Ovo je prestrasno. Kakvi su to dogovori?
Mi smo u Africi ili EU?
Mi smo u Africi ili EU?
[/quote]
Direktno miješanje države u jedan insolvencijski postupak. Još jedan dokaz za sve koji će biti osteceni.
Još samo fali Plenković na kavi kod sutkinje TS.
Mi smo u Africi ili EU?
[/quote]
Da parafraziram: “Tko se ženi na brzinu, taj se kaje na tenane.”
Dalićka tj Borg je rekao: “Ubacite bubu da bi bilo mudro uspostaviti neki kontakt s državom – tipa uvijek je dobro u ovakvim državama kao Hrvatska biti u nekom kontaktu s državom. Nije to USA.”
Ipak Nagodba nema alternativu, jer kako ćemo se vratiti na ZSE?
Nadam se ovaj tjedan?
Mi smo u Africi ili EU?
[/quote]
Direktno miješanje države u jedan insolvencijski postupak. Još jedan dokaz za sve koji će biti osteceni.
[/quote]
dajte molim vas, pa kao da se ne zna da je drzava do grla umočena – time se i hvale da oni rjesavaju agrokor
inace, ako adris ipak pristane na neku pristojnu ponudu, mislim da ce to biti dobro – ako izvuku 40 d0 45 posto – to mogu prestsaviti svojoj skupštini i dobiti zeleno svjetlo jer svi znaju da u slućaju stečaja ne bi dobili toliko.
samoi da napokon dočekamo da ova kloaka dosde svom kraju – da bar hoce i imale ukljciti barem s d ili 3 posto nekadasnje vrijednsti, to bi bila cist neka simbolika i ubelike bi raseretila drzavu od budcih tuzbi
Mi smo u Africi ili EU?
[/quote]
[/quote]
dajte molim vas, pa kao da se ne zna da je drzava do grla umočena – time se i hvale da oni rjesavaju agrokor
inace, ako adris ipak pristane na neku pristojnu ponudu, mislim da ce to biti dobro – ako izvuku 40 d0 45 posto – to mogu prestsaviti svojoj skupštini i dobiti zeleno svjetlo jer svi znaju da u slućaju stečaja ne bi dobili toliko.
samoi da napokon dočekamo da ova kloaka dosde svom kraju – da bar hoce i imale ukljciti barem s d ili 3 posto nekadasnje vrijednsti, to bi bila cist neka simbolika i ubelike bi raseretila drzavu od budcih tuzbi
[/quote]
Je da. Pa nek daju po 1kn svakom dionicaru i time ce izbjeci tuzbe
Mi smo u Africi ili EU?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
U slučaju stecaja agrokora, Adris bi mogao uzeti dionice Jamnice, sto bi im mogao biti potez stoljeća!
Ili sve ili ništa. Ako nema pravne osnove nitko neće ništa dati. Prema tome ili sve ili ništa. To je od početka moj stav.
Što ovaj @investimir može napisati gluposti to je posebna priča. Po njemu će 3-5% novca dioničarima rješiti sve. E pa ja prvi na to ne pristajem kao dioničar. Radije ću u tužbu po sve. Ispod minimalno 50% na ništa ne pristajem.
Meni se ipak čini da malim dioničarima misle ostavit oko 5 posto . Bilo u Dnevniku Sber i Vtb do 50 posto, obvezničari do 25 posto, dobavljači oko 8 posto… Jel netko radio izračun koliko je to u lovi tih 5 posto? To ide po knjigovodstvenoj vrijednosti?