Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@baron
http://hr.n1info.com/a306503/Vijesti/Ocekujem-postizanje-nagodbe-za-Agrokor-u-roku.html

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Svi spominju manjinske dionicare.
Ipak mislim da nema osnove da nas se isplati.
To moramo sami odabrati.
Isplata ili udio u vlasnistvu

Koji svi?

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Ako malim dioničarima misle dati 2-5% sto spominje Frenki Lausic to je neprihvatljivo.

Koliko sam ja shvatio,ne misle vam nista dati!
[/quote]

Ajmo se uozbiljit, evo sto pise Frenki L. o daljnim koracima nakon sto je Grgic pristao:
Odnosno, moguće ga je provesti, kako nam je rečeno, ali vlasnička prava novih vlasnika bila bi „zamrznuta“ dok se ne riješi pravni spor ili postigne dogovor.

Tocno je da nam ne zele nista DATI, prisilit cemo ih na to. Cak i Frenki pise da je sada nakon Grgicevog pristanka na redu pravni spor ili dogovor. Do tada su zamrznuti vlasnicki udjeli!

Ja sam siguran da cemo se dogovorit. Poslije skupstine neka sjednu sa najjacim dionicarem (nakon Agrokora i mirovinskih fondova) i s njim dogovore ono sto bi se onda primjenjivalo na sve.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ako malim dioničarima misle dati 2-5% sto spominje Frenki Lausic to je neprihvatljivo.

Koliko sam ja shvatio,ne misle vam nista dati!
[/quote]

Ajmo se uozbiljit, evo sto pise Frenki L. o daljnim koracima nakon sto je Grgic pristao:
Odnosno, moguće ga je provesti, kako nam je rečeno, ali vlasnička prava novih vlasnika bila bi „zamrznuta“ dok se ne riješi pravni spor ili postigne dogovor.

Tocno je da nam ne zele nista DATI, prisilit cemo ih na to. Cak i Frenki pise da je sada nakon Grgicevog pristanka na redu pravni spor ili dogovor. Do tada su zamrznuti vlasnicki udjeli!

Ja sam siguran da cemo se dogovorit. Poslije skupstine neka sjednu sa najjacim dionicarem (nakon Agrokora i mirovinskih fondova) i s njim dogovore ono sto bi se onda primjenjivalo na sve.
[/quote]

Zasto bi to uradili?

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Mirovinski fondovi najveći štetočine i uhljebi, mali dioničari najveći luzeri, borgovci se obogatili za nekoliko generacija, Todorić najveći papak, a mjeničari pred suicidom. Rusi će kontrolirati Agrokor. Adris i Franck će morati popustiti. Jedini kojima se promjeniti neće ništa to su radnici. Rintat će i dalje isti posao za istu ili nižu plaćum Bilo je tu svega. Uglavnom građani opljačkani kroz mirovinske fondove i dioničari. Valjda će se ipak uskoro zatrti zlo sjeme gramzivog skorojevića Ivice Todorića.

@baron

http://hr.n1info.com/a306503/Vijesti/Ocekujem-postizanje-nagodbe-za-Agrokor-u-roku.html

???

Perusko je sada rekao samo da Grgic ima “spremnost da se nagodi”.

Ma nemoj. A to sto su do sad razgovarali znaci da nisu imali tu spremnost. Jednostavno nisu imali nista za raditi pa su zvali Peruska da malo procaskaju.

Ništa nova na sveni – Peruško je samo potvrdio da je Status Quo glede Agrama Adrisa i Alce s tim da je Agram spreman nakon Nagodbe razgovarati s budućim vlasnicima.
Franck nije ni spomenuo.

Ne znam cemu takvo oklijevanje od strane Agrama. Sto ih tocno smeta? Pa po onom kaj je izaslo u medije cini se da ce dobit koliko zele. Zasto ne potpisuju?

Ispada da su mali pohlepnici kako serislav naziva mirovinske fondove u situaciji da ce se vrlo brzo institucije poceti s njima baviti. Zahvaljujuci serislavu koji ce ubrzati procese.

Oni misle da ih se nece dirati zato sto su za sada pusteni na miru i kao sute u ime visih interesa, a zauzvrat dobiju sigurnost da ih nitko nece nista pitati.

Bit ce veselo, serislav to najbolje zna.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Meni se čini da je Agramu udruga malih dioničara poslužila samo kao sredstvo pritiska na privremenu upravu, oni su izgleds svoj dio dobili u nagodbi, tako da im udruga više i ne treba…ovo je moje mišljenje, možda je krivo, vrijeme će pokazati….

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/perusko-vlak-s-nagodbom-je-napustio-stanicu-samo-tri-tvrtke-dovode-u-pitanje-taj-proces/7422582/

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close