Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vjerovnici koji su primili plaćanja nešto malo masovnije povlače svoje tražbine s Rješenja o utvrđenim tražbinama!

Vaš link …
Vaš link …

Naravno da one koji kršili zakone jer su bili dio Borga, a Borg je bio i ostao dio Vlade, trebaju odgovarati. Neki za sitna dijela pune zatvore a nekima bi se opraštale milijarde..
Da ne bi.

@bisakovi

Nisi li mi napisao da neces odgovarati na moje poruke?

Maja i Tomislav ce takodjer biti zanimljivi likovi u nastavku price. Pogotovo kad o tome sto su radili obavijestimo njihove vlasnike, a nakon njihovog odgovora i bloomberg.

Napravit cemo pakao svim zakonskim sredstvima svim umijesanim. Naravno, tuzakat cemo sve koji su zaposleni u medjunarodnim korporacijama, cak i one koji su se kao nas veseli dvojac mudro sakrili misleci da ce sve proci nezapazeno.

Bas me zanima hoce li i npr za 6 mjeseci biti i dalje upisani u sudskom registru…

Ma da,vidjeli smo sto ste napravili na GS LEDA iako ste “svasta pisali ” prije nje?
Jedva vas se skupilo 5%,zar ne?U medijima vise gotovo da i nema udruge dionicara!
AGRAM na koji ste se svi vi pozivali ,vrlo izgledno,pristupa nagodbi,zar ne?
Znate onu staru narodnu poslovicu”pas koji laje ne grize”!
Ja smatram i vjerujem da ce vrlo mali broj dionicara pokrenuti tuzbe nakon nagodbe.
Da bi “pobjedili u ovoj igri” morate imati jak pravni osnov ,a vi imate samo “teorije urota”.

@bisakovi

Maja i Tomislav ce takodjer biti zanimljivi likovi u nastavku price. Pogotovo kad o tome sto su radili obavijestimo njihove vlasnike, a nakon njihovog odgovora i bloomberg.

Napravit cemo pakao svim zakonskim sredstvima svim umijesanim. Naravno, tuzakat cemo sve koji su zaposleni u medjunarodnim korporacijama, cak i one koji su se kao nas veseli dvojac mudro sakrili misleci da ce sve proci nezapazeno.

Bas me zanima hoce li i npr za 6 mjeseci biti i dalje upisani u sudskom registru…

Ma da,vidjeli smo sto ste napravili na GS LEDA iako ste "svasta pisali " prije nje?
Jedva vas se skupilo 5%,zar ne?U medijima vise gotovo da i nema udruge dionicara!
Znate onu staru narodnu poslovicu"pas koji laje ne grize"!
Ja smatram i vjerujem da ce vrlo mali broj dionicara pokrenuti tuzbe nakon nagodbe.
Da bi "pobjedili u ovoj igri" morate imati jak pravni osnov ,a vi imate samo "teorije urota".
[/quote]

To znaci da udruga jako grize ili?

Tako je čekamo rasplet..kad vidimo da smo do kraja pokradeni prodajem sve ostalo i više nikad ni lipu neću uložiti..

znači pokrali su ti 95-99% vrijednosti dionica, ali ti se ipak nadaš dobiti neke mrvice sa stola, a u protivnom se više nećeš igrati? sorry, ali smiješan si….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

@bisakovi

Ma da,vidjeli smo sto ste napravili na GS LEDA iako ste "svasta pisali " prije nje?
Da bi "pobjedili u ovoj igri" morate imati jak pravni osnov ,a vi imate samo "teorije urota".
[/quote]

[/quote]
Poanta je u tome da Agrokor ima 48.11% LEDA,a ostali 51.89%,dakle vecinu i da su bili slozni i dobro organizirani,doista su mogli nadglasati IU i postaviti “svoje ljude” u Nadzorni Odbor.Bez NO IU ne bi mogla potvrditi nagodbu i nastali bi im veliki problemi i morali bi “sjesti za stol” sa dionicarima i “nesto dogovoriti” i” nesto im dati”.U drugim tvrtkama,gdje Agrokor ima vecinu,ne mogu prakricno nista,ali ovdje su mogli,zar ne?Ja sam cak na trenutak citajuci neke postove ovdje,pomislio da ce dionicari uz pomoc udruge uspjeti postaviti svoj NO uz pomoc mirovinaca.No sto se dogodilo?Doslo ih je oko 5% i IU je bez problema izglasala sve sto je naumila.Mediji cak nisu prenijeli niti dali je bilo nekih pitanja i sl.
Udruga Franak je bila daleko bolje organizirana i kompaktna i uspjeli su dosta toga ostvariti.
Udruga dionicara ima navodno oko 1200 clanova,a dionicara je navodno oko 18.000???Sa 3-5% ne mozete se za nista izboriti niti ostvariti,a ako ne iskoristite svoje pravo kada nesto mozete napraviti,kao kod LEDA,kako mislite nesto postici?

Naravno, ali tu nije najveći problem. Najveći problem je već odavno u kategoriju “prošla baba sa kolačim”. A taj je da su svi ti dioničari godinama doslovno ne samo šutjela na skupštinama, nego gotovo aklamativno odobravali agrokorove poteze. Jer im je naravno, tako pasalo, cijena bila dobra, sve je bio super. Sada su se svi naknadno sjetili da su možda trebali onomad nešto i pročitati, postaviti neko pitanje, možda i iskrosititi svoju brojnost i glasački potencijal.

Tužna istina kod tih stvari je da, ako se ne izjasniš protiv, smatra se da si suglasan ili ti je u najmanju ruku svejedno.

@bisakovi

[/quote]

[/quote]
Poanta je u tome da Agrokor ima 48.11% LEDA,a ostali 51.89%,dakle vecinu i da su bili slozni i dobro organizirani,doista su mogli nadglasati IU i postaviti "svoje ljude" u Nadzorni Odbor.Bez NO IU ne bi mogla potvrditi nagodbu i nastali bi im veliki problemi i morali bi "sjesti za stol" sa dionicarima i "nesto dogovoriti" i" nesto im dati".U drugim tvrtkama,gdje Agrokor ima vecinu,ne mogu prakricno nista,ali ovdje su mogli,zar ne?Ja sam cak na trenutak citajuci neke postove ovdje,pomislio da ce dionicari uz pomoc udruge uspjeti postaviti svoj NO uz pomoc mirovinaca.No sto se dogodilo?Doslo ih je oko 5% i IU je bez problema izglasala sve sto je naumila.Mediji cak nisu prenijeli niti dali je bilo nekih pitanja i sl.
Udruga Franak je bila daleko bolje organizirana i kompaktna i uspjeli su dosta toga ostvariti.
Udruga dionicara ima navodno oko 1200 clanova,a dionicara je navodno oko 18.000???Sa 3-5% ne mozete se za nista izboriti niti ostvariti,a ako ne iskoristite svoje pravo kada nesto mozete napraviti,kao kod LEDA,kako mislite nesto postici?
[/quote]

moj komentar je bio o glasnoći lajanja

Naravno, ali tu nije najveći problem. Najveći problem je već odavno u kategoriju "prošla baba sa kolačim". A taj je da su svi ti dioničari godinama doslovno ne samo šutjela na skupštinama, nego gotovo aklamativno odobravali agrokorove poteze. Jer im je naravno, tako pasalo, cijena bila dobra, sve je bio super. Sada su se svi naknadno sjetili da su možda trebali onomad nešto i pročitati, postaviti neko pitanje, možda i iskrosititi svoju brojnost i glasački potencijal.

Tužna istina kod tih stvari je da, ako se ne izjasniš protiv, smatra se da si suglasan ili ti je u najmanju ruku svejedno.

Ma da,ali to je proslo,ali nedavno su mogli nesto napraviti na GS LEDA.Umjesto neplodnih
postova ispunjenih zeljama i cesto “gorcinom”,mogli su se organizirati i napraviti nesto legalno i moguce , sukladno ZTD i svojim pravima i izboriti se kao dionicari LEDA za daleko bolji polozaj i utjecaj da im se ipak nesto “mora dati”!U drugim drustvima,gdje AGROKOR ima vecinu,ne mogu nista,ali ovdje su imali veliku priliku.Vise je nece biti jer sada NO moze bez problema odobriti pristupanje nagodbi.

Šta bi vi htjeli? Pa vidite da nismo stranka u postupku, da nas povjerenik ne zastupa i da još nismo pokradeni službeno.

Btw vidim ovdje puno konzultanata izvanredne uprave, puno brokera i političara, pa i novinarčića..a neki se ovdje i boje kaznenog progona. Ma sve vas treba u kamenolom poslat! i nogom u t.r

Bio sam na skupštini Leda, i u neformalnom razgovoru nakon skupštine, shvatio sam da je ova tema jako čitana, čak i od ljudi koji nisu na forumu…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Naravno, ali tu nije najveći problem. Najveći problem je već odavno u kategoriju "prošla baba sa kolačim". A taj je da su svi ti dioničari godinama doslovno ne samo šutjela na skupštinama, nego gotovo aklamativno odobravali agrokorove poteze. Jer im je naravno, tako pasalo, cijena bila dobra, sve je bio super. Sada su se svi naknadno sjetili da su možda trebali onomad nešto i pročitati, postaviti neko pitanje, možda i iskrosititi svoju brojnost i glasački potencijal.

Ma da,ali to je proslo,ali nedavno su mogli nesto napraviti na GS LEDA.Umjesto neplodnih
postova ispunjenih zeljama i cesto "gorcinom",mogli su se organizirati i napraviti nesto legalno i moguce , sukladno ZTD i svojim pravima i izboriti se kao dionicari LEDA za daleko bolji polozaj i utjecaj da im se ipak nesto "mora dati"!U drugim drustvima,gdje AGROKOR ima vecinu,ne mogu nista,ali ovdje su imali veliku priliku.Vise je nece biti jer sada NO moze bez problema odobriti pristupanje nagodbi.
[/quote]

Ti dobro znas da ovo rjesava iskljucivo revolucionarna metoda bez puno priće.

Trenutno se mladost umjesto za revoluciju odlučila za emigraciju, no sve u svoje vrijeme

New Report

Close