Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E ovo je bas sprdanje sa dionicarima!

bas sam mislio pitati, jel ima netko da je bio tamo pa da cujemo iz prve ruke kako je to sve skupa izgledalo

Hvala ti na ovom čistunstvu, sudovi domaći il strani su ti koji će ocijeniti što je mantra a što dozvoljeno uplitanje države u privatne odnose. U ovom primjeru država je na strani krupnog kapitala i nas manjince utaplja.

Al moram primjetiti da ovakvim postovima u kojima ti i još nekolicina tražite dlaku u jajetu, na taj način u biti dajete podršku ovoj vlasti i ovakvom Lexu a kao ne niječete da je zločin počinjen no zbog sistemski važnih poduzeća, to je čista mantra, bilo je potrebno ovo ipak napraviti.
Slobodno nastavite dalje, ali ja znam da ti i ekipica nas podj.bavate.
Tako da bi ja ipak bio radje na strani malih dioničara nego na strani pravih kriminalaca tipa Borg, cak i da nisam dionicar. Ugodnu zabavu ekipa želim. Dokle god ste vi ovdje to je znak da nismo gotovi.

Kao i neki drugi ovdje, tvoj problem je sasvim dubinske naravi – u nerazumijevanju temeljnih stvari. Stvarima pridaješ neke vlastite definicije, a ono što se ne uklapa u tvoj svijet “razumijevanja” bude etiketziran. A kada dođe realnost, onda imaš problema to uklopiti u poimanje.

No, da pojednostavim – ovo je, kada sam zadnji puta provjeravao, forum o – investiranju. U svojoj najjednostavnijoj suštini, investiranje znači dvije stvari – kupiti nešto za što procjeniš da će ti dati pozitivan efekat bilo kroz rast cijena na tržištu bilo kroz druge isplate (dividente, kamate, etc…), ili znači ne kupiti nešto kada ocijeniš da su rizici preveliki.

I to je to, i jedini razlog zašto pišem što pišem. Sve ostale priče nemaju veze sa ovim, one su samo događaji na tememlju kojih ili ulaziš ili ne ulaziš u pozicije (ili izlaziš iz njih).

No ti naravno, moje viđenje tumačiš kao “opravdavanje zločina”, što je notorna glupost. Ne, ja samo konstatiram zločin, kao što sam ga koknstatirao i prije ohoho mjeseci, i kao prije ohoho godina, jer je Todorić uvijek bio zločinac, a sada je naletio na zločinačku ekipu koja je malo veća od njega.

A što se tiče onih koji su godinama kupovali,prodavali na burzi, znajući što kupuju, čiju kompaniju kupuju, i svjesno kupuju kompanije izrazle doslovno na kriminalu, e oni su sudionicu tog istog pothvata, jer su mu godinama davali vrijednost kroz tržište. Kada je kriminal došao na naplatu, e onda su “prevareni”. Nisu.

Samo su loši investitori.

Kada sam pisao da je izvršen savršen zločin, smijali ste se. Smijte se i dalje. Kada sam prije uopće ovih događaja pisao da se dobro razmisli što se kupuje, opet ste se smijali i vrijeđali.

Vaše pitanje spada pod pravosuđe i pravo, a ne pod investiranje.

Hvala ti na ovom čistunstvu, sudovi domaći il strani su ti koji će ocijeniti što je mantra a što dozvoljeno uplitanje države u privatne odnose. U ovom primjeru država je na strani krupnog kapitala i nas manjince utaplja.

Al moram primjetiti da ovakvim postovima u kojima ti i još nekolicina tražite dlaku u jajetu, na taj način u biti dajete podršku ovoj vlasti i ovakvom Lexu a kao ne niječete da je zločin počinjen no zbog sistemski važnih poduzeća, to je čista mantra, bilo je potrebno ovo ipak napraviti.
Slobodno nastavite dalje, ali ja znam da ti i ekipica nas podj.bavate.
Tako da bi ja ipak bio radje na strani malih dioničara nego na strani pravih kriminalaca tipa Borg, cak i da nisam dionicar. Ugodnu zabavu ekipa želim. Dokle god ste vi ovdje to je znak da nismo gotovi.

Kao i neki drugi ovdje, tvoj problem je sasvim dubinske naravi – u nerazumijevanju temeljnih stvari. Stvarima pridaješ neke vlastite definicije, a ono što se ne uklapa u tvoj svijet "razumijevanja" bude etiketziran. A kada dođe realnost, onda imaš problema to uklopiti u poimanje.

No, da pojednostavim – ovo je, kada sam zadnji puta provjeravao, forum o – investiranju. U svojoj najjednostavnijoj suštini, investiranje znači dvije stvari – kupiti nešto za što procjeniš da će ti dati pozitivan efekat bilo kroz rast cijena na tržištu bilo kroz druge isplate (dividente, kamate, etc…), ili znači ne kupiti nešto kada ocijeniš da su rizici preveliki.

I to je to, i jedini razlog zašto pišem što pišem. Sve ostale priče nemaju veze sa ovim, one su samo događaji na tememlju kojih ili ulaziš ili ne ulaziš u pozicije (ili izlaziš iz njih).

No ti naravno, moje viđenje tumačiš kao "opravdavanje zločina", što je notorna glupost. Ne, ja samo konstatiram zločin, kao što sam ga koknstatirao i prije ohoho mjeseci, i kao prije ohoho godina, jer je Todorić uvijek bio zločinac, a sada je naletio na zločinačku ekipu koja je malo veća od njega.

A što se tiče onih koji su godinama kupovali,prodavali na burzi, znajući što kupuju, čiju kompaniju kupuju, i svjesno kupuju kompanije izrazle doslovno na kriminalu, e oni su sudionicu tog istog pothvata, jer su mu godinama davali vrijednost kroz tržište. Kada je kriminal došao na naplatu, e onda su "prevareni". Nisu.

Samo su loši investitori.

Kada sam pisao da je izvršen savršen zločin, smijali ste se. Smijte se i dalje. Kada sam prije uopće ovih događaja pisao da se dobro razmisli što se kupuje, opet ste se smijali i vrijeđali.

Vaše pitanje spada pod pravosuđe i pravo, a ne pod investiranje.
[/quote]
Post svakih 10 dana?

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/xtFwsmKXaf3ZwyTvadIJ6Q==.pdf

Jel glasovala 3/4 većina za prestanak rada Belja, ako je na GS bilo nešto preko 80%?

Mislim da nije, i da se vidi da Belje prestaje na temelju Lexa ili Nagodbe..

Ecobarbar

Pretpostavljam da te strah za tvoja ulaganja u dionice na Zse ili si možda i nekakav broker, pa se bojiš da se ova situacija ne prelije dodatno na burzu. Ali mi ti to nismo krivi, pa nas ne pokušavaj ugasiti i na taj način zavaravati sve buduće investitore zbog svoje sebičnosti. Investitori zaslužuju biti informirani.
Odvajati investiranje od pravne zaštite i sigurnosti takvog investiranja ti je totalno promašena teza, jer jedno veže drugo, a hladni dokaz ti je stanje na našoj burzi. Znaš nisu svi brokeri i nemaju vremena sjediti za ekranom, pa ih pravna zaštita itekako zanima. Zato se zahvali Borgu i ovakvom Lexu što indexi ne rastu, a ne nama templarima borbe za fer igru.

Sjetimo se što je rekao odvjetnik Boris Ivančić: https://www.youtube.com/watch?v=0he9ilH4Hpg

Vrijedi svakako pogledati i razmisliti o nekim stvarima.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Struktura vlasnistva Belja

1. AGROKOR D.D. 29,17
2. KBZ D.D. – Skrbnički račun 11,95
3. RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG – Skrbnički račun 8,49
4. ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. – Skrbnički račun 1,26
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. – Skrbnički račun 0,85
6. ESSEKER GRUPA D.O.O. 0,66
7. AGRAM INVEST D.D. 0,58
8. PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. – Skrbnički račun 0,49
9. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 0,46
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. – Skrbnički račun 0,45

Bas me zanima zapisnik s glasanja…

Struktura vlasnistva Belja

1. AGROKOR D.D. 29,17
2. KBZ D.D. – Skrbnički račun 11,95
3. RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG – Skrbnički račun 8,49
4. ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. – Skrbnički račun 1,26
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. – Skrbnički račun 0,85
6. ESSEKER GRUPA D.O.O. 0,66
7. AGRAM INVEST D.D. 0,58
8. PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. – Skrbnički račun 0,49
9. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 0,46
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. – Skrbnički račun 0,45

Bas me zanima zapisnik s glasanja…

Agrokor je držao 29,17 posto dionica BLJE-R-A kojima se trguje na burzi (izdano ih je 8.215.487), a prema stanju na kraju ožujka, držao je i 74,77 posto takozvane B serije, BLJE-R-B, kojih je izdano 37.500.000.
OBJAVLJENO: 10.04.2017. u 16:02

Jutarnji.hr

Evo i Vupik je poslao obavijest…

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/9OEbe3yMHxbEvb6PJY6rIA==.pdf

Samo neka obi salju obavijest.
Slat cemo i mi tuzbe.
Uhh…jedva cekam

Samo neka obi salju obavijest.
Slat cemo i mi tuzbe.
Uhh…jedva cekam

Posve irelevantno što šalju na ZSE.

Jedino relevantno je Zapisnik koji moraju poslati na Sud.
A svaki dioničar je ovlašten staviti privremenu mjeru zabrane upisa u sudski registar.
Razloga je mali milijun.

New Report

Close