Cijeli ovaj proces je od samog početka krajnje nakaradan, protuzakonit i otovoreno pljačkaški.
Mi neki smo to prepoznali u samom startu.
Ovi drugi nam i dan danas pokušavaju prezentirati da je to sve “u redu”.
Da ne vjeruješ!
He, he, polako, ali sigurno
Ako uprave društava ne popuste i ovom pokušaju pritiska izvanredne uprave, nacrt nagodbe objavljen u petak ne može biti proveden jer Jamnica i ostala društva neće postati insolventna, a u tom slučaju otpada jedini razlog za formiranje zrcalnih društava i likvidaciju postojećih. Peruško može pokušati sazvati skupštine društava i na njima preglasavanjem manjinskih dioničara usvojiti financijska izvješća koja uključuju i jamstva, ali to bi izazvalo preveliku pažnju javnosti i ne bi imalo jedinstvenu podršku vladajućih…………….
Fabris Peruško još jednom pokazuje elementarno nerazumijevanje uloge izvanredne uprave te u cilju ostvarenja partikularnih interesa nekolicine vjerovnika ekstenzivno tumači svoje ovlasti………
Telegram
PRETPOSTAVLJAM DA SMO JEDINA ZEMLJA NA KUGLI ZEMALJSKOJ KOJA SOLVENTNA PODUZEĆA POD SVAKU CIJENI ŽELI U INSOLVENTNA
Jamac sam ženi koja ne može vraćati dugove, solventan sam ali nemam para za žvaku nakon što otplatim njezine dugove.
Evo da se i ja ukljucim u raspravu oko agrokora jer sam i sam vlasnik par tisacuca dionica belja i vupika.
I nikako ne mogu shvatiti bez obzira jel netko ima ili nema dionice agrokora da moze išta reći lijepoga ili u tragovima poštenoga o svemu što se događa u agrokoru otkada je IU .Pa sama činjenica da se cijelo vrijeme izbjegava sud je dokaz da se nije i ne želi pošteno napraviti posao koji je započet.
Zakon je ozakonio nezakonito? Super da si mi rekao, jos jedan plus za tuzbu drzave.
nije zakon ozakonio nezakonito jer niti jedan sud nije jamstva proglasio nezakonitima, a to što neki forumaši pišu da su nezakonita je pravno beznačajno
EDIT: A cinjenicu da ta jamstva nisu donesena zakonski, sto je i IT priznao, to cemo bacit u kos za smece, a?
nego što bi sada IT mogao reći nego da su jamstva nezakonita?! to su potezi očajnika koji je svjestan da gubi sve i spreman je nastaviti s lažima, prevarama i obmanama jer to je njegov modus vivendi
AskuBidu
to riješi sa ženom, ali ukoliko si vlasnik manje od pola svoje imovine onda po nikakvom pravu svijeta, osim Hrvatskoga prava, ne možeš njenje dugovoe platiti s 100% svoje imovine.
HAHAHAHA
Uostalom, imaš regresno pravo potraživati sve što si platio umjesto žene, ali ne znam kako ovo ima veze sa tvojim bračnim problemima…
Dakle, za sve što jamci plate umjesto Agrokora, oni imaju regresno pravo potraživati to natrag od Agrokora…
Iznesao sam primjer da vidim vaše argumente. Nisam oženjen, možda skoro 🙂
A onda ti je i tako svejedno, u braku sve djelite po pola 😀
Iznesao sam primjer da vidim vaše argumente. Nisam oženjen, možda skoro 🙂
Nemoj hrliti u financijske greške 🙂
AskuBidu
to riješi sa ženom, ali ukoliko si vlasnik manje od pola svoje imovine onda po nikakvom pravu svijeta, osim Hrvatskoga prava, ne možeš njenje dugovoe platiti s 100% svoje imovine.
Mislim, što ti, brate mili uopće znači rečenica “ako si vlasnik manje od pola svoje imovine”…. 🙂
Kako možeš biti vlasnikom svoje imovine manje od pola 🙂
Kakvo znanje, takvo pisanje. Papir sve trpi, internet izgleda još više
Gospodine Peruško,a i vi koji ste ga postavili, se ne pridržavate pravila koja vrijede na ZSE.Niste se uspjeli dogovoriti o načinu izrade financijskih izvješča.Kako vam je to uspjelo,a imate 240 savjetnika.Htjeli ste
uprave prisiliti na potpisivanje nečega što nisu htjeli potpisati.Što to niste prije riješili.Još prije gotovo deset mjeseci je Ante Ramljak izjavio da jamstva dospjevaju odmah i to u punom iznosu.U međuvremenu
su već izašla FI za 2015.,za 2016.FI izvješća za prvi ,drugi i treći kvartal u kojima u izvješćima nije vidljivo
da su jamstva dospjela.Da li izjava gosp.Ramljaka predstavlja zloupotrebu i iznošenje lažnih ćinjenica.
Da li je došlo do neopravdanog pada cijena dionica.Da li bi svi prodavači trebali dobiti financijsku odštetu zbog pada cijena dionica.Treba tužiti Ramljaka,naravni i hrvatsku državu koja ga je postavila.Što radi HANFA koja bi trebala štititi fer i pošteno trgovanje na ZSE.
Vratite moje ustavno pravo da mogu ostvariti pravo na trgovanje.Kakva blokada trgovanja na temelju
hirova pojedinaca koji su se izdigli iznad zakona države koja ih je postavila na to mjesto.Sramota.