Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači uvalili Vam Trojanskog konja pa sada slave a za koji mjesec će se tek vidjeti negativan učinak “Trojanca”.

80,2 % – napokon!!!
todeks smeće odlazi s burze, a valjda će s njime i sve ove crne vrane koje svojim naricanjem već godinu dana zagađuju ovu burzu i forum!

@Sinkopa

Znam da si otvorio nick prije 10dana, isto tako znam čiji si novi nick. Brate, koji stečajni postupak, ide se u osporavanje jamstava. Pročitaj bar nešto prije lupetanja.

Jamstva nikad nisu bila valjana, em su ograničena PO HRVATSKOM ZAKONU, em su donešena bez protučinidbe i odluke glavnih skupština.

Isto tako se odstupa od Parlamata gdje su dioničari svoje dobili.

Može me netko iskusniji savjetovati: Jel to sad dobro za burzu što je izglasana nagodba ili je loše?

ovo je za burzu super, sva se razleti od rasta i prometa, ja se osjećam kao poslije partije s šibicarima na auto pijaci i jedva čekam da zaigramo drugi krug, da baš probam pogoditi gdje je slijedeća “spužvica”

“@Sinkopa

Znam da si otvorio nick prije 10dana, isto tako znam čiji si novi nick. Brate, koji stečajni postupak, ide se u osporavanje jamstava. Pročitaj bar nešto prije lupetanja.

Jamstva nikad nisu bila valjana, em su ograničena PO HRVATSKOM ZAKONU, em su donešena bez protučinidbe i odluke glavnih skupština.

Isto tako se odstupa od Parlamata gdje su dioničari svoje dobili.”

@ Paulie
Da ja znam upola koliko ti ili da sam upola pametan ka ti igra bi eurolotto i opernatija se. Na moju nesrecu nisam pa se pernatim onako kako znam i umijem. Javite mi koliko ste jamstava do sada osporili.
Odstupa se od Parlamata. Na cemu si ti. Ovo je Rvacka a ne musolinijeva Italija sinko..
Po pitanju nickova jedini nickovi frankie jos iz 2006 ili 7 i kasnije Frankie i sada Sinkopa(od 9.11.2017) nakon banova od strane moderatora. Mozete pitat neke forumase sta sam im posla poruke s nicka Frankie da se spasavaju dok mogu. Ja sam zadnji ledo prodao na 9700.

Jel se to samo meni čini da Frenki nešto slavi? U zadnjih nekoliko emisija “Otvoreno” on je bio redovan ali Grubišića i Fižulića više nije bilo. Zamijenila ih je Marica jer ona nije u sukobu interesa pa je mogla objektivno govoriti. Ne znam je li onaj poljoprivrednik glasao, jer čovjek je isplaćen samo 100%.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

“Mogu te samo nesto pitat, oces sad konacno nestat s ove teme ?”

@Paulie

Uvijek sam rad slusao starije i iskusnije kolege. Ipak je Vas nick stariji 6 dana od moga sto je golemo iskustvo na ZSE,a na poslovnom da ne govorim. Znaci nagodba je prosla dobili ste sve osnove za tuzbu i umjesto da slavite vi ste ogorceni. Uzivajte u zivotu stariji kolega.Zivot je prekratak da bi ga provodili u grču.

Jel ima gdje podatak o rezultatu prvog glasanja o pravu glasa vjerovnika osporenih tražbina? Ovi glasovi od 8 milijardi od osporenih potraživanja lijepo su podigli postotak izglasavanja nagodbe na 80, 2 % jer su “osporeni” 100 % glasali ZA nagodbu Nisam s matematikom na ti ali logika je jednostavna. Bez osporenih bilo bi tijesno.

15:17 Od značajnijih vjerovnika Franck i Agram su podržali nagodbu, a Adris i Raiffeisen su bili protiv, javlja naš reporter Hrvoje Krešić.

ovo je dobro za zitnjak i njegove dioničare – agram će očito nešto dobiti za svoje dionice

http://hr.n1info.com/a314293/Vijesti/Poceo-Dan-D-za-Agrokor-hoce-li-nagodba-biti-potvrdjena.html

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Jel ima gdje podatak o rezultatu prvog glasanja o pravu glasa vjerovnika osporenih tražbina? Ovi glasovi od 8 milijardi od osporenih potraživanja lijepo su podigli postotak izglasavanja nagodbe na 80, 2 % jer su "osporeni" 100 % glasali ZA nagodbu Nisam s matematikom na ti ali logika je jednostavna. Bez osporenih bilo bi tijesno.

80,20 % je puno vise nego je potrebno.Mislim da takvu ogromnu vecinu nitko nije ocekivao.
To je veliki uspjeh za Peruska i IU jer su uspjeli u kratkom roku postici suglasnost toliko razlicitih vjerovnika.
I inace osporene trazbine (uglavnom obveznicari) ce ocito,po meni, biti i potvrdene,tako da je normalno da im se omoguci glasovanje.Ako ste dali novac ili imate obveznice ,to ce sud priznati.I AGRAM ,FRANCK su glasovali za nagodbu.

Jel ima gdje podatak o rezultatu prvog glasanja o pravu glasa vjerovnika osporenih tražbina? Ovi glasovi od 8 milijardi od osporenih potraživanja lijepo su podigli postotak izglasavanja nagodbe na 80, 2 % jer su "osporeni" 100 % glasali ZA nagodbu Nisam s matematikom na ti ali logika je jednostavna. Bez osporenih bilo bi tijesno.

Kolega, matematika vam je jača strana….

New Report

Close