Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako je predviđen iznos 500 milijuna, a utrošeno je 30 (niža procjena),onda je to 6%

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

pa sam napisao da je promašila 20% u toj procjeni 🙂

Da ja promašim brojku za 20% u svojem poslu mogu se sutra odmah prijaviti na zavodu za zapošljavanje.

Ma to je samo novinski članak, a ne faktura, tako da ne igra neku ulogu piše li 5 ili 6%, ali to pokazuje da je medijska psihoza da su “borg” savjetnici naplatili stotine milijuna kuna od Agrokora debelo prenapuhana…

Ignore: KressoM, delux

Peruško srezao savjetnicima naknade do 30%

Jel se netko pita, kako će savjetnici sada preživjeti. Značajno im se smanjuju naknade.
Takvih ljudi nema u državnoj upravi i treba ih pošteno platiti, a ne tu štedjeti.
Peruško je pravi krizni menadžer ranga Alvareza. Štedljiv i učinkovit.

Ma nije uopće problem u iznosima, nego u usluzi koja se dobije za te iznose. Nije isto kada te netko negdje uvali da bi pobrao nešto, nego da te uvali da mu nešto i za novce napravio. Ovdje je samo pitanju koji dio je pobiranje love, a za koji dio doista postoji neki rad iza toga.

Da, te, možda i veće novce bi pobrao bilo tko, i da je ušao alvarez, i da se ušlo direktno u stečaj, tko misli da ne bi, grdo se vara, možda i više.

Koji su ovo spinovi, Povjerenik se brani sve u 16… Za vašu informaciju, cifra veća jer to su brojevi bez PDV-a, i to je samo trošak savjetnika, ukupni troškovi izv. uprave su 580.565.642kn… Što na utvrđeni dug od 40 mlrd kn je 1,45%, u to je uključeno i unutarnji međukompanijski dug…

Dakle, ukupni trošak će biti viši od 2-3%, što nije normalno…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

barikb@
Kakvi spinovi! Pa savjetnici su već do sada “obrstili” što se moglo, sad mogu raditi i džabe – fućka im se za ostatak mrvica.

Ma to je samo novinski članak, a ne faktura, tako da ne igra neku ulogu piše li 5 ili 6%, ali to pokazuje da je medijska psihoza da su "borg" savjetnici naplatili stotine milijuna kuna od Agrokora debelo prenapuhana…

Ti njihov fiškal ?

Kolko koristi su dosada imali knighthead? Nisu li kupovali obveznice po cca 20 centi a prodali agrokoru za cca 268mil eura po nominalnoj cijeni 1 euro?
Kolko rusi imaju 100 mil eura ili mozda milijardi od ovakve nagodbe koja im ide na ruku?
Sitnice

Ivane pokušavam naći izjavu Ramljaka u kojoj kaže da je normalno do 5% ali možda sam u krivu. Može li tko naći taj podatak?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ma ironičan sam naravno. Savjetnici zaradili više nego da su ulagali
u Viadukt jučer i Tehniku danas.

@PoAskuBidu

Ma ne znam koliko je normalno, ali ide već na živce što nište ne znaju reći da bar pola prešute ili namjerno lažu… Recite otvoreno, i bok… a indikativno je to da je Peruško sada odjednom smanjio naknade…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Da, slažem se kolega. Više transparentnosti ne bi škodilo ali i objektivnosti. Pozz.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close