostecenim investitorima isplacuje odstetu od 40 milijuna dolara samo zato što je CEO tweetao da ce privatizirati firmu po 420 dolara, sto je bila 100-njak dolara visa cijena od one na burzi u tom trenutku
Billionaire Elon Musk’s $40 Million Tweet May Be A Blessing For Tesla After Settling Fraud Suit.
Ovako je to na zapadu gdje je kapital svetinja. Mislim da se na isti nacin treba pristupiti, zajedno s udrugom obestecivanju zbog Ramljakove izjave o vrijednosti 0.
Je, ti si dobio informaciju iz najužeg kruga 🙂
Ko kaže da su ponedjeljci sumorni, kada se ovako lijepo možemo nasmijati
[/quote]
Jel ti smiješno na Zse?
Jel ti smiješno na Zse?
Što ima meni biti smiješno ili nesmiješno, stvari su kakve jesu.
I koje to veze ima sa njegovim lupetanjem? Čovjek svaki tjedan ima barem dvije bobmastične najave, kao sve će se zatresti, a nikada se ne dogodi ništa.
Od čovjeka koji zna najuže krugove nekih predsjednika očekivalo bi se malo više 🙂
Hoće li Visoki trgovački sud potvrditi ili osporiti nagodbu?
http://hr.n1info.com/a335918/Video/Hoce-li-Visoki-trgovacki-sud-potvrditi-ili-osporiti-nagodbu.html