ako je predviđen iznos 500 milijuna, a utrošeno je 30 (niža procjena),onda je to 6%
pa sam napisao da je promašila 20% u toj procjeni 🙂
Da ja promašim brojku za 20% u svojem poslu mogu se sutra odmah prijaviti na zavodu za zapošljavanje.
Ma to je samo novinski članak, a ne faktura, tako da ne igra neku ulogu piše li 5 ili 6%, ali to pokazuje da je medijska psihoza da su “borg” savjetnici naplatili stotine milijuna kuna od Agrokora debelo prenapuhana…
Jel se netko pita, kako će savjetnici sada preživjeti. Značajno im se smanjuju naknade.
Takvih ljudi nema u državnoj upravi i treba ih pošteno platiti, a ne tu štedjeti.
Peruško je pravi krizni menadžer ranga Alvareza. Štedljiv i učinkovit.
Ma nije uopće problem u iznosima, nego u usluzi koja se dobije za te iznose. Nije isto kada te netko negdje uvali da bi pobrao nešto, nego da te uvali da mu nešto i za novce napravio. Ovdje je samo pitanju koji dio je pobiranje love, a za koji dio doista postoji neki rad iza toga.
Da, te, možda i veće novce bi pobrao bilo tko, i da je ušao alvarez, i da se ušlo direktno u stečaj, tko misli da ne bi, grdo se vara, možda i više.
Koji su ovo spinovi, Povjerenik se brani sve u 16… Za vašu informaciju, cifra veća jer to su brojevi bez PDV-a, i to je samo trošak savjetnika, ukupni troškovi izv. uprave su 580.565.642kn… Što na utvrđeni dug od 40 mlrd kn je 1,45%, u to je uključeno i unutarnji međukompanijski dug…
Dakle, ukupni trošak će biti viši od 2-3%, što nije normalno…
barikb@
Kakvi spinovi! Pa savjetnici su već do sada “obrstili” što se moglo, sad mogu raditi i džabe – fućka im se za ostatak mrvica.
Ma to je samo novinski članak, a ne faktura, tako da ne igra neku ulogu piše li 5 ili 6%, ali to pokazuje da je medijska psihoza da su "borg" savjetnici naplatili stotine milijuna kuna od Agrokora debelo prenapuhana…
Ti njihov fiškal ?
Kolko koristi su dosada imali knighthead? Nisu li kupovali obveznice po cca 20 centi a prodali agrokoru za cca 268mil eura po nominalnoj cijeni 1 euro?
Kolko rusi imaju 100 mil eura ili mozda milijardi od ovakve nagodbe koja im ide na ruku?
Sitnice
Ivane pokušavam naći izjavu Ramljaka u kojoj kaže da je normalno do 5% ali možda sam u krivu. Može li tko naći taj podatak?
Ma ironičan sam naravno. Savjetnici zaradili više nego da su ulagali
u Viadukt jučer i Tehniku danas.
Ma ne znam koliko je normalno, ali ide već na živce što nište ne znaju reći da bar pola prešute ili namjerno lažu… Recite otvoreno, i bok… a indikativno je to da je Peruško sada odjednom smanjio naknade…
Da, slažem se kolega. Više transparentnosti ne bi škodilo ali i objektivnosti. Pozz.