Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro da je žalba ovako kvalitetno napisana,
Sad je na redu VTS!
Na kraju krajeva manjinski dioničari u BiH i Srbiji nisu razvlašteni iako postoje jamstva i tamo, vec samo oni u RH!!!!
Borgovci se kolju to je dobro, samo pokazuju da nisu radili u dobroj namjeri da spase gospodarstvo, vec da napune svoje đepove?!?

Bravo udruga!
Sada cemo vidjeti do koje mjere je korumpiran VTS!

čim se netko ne slaže s tobom odmah je korumpiran? nije ni čudo da si sve pare pogubio na todeksu

Martina Dalić sprema osvetu Plenkoviću

http://www.seebiz.eu/martina-dalic-sprema-osvetu-plenkovicu/ar-180673/

Nepobjedivost leži u odbrani. Mogućnost pobjede leži u napadu.

General je vješt u napadima kada njegov neprijatelj ne zna šta da brani, a general je vješt u odbrani kada njegov neprijatelj ne zna šta da napadne.

Sun Tzu

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Sada da vidimo da li će VTS imati hrabrosti presuditi po zakonu!
Ja osobno mislim da hobotnica preduboko seže i da ćemo pravdu morati tražiti van granica RH!
Ali zato će i pobjeda biti slađa !!

Sada da vidimo da li će VTS imati hrabrosti presuditi po zakonu!

oprosti, ali jesi li ti pravni stručnjak za trgovačko pravo pa znaš što jest, a što nije po zakonu?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

http://hr.n1info.com/a327397/Vijesti/Pogledajte-zalbu-manjinskih-dionicara-na-nagodbu-u-Agrokoru.html

Ovo nije borba samo za 17000 malih dionicara i tisuce buducih umirovljenika, ovo je borba za citavo trziste kapitala koje ce otic kvragu ako borgovi pobijede, ali i borba za citavu hrvatsku ekonomiju.

Zalbe ce uskoro biti povucene na VTS , a onda su oni na potezu!

Uvijek postoje i medjunarodne istance ako u Hrvatskoj ne uspijemo zastititi svoja prava i svoju imovinu.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ovo nije borba samo za 17000 malih dionicara i tisuce buducih umirovljenika, ovo je borba za citavo trziste kapitala koje ce otic kvragu ako borgovi pobijede, ali i borba za citavu hrvatsku ekonomiju.

kakve patetične gluposti

Crobex je bio iznad 2200 bodova prije početka afere oko Agrokora, sad je 1800. Sve burze na svijetu izuzev valjda Venecuele su rasle od tada, a ti govoriš o patetici. Al nema veze.

Ovo je link današnjeg nastupa Miroslava Jeličića Purka na N1: https://www.youtube.com/watch?v=BMinUW_4wbc

Ne vjerujem da ce VTS uopce razmatrati zalbu udruge malih dionicara jer oni nisu stranka u postupku.
No postoji zalba ADRIS-a i dr. kao vjerovnika koji imaju neke slicne zalbene razloge o kojima ce VTS odlucivati.

Znaci Martina Dalic je rekla Ramljaku da se nadje s Knightheadom.
Knighthead kaze da su tek usli u pricu poslije sastanaka s kljucnim ljudima.
Klupko se odmotava. Samo je pitanje je li Dalicka mastermind ili Plenkovic? Hmm…

Ne vjerujem da ce VTS uopce razmatrati zalbu udruge malih dionicara jer oni nisu stranka u postupku.
No postoji zalba ADRIS-a i dr. kao vjerovnika koji imaju neke slicne zalbene razloge o kojima ce VTS odlucivati.

Bitno je odraditi sve hrvatske istance kako bi mogli na medjunarodne. Bit ce to sve dobro. Imamo mi i vremena i novaca za borbu. Samo opusteno.

Bitno je odraditi sve hrvatske istance kako bi mogli na medjunarodne. Bit ce to sve dobro. Imamo mi i vremena i novaca za borbu. Samo opusteno.
[/quote]
O tuzbama za naknade stete se moze razmisljati tek nakon pravomocnosti nagodbe,odnosno ako VTS potvrdi nagodbu.Prije toga je sve preuranjeno.

New Report

Close