Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

do 14 % kamate, pa takve piz.arije ni Todorić nije izvodio, banke će ih pojesti i to je valjda cilj ove igre pere -ždere

Sve karte su bačene na potvrdu nagodbe od strane VTS-a, pa tako i ovi PR članci, tako da…

Hotmail afera je dovoljna da se tuzi drzava.
Borgovci su u ime drzave ovo sve napravili.
Drzava ce fino nama isplatiti odstetu, a onda neka se obracunava s njima. Ako zeli. Ako ne, neka im jos i bonuse daju

Nista vama drzava nece dati,nikakvu odstetu.To je potpuna besmislica.
Samo cete platiti troskove postupka.
Ako VTS potvrdi nagodbu ona je pravomocna.Ostaje Vam samo nada da VTS nesto promjeni.

Sve karte su bačene na potvrdu nagodbe od strane VTS-a, pa tako i ovi PR članci, tako da…

Pravi aduti su međunarodni sudovi, u domaće političke sudove ne vjerujem.

Pravi aduti su međunarodni sudovi, u domaće političke sudove ne vjerujem.
[/quote]
Na osnovu cega mislite da su “pravi adut” strani sudovi?
Oni ce priznati “Lex Agrokor” .Sudovi u Londonu i New Yorku su vec donijeli takve presude.
Po meni,zadnja Vam je nada VTS ,jer nakon njega nagodba postaje pravomocna.
Dakako mozete tuziti odgovorne osobe po ZTD ako postoje za to pretpostavke,ali Vam ni to nece ,gotovo sigurno,vratiti ulozene novce,a vrlo je tesko dokazati namjeru odgovornih da namjerno nacine stetu drustvu,a posebice se naplatiti od njih.

@bisakovi

Kognitivno si odvoji zakon, tj. Lex Agrokor od procesa nagodbe…

Jer sam proces, nije u potpunosti po zakonu…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Apsolutno se ne slažem da država nije odgovorna, donesen nam je Lex koji daje povjereniku odabranom od strane države, da radi sa mojom imovinom što hoće, a pri tome su meni oduzeta sva pravna sredstva da se borim protiv toga, također i to pravo vlasništva na koje se US poziva, jer kao ja svoja vlasnička prava uživam na GS, i to je netočno jer Uprava i NO rade isključivo po nalogu povjerenika i samo u korist jednog dioničara, na štetu svih nas ostalih…

Ne znam ja koliko je država odgovorna – tu mislim na Vladu, sudstvo, …….NEKE MOŽDA I OSOBNO možemo držati odgovornima……………ali…..
Na nama je da na GS postavimo prava pitanja glede IU i ponašanja Uprava i Nadzornih odbora.
Ako imamo prava pitanja onda će se država morati prva pobriniti s ovima gore navedenim!

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bernardic-pobunjenicima-u-sdp-u-racan-se-okrece-u-grobu-hocete-izbore-moze-hocete-ostavku-moze-al-dobit-ce-te-to-pod-jednim-uvjetom/7845930/
Procitajte zadnjih nekoliko recenica !

Status Quo: Roll Over Lay Down

@bisakovi

Kognitivno si odvoji zakon, tj. Lex Agrokor od procesa nagodbe…

Jer sam proces, nije u potpunosti po zakonu…

Vi to ne mozete znati.O tome odlucuje jedino i samo nadlezni sud.U ovom slucaju VTS.
Zalbe su predane sa svim mogucim razlozima koje zalitelji smatraju bitnima,a VTS ce odluciti dali su zalbe i koliko osnovane.

Vi to ne mozete znati.O tome odlucuje jedino i samo nadlezni sud.U ovom slucaju VTS.
Zalbe su predane sa svim mogucim razlozima koje zalitelji smatraju bitnima,a VTS ce odluciti dali su zalbe i koliko osnovane.

Ti vjeruješ u nepristrano i pošteno sudstvo u RH ?

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Ti vjeruješ u nepristrano i pošteno sudstvo u RH ?
[/quote]
Vjerujem.Pogotovo u ovakvom slucaju pod “lupom javnosti,kako domace tako i medunarodne”!
Suci VTS-a imaju strucnosti i dignitet koji sigurno nece riskirati.
Sutkinju TS koja je odobrila nagodbu ste ,gotovo beziznimno podrzavali dok je donosila procesne odluke “protiv IU” kao kvalitetnu i strucnu osobu.Ona to doista jest i sigurno je “dobro promislila,provjerila i odvagala” svoj pravorjek kao sto ce to uciniti i suci VTS-a.

Puno je lakše vjerovati u HR sudstvo kad ne živiš u RH 😀

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close