Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Srami se Plenkovicu: http://www.nacional.hr/gong-prijavio-hrvatsku-vladu-europskom-uredu-za-borbu-protiv-prijevara/

Fuj!

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Još jedna ode na vječne poljane…

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/beqx6jICnh9QOWn23shLRw==.pdf

Ecobarbar

Pretpostavljam da te strah za tvoja ulaganja u dionice na Zse ili si možda i nekakav broker, pa se bojiš da se ova situacija ne prelije dodatno na burzu. Ali mi ti to nismo krivi, pa nas ne pokušavaj ugasiti i na taj način zavaravati sve buduće investitore zbog svoje sebičnosti. Investitori zaslužuju biti informirani.
Odvajati investiranje od pravne zaštite i sigurnosti takvog investiranja ti je totalno promašena teza, jer jedno veže drugo, a hladni dokaz ti je stanje na našoj burzi. Znaš nisu svi brokeri i nemaju vremena sjediti za ekranom, pa ih pravna zaštita itekako zanima. Zato se zahvali Borgu i ovakvom Lexu što indexi ne rastu, a ne nama templarima borbe za fer igru.

Informiranje oko čega? Zaiste ćeš tvrditi i lagati sam sebe da si bio oko Todorićevog Agrokora i tog sustava bio neinformiran svih ovih silnih godina.

Ono, zaista? Pa ljudi su pisali, imenom i prezimenom, silne članke, radili su se neki dokumentarci, više-manje svi su znali i kako je sustav nastao i kako sustav radi, na koji način radi. Svi su znaci bili tu, i to već godinama. Ta igra ima i svoj naziv.

Ono, zaista?

Kakvu bi ti još zaštitu htio – da ti netko dekretom objavi da je tvoja imovina u dionicama zaštićena?

Onda imaju tih 3/4 za likvidaciju?
Vidjet ćemo kod Leda, Zvijezde..

koliko vidim, ne ide likvidacija temeljem nagodbe nego se poslovanje prenosi na nove tvrtke jer su postojeće prezadužene i imaju ispunjene uvjete za stečaj- do kojeg će neminovno doći nakon toga .
zato je veliko pitanje tih 3/4 koje spominjete za likvidaciju jer oni na GS nisu izglasali gašenje društva nego prijenos poslovanja imovine. posljedice će biti iste, ali pravni okvir je bitno drugačiji, a vrag je u detaljima

“Snagom nagodbe”, bez odluke suda gase drustvo. Samo u zemlji bezakonja, komunisticke ostavstine gdje partija kontrolira sve.

Kad međunarodni sudovi ovo vide misle ili će plakati ili se smijati. Nema sanse da Hrvatska drzava opravda da su samo dionicari u HR OPLJACKANI.

Samo vi ulazite i dalje u ovakvu zemlju…

Ma imat svuda.
Pitanje je samo dali se to meze napraviti i ostati nekaznjen
[/quote]

Slažem se. Ma naša sudbina ne ovisi o ovim GS i ne slažem se s nekima koji kažu da glasovanje protiv na GS je preduvjet tužbi, a ja niti nemam Belje niti Vupik..
[/quote]

Glede glasovanja PROTIV kao preduvjetu za tužbu ja sam se referirao na odgovor Doličkog i partnera u kojima traži od suda odbacivanje tužbe upravo iz razloga što su tužitelji na glasovanju glasali za Nagodbu.
jednostavno sam povukao paralelu između ta dva glasovanja.

Ma imat svuda.
Pitanje je samo dali se to meze napraviti i ostati nekaznjen
[/quote]

Slažem se. Ma naša sudbina ne ovisi o ovim GS i ne slažem se s nekima koji kažu da glasovanje protiv na GS je preduvjet tužbi, a ja niti nemam Belje niti Vupik..
[/quote]

Glede glasovanja PROTIV kao preduvjetu za tužbu ja sam se referirao na odgovor Doličkog i partnera u kojima traži od suda odbacivanje tužbe upravo iz razloga što su tužitelji na glasovanju glasali za Nagodbu.
jednostavno sam povukao paralelu između ta dva glasovanja.
[/quote]

Ok. Ali ja nisam glasovao na nekoj GS niti za niti protiv prijedloga i ne može moje propustanje odlaska na npr GS Jamnice biti razlog za uskračivanje podnošenja buduće tužbe..

Temelj tužbi su materijalna konsolidacija, jamstva koja su uprave proknjižile tek nakon potvrde TS, dakle snagom nagodbe, a ove GS su mazanje oči i kako je Posejdon napisao prijedlozi bi prošli bez obzira na 3/4 većinu. Kao sada se nešto pita dioničare.

p.s.
na neke histerične postove gore mi se ne da odgovarat, proučite sve što se pisalo zadnjih godinu dana plus šta piše na stranici Udruge. Žao mi je što indeksi ne rastu i što je tržište kapitala na standby ali mi vam nismo krivi

Trebas biti jako ogranicen da mislis da je pisanje malih dionicara upropastilo burzu.
Pa ovo je drzava u kojoj ljudi ne zele zivjeti, a kamoli ulagati u dionice.
I imaju potpuno pravo

Jordane, jesmo mi smo im krivi jer više naše love stare a i nove nema na Zse niti ce je vise ikad biti(17.000) papa svi vi koji ste zaglavili!
Jedina šansa je ULICA, izbacivanje svih Borgovaca(i Hdz) iz sedla i s njima u pržun/galge ili protjerat….. povratak za stol i odluka VTS da se po Bogu i pravici svi namire… e tek tada ce te viditi kako purani lete na ZSE

Nisam nikada bio pobornik revolucionarnih ideja. One nikda nisu ništa dobrog donijele. Tako da nam ulica neće pomoći.

Ovako izgleda nezadovoljni Hrvat (slika).

Ono što nama treba je promjena u pravosuđu. Jesam li jako pamentan ili sam rekao nešto novo, ako kažem da je pravosuđe rak rana hrvatskog društva?

Pošto niti tu ne vidim da bi se moglo nešto pomaknuti, jedini izlaz su međunarodni centri za rješavanje investicijskih sporova koji će lupiti po džepu one koji ovakvu nakaradnu situaciju dozvoljavaju i to već dvije godine. Čak bih i volio da odluka VTS-a bude za nas nepovoljna jer bi time bili jednu stepenicu bliže međunarodnoj razini. Brate, dosta je više bezličnih, primitivnih, priglupih i poslušnih poltrona u odjelima koji glasaju kako im centrala da mig, što sam zorno mogao vidjeti na GS.

Iako ništa nismo promijenili, drago mi je da sam tamo bio.

Nagledao sam se gluposti za tri života.
Usred predivne i svete zemlje Slavonije!

La vita e bella!

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xtFwsmKXaf3ZwyTvadIJ6Q==.pdf

Meni se sviđa:
"Daje se razrješnica članovima Nadzornog odbora Društva….
….nije dala razrješnicu g. Ivici Todoriću"

ja dajem za svoje razrješnicu g.ivici Todoriću, jer nije on ovo mogao sam napraviti, ovo je organizirana pljačka

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/w71ITXBhYjLMRP9iEPRb6g==.pdf

New Report

Close