Ramljak se sastaje s Dalickom. Nadam se da se dogovaraju kako da spase male dionicare. U suprotnome sam siguran da bi mogli zavrsiti u Remetincu.
Tolušić: Razgovor sa premijerom zatražila Adris grupa
Adris grupa: Vlahović se odazvao na poziv premijera.
Jelda da netko ovdje bezočno laže?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ante-ramljak-je-danas-bio-u-kuci-martine-dalic-pogledajte-snimku/2002305.aspx
Ramljak se sastaje s Dalickom. Nadam se da se dogovaraju kako da spase male dionicare. U suprotnome sam siguran da bi mogli zavrsiti u Remetincu.
Ja sam siguran da su razgovarali o tome kako ce mali dionicari dobiti svoje 3,5 milijarde kuna uvecane za kamate. A mozda i nisu. Mozda su razgovarali kako su poslozeni muski i zenski odjel u Remetincu i hoce li se vidjati ili ce biti odvojeni ako tamo zavrse. Tko ce ga znat…
Koliko muke i krsenja zakona zbog par milijardi.
Nisu ni svjesni da ce bojkotom izgubit puno vise.
I jos ce platit odstetu
Adris je još dobro i prošo Peruško Mediki misli napravit i otpis od 100 posto kako je krenulo još će Adris biti o dužan Perušku
Nama je u Agrokoru prije par dana rečeno da će nam otpis za 100 milijuna kuna financijskog potraživanja biti 100 posto, a
Čini mi se da oni imaju u zalogu Zvijezdu
Kad je Adris grupa rekla da se odazvala na Plenkovićev poziv?
Kad je Adris grupa rekla da se odazvala na Plenkovićev poziv?
[/quote]
Nebitno, i adrs moze doci do premijera u dan vremna, i premijer do ante isto tako. pa nismo bože petrov da ne znamo jesmo li mi pozvali ivicu il ivica nas. ne bitno, sadržaj i prigoda su bitni, ostalo je dekoracija.
Predlazem da igramo mali kviz. Dva su pitanja, a svi ste pozvani sudjelovati.
1. Tko ce iduci biti otkriven s prstima u pekmezu, odnosno koga ce iduceg pokopati dokumenti koji ce tek procuriti?
2. Tko ce prvi upoznati unutrasnjost Remetnica, odnosno biti pritvoren zbog moguceg kriminala u Agrokoru zadnjih godinu dana?
Za danasnji dan znamo odgovore.
1. Atlantic Grupa i Ante Ramljak.
2. Jos nitko.