Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@paulie
Opet si nekulturan. Sad stvarno ideš na ignore pa pričaj sam sa sobom.

Ignore: KressoM, delux

@Grga

OK, ajde objasni po kojoj pravnoj osnovi će udruga tužiti Agrokor ili RH za naknadu štete?

Evo da TI objasnim ; po osnovi tupave Vlade koja je donijela, sada već previše, loših odluka i krivih postupaka i svima, možda i namjerno, olakšala put tužbe. Ova Vlade definitivno planira postojati do kraja ovoga mandata pa ih parnice i posljedice puno ni ne zanimaju

@Grga
OK, a kako je to “tupava vlada” oštetila Udrugu lošim odlukama??

Agrokor je gotovo svaku godinu svoga poslovnog uzleta morao gubiti milijardu kuna, kako to do 2017 nije nitko vidio niti znao, čudo, poslovno čudo

Na veliku žalost svih građana ove zemlje po njihove džepove, kao što smo i predmijevali, vrlo je izvjesno da nema dovoljno mudrosti da se na vrijeme zaustavi namjera bespravne otimačine vlasništva te je izvjesno da će ovakva, po mnogim kriterijima, nakaradna nagodba biti progurana.

Naravno, g. PM će to prikazati kao svoj veliki uspjeh te će nadodati kako je ovo rješenje sada dio pravne stečevine EU. Naravno da neće spomenuti da će ovaj model u primjeni biti samo kod nas i nikada više nigdje u budućnosti.

Ali, ovo nije niti 41´niti 45´ tako da je pred nama drugo poluvrijeme.

Cure i dečki, držte se.

Sve dođe na svoje, pa će tako i ovo.

😉

ja bi ovdje samo dodao : … i naravno da neće spomenuti da će buduće odšete plaćati svi porezni obveznici Republike Hrvatske . bit će ovo prava komedija na kraju, a PM će dobit nogom u guz…

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@Grga

OK, ajde objasni po kojoj pravnoj osnovi će udruga tužiti Agrokor ili RH za naknadu štete?

@avax , imaš milijarde materijala već spomenute /nespomenute na ovom forumu

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@Grga

[/quote]

Argumenti su ti neoborivi, nema smisla da se više trudim kad sam potučen do nogu.

Kako ovdje pola ljudi ne razumije, nije problem u Lex agrokoru nego u otimacini koja je nastala kao posljedica tog zakona i grupe Borg. Trgovanje povlastenim informacijama s Knightheadeom i Sperbankom.

Samo sljepci ne vide o cemu se ovdje radi. Mada klupko ce se kad tad odmotati, posve sam siguran u to.

Zakon o parnicnom postupku, čl. 89 a i 90 ukratko stranku moze kao punomocnik zastupati samo odvjetnik, osoba koja je s njom u radnom odnosu, srodnici po krvi u pravoj liniji ili bracni drugovi. Ako se kao punomocnik pojavi osoba izvan toga, sud ce joj uskratiti zastupanje. Isto kao i za jamstva koja se spore, ne moze se sklopiti valjani pravni posao protivan zakonskim odredbama, zbog toga je punomoc Udruzi koja joj daje ovlastenje na zastupanje u sporu nistetna i ne proizvodi nikakve pravne ucinke i sud je nece prihvatiti.

Na veliku žalost svih građana ove zemlje po njihove džepove, kao što smo i predmijevali, vrlo je izvjesno da nema dovoljno mudrosti da se na vrijeme zaustavi namjera bespravne otimačine vlasništva te je izvjesno da će ovakva, po mnogim kriterijima, nakaradna nagodba biti progurana.

Naravno, g. PM će to prikazati kao svoj veliki uspjeh te će nadodati kako je ovo rješenje sada dio pravne stečevine EU. Naravno da neće spomenuti da će ovaj model u primjeni biti samo kod nas i nikada više nigdje u budućnosti.

Ali, ovo nije niti 41´niti 45´ tako da je pred nama drugo poluvrijeme.

Cure i dečki, držte se.

Sve dođe na svoje, pa će tako i ovo.

😉

ja bi ovdje samo dodao : … i naravno da neće spomenuti da će buduće odšete plaćati svi porezni obveznici Republike Hrvatske . bit će ovo prava komedija na kraju, a PM će dobit nogom u guz…
[/quote]
Ja mislim da nema nista od toga.To je samo vasa zelja,ali tko zna,cuda se ponekad dogode.Cujemo se za xx godina pa nam napisite kako je sve to zavrsilo,naravno za one koji ce to dozivjeti.

@Grga

[/quote]

Argumenti su ti neoborivi, nema smisla da se više trudim kad sam potučen do nogu.
[/quote]

Jasno da su neoborivi.
Sve je receno 100 puta.
Pravis se bles av

Imovina se uzima samo dionicarima firmi iz RH.
Ove koje nisu priznale lex su obranile vlasnistvo dionicarima.
Trebam dalje??

New Report

Close