Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Drugi čovjek Sberbanka: Došlo je do dramatične promjene situacije, nagodba je blizu

Upravo tako.
I da li da vjerujemo ovom čovjeku ili nekim teoretičarima zavjere koji tvrde da će se nagodba raspasti kao kula od karata?
Da li je realno očekivati da TS obori nagodbu? U ovakvoj situaciji.
[/quote]
Čega se pametan srami time se labud ponosi.
[/quote]

Nema tu ni ponosa ni stida.
Samo realnost. Gole činjenice.
Sa svoje 4 banke naučio sam razlikovati realnost od želja i pozdrava.
Ima vremena za sve ovdje da učine isto.

ZSE = burekdžinica

Serislave,
Imas 4 banke.
Imas nekoga kraj sebe?
Zivi svoj zivot i makninse s ove teme.
Svi smo jako dobro shvatili sto nam zelis rec.
I nije nas briga

Sad tek znas da nista neznas

Opet ti

Vjerovnici su imali stecaj kao i ja, ako je insolventnost.

Cao

Ako nije insolventnost onda nismo pred Zakonom isti.

Tad nije bilo Lexa.

I jasm odlucio drzati dionice jer nisam vjerovao u stecaj, jer je stecaj za sve, pa nikom ne pase.

Ovako je stecaj za vlasnika, a vjerovnika ne, MA NEMOJ

Ljudi moji pa šta se ovo događa? To su primanja kod premijera i predsjednice!
Ja ovo kao pravnik ne mogu gledati ovako kršenje procedure i transparentnosti.
Ovo je sramota!!!

Toplo preporučam…

Dopis Francka…

https://e-oglasna.pravosudje.hr/sites/default/files/ts-zg-st/1138%20%2017_2.pdf

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Franck ide u tužbu radi pobijanja jamstava…!?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ljudi moji pa šta se ovo događa? To su primanja kod premijera i predsjednice!
Ja ovo kao pravnik ne mogu gledati ovako kršenje procedure i transparentnosti.
Ovo je sramota!!!

Tako se to radi i afričkim državama,. Pa je li Dalićka rekla “Nije vam ovo USA”. Nažalost postoje duboki razlozi zašto smo bolji samo od Venezuele i Mongolije na ljestvici poslovne konkurentnosti.

Ovdje se radi kao u najgorem komunizmu, gdje država pogoduje odabranima, podobnima.

Franck ide u tužbu radi pobijanja jamstava…!?

Jamstva i dalje blokira Agram Invest!
Vaš link …
I tako će biti sve dok se potraživanja Nagodbom ne pretvore u imovinu – nakon toga jamstva gube smisao.

Doletajev vrlo zadovoljan sastankom ali u načelu zadovoljan činjenicom da je Peruško povukao osporavanja za 350m eura – sada su ukupna Sberbankova potraživanja oko 950m eura.

Toplo preporučam…

Dopis Francka…

Moguće da će Franck pobijati i ugovore o kreditima i jamstva. Ili će im to biti samo.još jedan dokaz da IU ne radi svoj posao i da su zbog toga oštećeni.
Udruga dioničara je konačno posnijela nekakav dopis prema TS!

Toplo preporučam…

Dopis Francka…

Moguće da će Franck pobijati i ugovore o kreditima i jamstva. Ili će im to biti samo.još jedan dokaz da IU ne radi svoj posao i da su zbog toga oštećeni.
[/quote]

Prema Nacrtu nagodbe većina operativnih kompanija je solventna!

1. Procjena održivosti: ova procjena razmatra i ekonomski položaj društva u vrijeme nagodbe i procijenjeni budući ekonomski položaj ako tražbine ostanu potpuno naplative. Ova procjena se koristi kao primarni indikator prenosi li se poslovanje na Novu grupu po ovoj Nagodbi putem prijenosa dionica / poslovnih udjela ili prijenosa gospodarske cjeline.

Dakle – na 1. mjestu ¨je primarni indikator -ako to zadovoljava onda nema prijenosa.

Toplo preporučam…

Dopis Francka…

[/quote]

Prema Nacrtu nagodbe većina operativnih kompanija je solventna!

1. Procjena održivosti: ova procjena razmatra i ekonomski položaj društva u vrijeme nagodbe i procijenjeni budući ekonomski položaj ako tražbine ostanu potpuno naplative. Ova procjena se koristi kao primarni indikator prenosi li se poslovanje na Novu grupu po ovoj Nagodbi putem prijenosa dionica / poslovnih udjela ili prijenosa gospodarske cjeline.

Dakle – na 1. mjestu ¨je primarni indikator -ako to zadovoljava onda nema prijenosa.
[/quote]
Samo je problem ovdje sto trazbine po jamstvima nisu naplative i to “ce potopiti” drustva-kceri jamce.

New Report

Close