Bilo kako bilo, nagodba je prošla i sada su Rusi glavni “carevi” u Agrokoru što im je i bio primarni cilj. Sve ostalo su prazne priče i trla Baba lan da joj prođe dan.
Putin širi svoje carstvo i na ovaj dio Evrope. Amen!
Dionice todexa sam davno, prije ljeta 2017, prodala i nemam ih osim simbolicno zitnjak.
Ali ovo sto se dogodilo s agrokorom je velika sramota ove drzave. Zao mi je svih koji su izgubili na agrokoru. Kao sto mi je zao i hrvatske sto je postala.
Nazalost, mislim da he nasoj zemlji slomljena kičma.
Trebao bi svatko od nas razmisliti o ovome sto se dogodilo i moze li se uopce vise ikada ikome vratiti povjerenje u ovu drzavu.
Trebao bi svatko promisliti i oonim pijedincima koji su doveli do sadasnjeg stanha drzave i Agrokora.
Dionice todexa sam davno, prije ljeta 2017, prodala i nemam ih osim simbolicno zitnjak.
Ali ovo sto se dogodilo s agrokorom je velika sramota ove drzave. Zao mi je svih koji su izgubili na agrokoru. Kao sto mi je zao i hrvatske sto je postala.
Trebao bi svatko od nas razmisliti o ovome sto se dogodilo i moze li se uopce vise ikada ikome vratiti povjerenje u ovu drzavu.
Trebao bi svatko promisliti i oonim pijedincima koji su doveli do sadasnjeg stanha drzave i Agrokora.
ovakve biblijske izjave su mi najjace – kičma slomljena, strah zavladao, povjerenje razrušeno.
a gdje si bio dosad, šta si spavao zadnjih 28 god pa ne znaš u kojoj državi živiš. u onoj istoj u kojoj bivši gradonačelnik zadra, bvši čelnik hgka i bivši premije šeću zg i uživaju na spu u rusiji s vip pozivnicima. i sad kao ova nagodb anesto mijenja, sad je sve drukcije, sad smo svi progledali. dajte, molim vas, trčkavicu ću da dobijem
ovakve biblijske izjave su mi najjace – kičma slomljena, strah zavladao, povjerenje razrušeno.
a gdje si bio dosad, šta si spavao zadnjih 28 god pa ne znaš u kojoj državi živiš. u onoj istoj u kojoj bivši gradonačelnik zadra, bvši čelnik hgka i bivši premije šeću zg i uživaju na spu u rusiji s vip pozivnicima. i sad kao ova nagodb anesto mijenja, sad je sve drukcije, sad smo svi progledali. dajte, molim vas, trčkavicu ću da dobijem
[/quote]
Ne da mialim, nego sam sigurna da 90 % Hrvata pojma nije imalo da su Todoric i Sanader i i ostali sdphdz ruske krtice. Ja nisam u to vjerovala do 11 / 2016. A mislim da mnogima jos nije jasno sto se dogodilo.
I naravno da se mijenja zato sto su ovi ” domoljubi ” isporucili Hrvatsku Rusima i sve novce potrpali u svoje dzepove . Bas kao da se radilo o njihovoj privatnoj imovini.Nije bilo vise od njih 10 koji u to napravili. A o povjerenju u institucije drzave i drzavu svaki dan svjrdocimo kolonama koje napustaju Hrvatsku. Kao i u ulaganjima u Hrvatsku. Svi lete…
Biti ce ovdje za koju godinu svega i svačega..
Koliko vidim svi se slazu da je ovo pljacka, ali zivimo u Hrvatskoj pa je to OK.
Hitno moram po putovnicu
Grgic POTVRDIO da NIJE povukao osporavanje jamstava i da ce ako se u iducim danima ne dogovore TUZIT roll-apere i savjetnike (to je moguce put i za dionicare).
Agram povisuje ulog i nastavlja dalje!
Imamo nagodbu, a igra tek pocinje 😉
Izricito je naglasio da NECE tuziti drzavu ,zar ne?
Uobičajena HR tehnologija:
UBITI VOLA ZBOG ŠNICLE!
Prijevod:
Dati stranom kapitalu (kriminalcima) da ugrabe neke od HR-vrijednosti, za sitnu jednokratnu pinku!
promjene na Belju i Vupiku kod Reifeisena, zna li netko o čemu je riječ?
Reifeisen nije prihvatio nagodbu, imaju li rješenje za tužbu ?
imate u e-izdanju poslovnog, bit ce vjerojatno kasnije članak i na naslovnoj od poslovnog, sastanak čelnih ljudi udruge o pokretanju daljnih koraka s obzirom na razvoj situacije.
Nagodba je izglasovana u srijedu na ročištu održanom u Košarkaškom centru Dražen Petrović, a sutkinja Nevenka Siladi Rstić najavila je da bi već u četvrtak Trgovački sud mogao donijeti rješenje kojim će potvrditi zakonitost nagodbe vjerovnika. Nakon objave nagodbe na oglasnoj ploči Trgovačkog suda u Zagrebu slijedi rok od osam dana u kojem se mogu podnijeti žalbe Visokom trgovačkom sudu, a po završetku žalbenog postupka nagodba će postati pravomoćna.
OBJAVLJENO:4.7.2018. u 16:07.HINA
[/quote]
Ledica,ja sam jedan od MNOGIH ovdje koji jednostavno realno sagledava stvari.Ja zivim na drugom kontinentu .Uzgred,raspolazem i sa nekim iskustvom ,vezano za trziste kapitala i nekim znanjem.
Po običaju, nisi ga razumio.
Kolakušić nije slabić koji bi se predao jer nema nade u borbi protiv ovog nakaradnog sistema. Upravo suprotno je njegova poruka.
Nisam ga razumio 🙂 Na direktno pitanje voditelja da li misli da se najavljeni sporovi sa raznih strana mogu dobiti, kaže voditelju “a što vi mislite”, podrugljivo, a onda kaže – nema šanse.
Krivo razumio