Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sa 01.01. sastavnice Agrokora osnivaju nove firme tj. dionička društva "bez dugova".

Ali te nove firme ce biti opterećene zbog rezervacija uslijed tužbi manjinskih dioničara.

Sa 01.01. sastavnice Agrokora osnivaju nove firme tj. dionička društva "bez dugova".

Nisam baš siguran u to

Oho. Plenkovicevi borgovi ne odustaju. Samo hoce li Andrej uopce biti premijer do tada ili ce ga njegovi smijeniti? Hoce li se Kras polako pripremati za blokadu racuna kad krenu ovrhe? Hoce li Ramljakova bratija kako ih je Purko nazvao polako upoznavati unutrasnjost Remetinca?

Puno je tu pitanja, jedva cekamo odgovore…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ako Vts poništi odluku 1 suda o potvrdi, ništ od zrcaljenja.
Ako Agram ospori pravomoćno jamstva, kaj onda?
Ako mi dignemo tužbe za naknadu štete i dobijemo, kaj onda?
Ak neki Eu sud potvrdi da nije Lex uskladjen s Eu stečevinom, kaj onda?

Cisto tehnicki, onda bi VTS trebao kukurijeknuti prije tog datuma, ne?

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.

Zatezna kamata je 16%.
U tuzbi bi trebalo ici na cijene prije lexa + kamata.

Je, u kojem svemiru? Mislim, ako nisi sposoban pogledati i provjeriti običnu jednu stopu, zakonom definiranu, kako onda misliš pisati međunarodne tužbe?

https://www.rrif.hr/Nova_stopa_zateznih_kamata_od_1_srpnja_2018_-1534-vijest.html

Evo zateznih kamata.
Stvarno svašta…

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.

Dajte dečki kaj cjepidlačite? Jesu zatezne kamate 6, 8 ili 53% posto?

Dajte malo imaginacije.
Izvanredna uprava zna kak se to dela.
Raiffeisen priznali 35mil kn umjesto 645mil kn a koji je glasao protiv.
Alca koja je bila za dali 89,6 mil kn umjesto 36,1 mil. Sberbank dd koji je bio za dali 473,7 mil kn umesto 67,7 mil i sad vi cepidlačite oko stope zateznih kamata! Mislim ono, ča je život vengo fantažija..

https://www.rrif.hr/Nova_stopa_zateznih_kamata_od_1_srpnja_2018_-1534-vijest.html

Evo zateznih kamata.
Stvarno svašta…

No ajde, točnosti radi trebao bi uzeti od 2017 zateznu, onda je bila nešto veća, sve ovisi od toga od kada nastaje šteta.

Zatezna kamata je 16%.
U tuzbi bi trebalo ici na cijene prije lexa + kamata.

Je, u kojem svemiru? Mislim, ako nisi sposoban pogledati i provjeriti običnu jednu stopu, zakonom definiranu, kako onda misliš pisati međunarodne tužbe?
[/quote]

Povratak dobrih šansi za naplatu Todexa, povratak Plenkijevih plaćenika.

Je li pišeš na drugim temama ?

Dajte dečki kaj cjepidlačite? Jesu zatezne kamate 6, 8 ili 53% posto?

Dajte malo imaginacije.
Izvanredna uprava zna kak se to dela.
Raiffeisen priznali 35mil kn umjesto 645mil kn a koji je glasao protiv.
Alca koja je bila za dali 89,6 mil kn umjesto 36,1 mil. Sberbank dd koji je bio za dali 473,7 mil kn umesto 67,7 mil i sad vi cepidlačite oko stope zateznih kamata! Mislim ono, ča je život vengo fantažija..

Nema tu nikakvog cjepidlačenja. Tužbe nisu bile uopće zaprimljene i prihvaćene zbog manjih stvari, a ovdje se radi o krivoj materijalnoj činjenici koja za sobom vuče pogrešne iznose utuživanja.

Pa kada se već netko sprema na “međunarodne tužbe” neka zna da na ovakav način, laprdanjem bezveze i odokativnim utvrđivanjem nečega neće proći ni prvu instancu domaćeg suda jer će u startu zapeti na prvoj ladici na koju naiđe.

Umjesto da me se optužuje za cjepidlačenje, trebali bi mi pisači međunarodnih tužbi biti zahvalni jer im štedim trudi i novac 🙂

Još će se trgovati novim agrokorom na zse za koju godinu, kako stvari stoje…

Krenuo lov na udjele u novom Agrokoru

New Report

Close