Slažem se.
Ako hoće zakonitu nagodbu bez repova, nek bace ponudu na stol. Ak ne, mogli bi još zaradit s kamatama kad počnu stizat presude..
čudo jedno kako ne kužiš stvari!?
dalićka je maknuta da bi vlada opstala i da bi nagodba bila sklopljena.
nevjerojatno kako vi todeksaši naopako percipirate stvari i pogrešno tumačite činjenice
[/quote]
Ti jos nisi skuzio da index ima jos mailova, i da ih pusta na kapaljku radi citanosti.
čudo jedno kako ne kužiš stvari!?
dalićka je maknuta da bi vlada opstala i da bi nagodba bila sklopljena.
nevjerojatno kako vi todeksaši naopako percipirate stvari i pogrešno tumačite činjenice
[/quote]
veselim se tvojoj preciznosti
Gazda dočekao ostavku Dalić: ‘Plenkoviću, ti si sada na redu’
Kao što sam i napisao prije par dana da će se odigrati, Dalićka je dala ostavku
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-ministrica-dalic-podnijela-je-ostavku-a-ja-sam-ju-prihvatio/7354248/
Ssad proces bez tereta ide dalje, Borg je žrtvovao jedinku radi višeg cilja.
upravo tako. nema ramljaka nema dalićke, paluba čista i brod plovi dalje zacrtanim kursom.
Da malo probamo pojednostavnit stvari..
Dio forumske zajednice je malo ljut što nije “zaglavio” u todexu .. pogotovo sada kad se nazire pozitivan ishod za malog dioničara ..
Kao što sam i napisao prije par dana da će se odigrati, Dalićka je dala ostavku
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-ministrica-dalic-podnijela-je-ostavku-a-ja-sam-ju-prihvatio/7354248/
Ssad proces bez tereta ide dalje, Borg je žrtvovao jedinku radi višeg cilja.
upravo tako. nema ramljaka nema dalićke, paluba čista i brod plovi dalje zacrtanim kursom.
[/quote]
Da plovi, bez političkog i business kormilara .Sad kad su ostali bez glavnog pokrovitelja mornari koji su na ostali palubi će u buduće jako dobro razmisliti o svojim postupcima jer će se svaki potez biti pod povećalom i na vjetrometini
Da, jeste li vi, koji ste za OVAKVU nagodbu, primijetili manji detalj iz onih mailova? Onaj da se sa Lexom drzava izlaze ogromnoj odsteti prema dionicarima?
Edit: Upravo tako, Johnny.
Neka SADA Perusko prisili direktore sestrinskih tvrtki da potpisu jamstva i ubace ih u bilancu. On je sada u dosta nezavidnom polozaju za njega.
A i ovo ce biti izuzetno problematicno za aktere nagodbe.