Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prodavat ce ga dobavljaci za 1 kn nakon sto plate sve odstete i bankari izvuku lijepe kamatice na svjeze upumpani vlastiti novac koji ce podijeliti svojim savjetnicima.

Još će se trgovati novim agrokorom na zse za koju godinu, kako stvari stoje…

Krenuo lov na udjele u novom Agrokoru

I Ustavni sud je potvrdio Lex agrokor ali samo kao procesnu konsolidaciju, a ne materijalnu kako ispada po nagodbi..
tako da to što je američki sud priznao Lex kao insolvencijski postupak će se tek vidjeti opseg primjene takvog priznanja..

Nece ovo biti na ZSE jer je ovo pljacka. Dionice ce se otkupiti u nizozemskoj na trzistu, a pola tih vjerovnika i ne zna koliko the dionice vrijede. Njima je potreban neki cash a ovi investitori su i vise spremni da im ga daju.

Naravno sve zavisi od VTS-a kako ce se odvijati i jesu li i oni uvuceni u “paralelnu stvarnost”.

naravno da hoće jer za te kompanije znamo mi ovdje i u regiji, vani gotovo nitko tako da za jedno 2 godine bit će izvjesno novi izlist tih kompanija na ZSE

naravno da hoće jer za te kompanije znamo mi ovdje i u regiji, vani gotovo nitko tako da za jedno 2 godine bit će izvjesno novi izlist tih kompanija na ZSE
[/quote]

Redovni dionički promet danas: 1.870.318,96 kn. Hoće li nestat zse za par godina?

Dajte dečki kaj cjepidlačite? Jesu zatezne kamate 6, 8 ili 53% posto?

Dajte malo imaginacije.
Izvanredna uprava zna kak se to dela.
Raiffeisen priznali 35mil kn umjesto 645mil kn a koji je glasao protiv.
Alca koja je bila za dali 89,6 mil kn umjesto 36,1 mil. Sberbank dd koji je bio za dali 473,7 mil kn umesto 67,7 mil i sad vi cepidlačite oko stope zateznih kamata! Mislim ono, ča je život vengo fantažija..

Nema tu nikakvog cjepidlačenja. Tužbe nisu bile uopće zaprimljene i prihvaćene zbog manjih stvari, a ovdje se radi o krivoj materijalnoj činjenici koja za sobom vuče pogrešne iznose utuživanja.

Pa kada se već netko sprema na "međunarodne tužbe" neka zna da na ovakav način, laprdanjem bezveze i odokativnim utvrđivanjem nečega neće proći ni prvu instancu domaćeg suda jer će u startu zapeti na prvoj ladici na koju naiđe.

Umjesto da me se optužuje za cjepidlačenje, trebali bi mi pisači međunarodnih tužbi biti zahvalni jer im štedim trudi i novac 🙂
[/quote]
Ma kakve medunarodne tuzbe se stalno spominju?Prije svega,da bi do toga uopce teoretski doslo,moraju se preci “sve pravne instance ” i svi pravni lijekovi u Hrvatskoj vezano za dionice “Todex-a”,a to zahtjeva puno vremena (po mnogima najmanje 20 godina parnicenja).Zatim to ima svoju cijenu koja nije mala i na koncu,tko zna sto ce biti za 15-25 godina.Ne znam koja je prosjecna dob investitora koji namjeravaju ici u parnicenja,ali vjerovatno neki nece ni dozivjeti “kraj parnicenja”.U ovom trenu uopce necu spominjate potencijalne izglede na uspjeh tih parnica.
Po meni je pravorjek VTS zadnja sansa da se barem nesto promijeni.

Ništa od toga..Pasti će vlada, poništiti nagodba i sve i ponoviti postupak previše je moćnih vinovnika zakinuto .

Dajte dečki kaj cjepidlačite? Jesu zatezne kamate 6, 8 ili 53% posto?

Dajte malo imaginacije.
Izvanredna uprava zna kak se to dela.
Raiffeisen priznali 35mil kn umjesto 645mil kn a koji je glasao protiv.
Alca koja je bila za dali 89,6 mil kn umjesto 36,1 mil. Sberbank dd koji je bio za dali 473,7 mil kn umesto 67,7 mil i sad vi cepidlačite oko stope zateznih kamata! Mislim ono, ča je život vengo fantažija..

Nema tu nikakvog cjepidlačenja. Tužbe nisu bile uopće zaprimljene i prihvaćene zbog manjih stvari, a ovdje se radi o krivoj materijalnoj činjenici koja za sobom vuče pogrešne iznose utuživanja.

Pa kada se već netko sprema na "međunarodne tužbe" neka zna da na ovakav način, laprdanjem bezveze i odokativnim utvrđivanjem nečega neće proći ni prvu instancu domaćeg suda jer će u startu zapeti na prvoj ladici na koju naiđe.

Umjesto da me se optužuje za cjepidlačenje, trebali bi mi pisači međunarodnih tužbi biti zahvalni jer im štedim trudi i novac 🙂
[/quote]
Ma kakve medunarodne tuzbe se stalno spominju?Prije svega,da bi do toga uopce teoretski doslo,moraju se preci "sve pravne instance " i svi pravni lijekovi u Hrvatskoj vezano za dionice "Todex-a",a to zahtjeva puno vremena (po mnogima najmanje 20 godina parnicenja).Zatim to ima svoju cijenu koja nije mala i na koncu,tko zna sto ce biti za 15-25 godina.Ne znam koja je prosjecna dob investitora koji namjeravaju ici u parnicenja,ali vjerovatno neki nece ni dozivjeti "kraj parnicenja".U ovom trenu uopce necu spominjate potencijalne izglede na uspjeh tih parnica.
Po meni je pravorjek VTS zadnja sansa da se barem nesto promijeni.
[/quote]

Kad smo kod dugotrajnih sudskih postupaka evo malo o suđenju u razumnom roku..

https://gov.hr/moja-uprava/pravna-drzava-i-sigurnost/pravna-zastita/sudjenje-u-razumnom-roku/1623

http://www.seebiz.eu/plenkovicev-prijatelj-u-18-dana-rada-na-agrokoru-uprihodio-cak-825000-kuna/ar-180942/

https://m.24sata.hr/news/agrokor-plenkijevom-covjeku-za-18-dana-platio-825-000-kn-588730

Tvrdi Nacional da je Plenkijev Šavorić za usluge izvlaštenja IT naplatio od Agrokora 825000 kn a sličan iznos i od Vtb banke..

Kolko je Plenky naplatio od rusa, pitanje je sad?

PLENKOVIĆEVU ČOVJEKU ZA LEX AGROKOR Agrokor platio 825 tisuća kuna

Evo sto kaze Nacional!

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Kad smo kod dugotrajnih sudskih postupaka evo malo o suđenju u razumnom roku..

https://gov.hr/moja-uprava/pravna-drzava-i-sigurnost/pravna-zastita/sudjenje-u-razumnom-roku/1623

Sve je to lijepo, samo uoči da kada ti je povrijeđeno to pravo – opet moraš pokrenuti sudski postupak da ga dokažeš i da ti se to pravo da 🙂 Pa imaš još jedan postupak za voditi.

New Report

Close