Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rus se malo “zeznuo”…kako ruše cijene…

http://www.seebiz.eu/baker-tilly-uocene-nepravilnosti-ispravljane-su-u-konsolidacijskim-paketima/ar-153302/

a sad još i pitanje dali držati kune u portfelju ili je vrijeme za deviznu štednju?

http://www.seebiz.eu/baker-tilly-uocene-nepravilnosti-ispravljane-su-u-konsolidacijskim-paketima/ar-153302/

Javili se pekari…Nitko ništa nije znao, al dok je lovica kapala nikome ništa nije smetalo, sad kreću izmotavanja na sve strane.

a sad još i pitanje dali držati kune u portfelju ili je vrijeme za deviznu štednju?

Ovo i mene zanima. Mišljenja?

Uf pa mi je kamen sa srca. vec sam mislija angazirat Pernara i zivi zid.

http://www.seebiz.eu/todoric-skinuo-hipoteku-s-kulmerovih-dvora/ar-153243/

Ivica Todorić-"Dugujem,dakle jesam."

Baš sam o tome jutroš razmišljao, vjerujem da bi devalvacija pomogla gospodarstvu da prodiše i svede se u realne okvire, međutim s obzirom na ovu kamarilu koja o tome odlučuje nisam siguran u tu priču.
I to će nam morati srediti netko izvana kao što nam sada “sređuju” situaciju s Agrokorom.
Kao što vidimo kad drugi rješavaju tvoje probleme to je uvijek daleko bolnije.
Nikad mi nećemo ništa naučiti, a jedan od razloga je ogromna razina nepismenosti (svake vrste) hrvatskih građana.

TODORIĆEVI VELIKI DOBAVLJAČI BIJESNI NA VLASNIKA ORBICA: ‘To što je napravio ravno je atentatu i iznimno nekorektno’

Ja mislim bas suprotno. Covjek je zastitio svoju imovinu i ponasa se kao pravi gazda. A ovi skorojevici koji su hranili bestiju neka se cesu. Posao businessmana je zaradjivanje, a ne briga o toboznjim drustvenim interesima.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

deviznu i to na račun negdje u austriji 😉

Ignore: KressoM, delux

ili još bolje u Krapinu u pećinu i kupiti loja i katrana… Tenkist si tu?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

na deviznoj je zagarantiran neto negativan prinos a na kunskoj mrvicu bolje ali visi nad glavom strah od devalvacije puzajuće brze ili neke treće manje je važno.
u zadnjih godinu dana oni koji su na štednji i sa današnjih trenutnih crobex 1960 imaju velike oportune gubitke.
bili su i ogromni donedavno a nikome nije bilo zabranjeno prodavati i kapitalizirati na crobex 2250,osobno nisam već i danas dokupljujem jer očekujem da ću nabaciti dodatne bonuse na nestrpljivima,neodvažnima….
možda i griješim nebi bilo…
rezimirat ćemo nekad kasnije
todex trakavica će se rješiti jer mora,alternative nema
a tada sljedi izgledno vrlo bolno podsječanje da smo i prije todex trakavice i da ćemo poslije todex trakavice biti u bull marketu pa bi to trebalo imati značajne posljedice za one koji će izabrati štednju.
možda i tu griješim,nebi bilo….

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Znaci dobro, to njesra ce se raspetljati na neki nacin, a svi nacini sadrze u sebi velike ili jos vece gubitke za vjerovnike. Sto je u osnovi dobro, jer je poucno, neprocjenjivo. Dinastija vise nece igrati ulogu u hrvatskom ekonomskom i politickom zivotu, sto je jos bolje. Odmah po izletavanju van iz tornja MORA KRENUTI KAZNENI PROGON SVIH ODGOVORNIH. Iz firme, revizorskih ureda, porezne uprave, politike. SVIH. Mora. I potraga za skrivenim novcem. Da vise nikome ne padne na pamet nesto slicno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close