PLENKOVIĆEVU ČOVJEKU ZA LEX AGROKOR Agrokor platio 825 tisuća kuna
Evo sto kaze Nacional!
Svi su se uhvatili tko je koliko izmuzao od Agrokora, a ispuštaju iz vida činjenicu da su svi oni formalno-pravno sklopili Ugovor s Vladom RH, a naplatili se od Agrokora?
Taj Ugovor s Agrokorom je prividan Ugovr i on nema pravne učinke?
Sklopljen je da bi se prikrio Uovor s Vladom RH?
Sve to proizilazi iz Afere hotmail.
Naime ugovor se može sklopiti i e-mailom, SMS porukom AKO se utvrdi da je obavljen pretežiti dio posla koji proizilazi iz korespodencije.
Nije nužan PISANI oblik.
Pod hitno smijeniti Andreja Plenkovica prije nego Zivi zid dodje do 30%.
Pod hitno smijeniti Andreja Plenkovica prije nego Zivi zid dodje do 30%.
[/quote]
Smijeniti ili osuditi i zatvoriti?
Svakim danom je sve očitija nervoza Andreje, koliko god se trudio prikriti. Pitanje je samo dana kada će puknuti, a sve mi se čini da će to biti vrlo skoro…
Svakim danom je sve očitija nervoza Andreje, koliko god se trudio prikriti. Pitanje je samo dana kada će puknuti, a sve mi se čini da će to biti vrlo skoro…
Kada vidim da vladini aparatčiki lupaju minuse na sam spomen sankcioniranja njihovih velikih vođa, znam da ništa nije gotovo 😉
Očekujemo odluku Vts kroz par mjeseci, a obzirom nam se navodi poklapaju sa žalbama vjerovnika ostajem optimist. I da ne zaboravim za ove dušebrižnike vezano za trajanje postupka, nakon odluke Vts se može ići na europske sudove, tako da će postupak biti vrlo brz, a ne desetljećima kako neki uvjeravaju.
Tko ga moze zamjeniti ili pobjediti HDZ sada?
Iz danasnjeg “Index” portala,citiram:
“Naime, oporba je u potpunom rasulu. SDP se raspada po šavovima već dulje vrijeme, Most pada ili stagnira, Živi zid je u konstantnom porastu, ali mu je koalicijski potencijal nepostojeći. Ostale oporbene stranke gotovo i da nisu vrijedne spomena, a naročito otkad je stranka Pametno napustila pregovore o tzv. Amsterdamskoj koaliciji koje je vodila s GLAS-om i IDS-om, a sve zbog sukoba interesa Ivana Jakovčića u slučaju Uljanik.”
Ako “Index” tako pise ,koji je najveci “oporbeni medij”,Plenkovicu bi zapravo izbori sada dobro dosli,zar ne?Mozda i Bernardicu da se rijesi zastupnika koji ga ne podupiru?
Dečki, moramo dodat gas. Svakako pogledajte ovaj video i proširite ga po društvenim mrežama i forumima. Ljudi moraju čuti da postoje manjinski dioničari i da ovo što rade Plenkovićevi borgovi nije u redu: https://www.youtube.com/watch?v=0he9ilH4Hpg
Zanimljiv popis žalbenika…
https://www.tportal.hr/media/file/af97e3e3047f6a89cf8da4c4690a42af