Počeli se Borgovci tući međusobno .. jako zanimljivo
Kad kaznene prijave objektivne prirode počnu visit nad glavom. Nema te prčije di ćeš se sakrit
Ramljak ce ako ga stisnu teretit Martinu, a Martina ce reci da je sve znao Andrej. I to sve sljaka do trenutka dok Plenkovic ima politicku moc. A sto kad je vise ne bude imao, a stisnu Ramljaka? E onda krece zabava…
Samo me zanima, hoće li se jednog dana saznati, koliko je Borg ekipa provizije uzela za nepobijanje jamstava i prebacivanje Agrokora u ruke Amerikanaca i Rusa. A proviziju su uzimali po hijerarhiji, najveća riba najviše.
Ramljak ce ako ga stisnu teretit Martinu, a Martina ce reci da je sve znao Andrej. I to sve sljaka do trenutka dok Plenkovic ima politicku moc. A sto kad je vise ne bude imao, a stisnu Ramljaka? E onda krece zabava…
Ramljak je već teretio Martinu da mu je ona rekla da ode na sastanak sa Wagnerom iz Knightheada….
Ako je Ante tako rekao, tko sam ja da sudim. Vidjet cemo sto ce biti kad Plenki vise ne bude na vlasti.
Mozda stvarno Ramljak nista nije kriv. E to bi tek bila zabava. Vidjet cemo…
Lažu, cenzuriraju i prijete – ovo je slika Plenkovića i njegove vlade. Dokle?
Još jednom se vidi da anemični stoji na čelu Borga. Nadam se da se bliži njegov politički kraj, u kom slučaju završava u buksi.. strpimo se malo
Ljeto pri kraju, bez obzira na odluku Vts mi moramo imati svoju alternativu, a druge alternative osim da se držimo zajedno nema. Zajedno smo sila bez obzira koliko nas neki pokušavaju uvjerit da je sve gotovo i da ne možemo ništa.
Mislim da se trebamo polako okupljat i raspitivat tko će nas zastupat i koja će biti strategija napada iliti tužbi..
Jedna me stvar čudi. Plenković je vidno iznenađen činjenicom da opet cure dokumenti. Od tuda i njegova jučerašnja reakcija i nervoza. Očito je okružen likovima kao bisakovi i zorangutan koji ga uvjeravaju da je sve gotovo i da ne mora biti zabrinut. A to vidimo da nije istina.
Vrlo su moćni ljudi na kontra strani i bit će tu još svega. Nepobitna je činjenica da su savjetnici i članovi grupe Borg izvukli stotine milijuna kuna iz Agrokora, a da su neki izgubili puno ili sve.
To je ružno, reklo bi se jako ružno. Ako se Plenković na vrijeme povuče, ima šanse dobit funkciju u Briselu. A ako ne, HDZ-ovci će ga kad za to dođe vrijeme smijenit i izbacit iz stranke.
Radi se o tome, da ga netko iznutra ne voli, ni njega ni vlast, i taj, ili vise njih, salju portalima dokumente.
I ne manje važno, onaj ministar iz kabineta s početka priče me 2011. prije donošenja rješenja Hanfe o obvezi Agrokora za preuzimanje Belja nazvao i prijetio da ne smijem donijeti rješenje pozivajući se između ostalog na to da mi on neće biti M. Dalić. Događaj iz njegova kabineta je očito ostavio traga na njemu. Moja podnesena kaznena prijava za prijetnju je završila u ladici kod strašnog Bajića i nikom ništa. Danas je taj Đuro predsjednik uprave Petrokemije od prošle godine, a upravo na inicijativu M. Dalić. O tim i drugim stvarima ove otužne zemljice drugom prilikom ili prozivkom.
ttako govorase zaratustra, tako govorase ivica tod