Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Frenki mjenja pricu na N1, a ima i novu kosulju, Gda Novokmet je zakon.

Mislim da je bilo DOSTA ovog sr.nja sa IU,zivcanom i ostalim parazitima ,u cijelom procesu oko agrokora.ovdje VTS ako bude reda,treba sagledati sve relevantne cinjenice i prekinutij ovaj kontaminirani i pokvareni proces,steta velika je vec napravljena,ali bolje ikad,nego nikad. DORH takodjer, (vjerujem ipak u njih), ako se sumnje i materijali pokazu dovoljnima, uletit i pozatvarat sve osumnjicenike. Vlada stoji na vrlo tankoj niti,glumataju kao da se nista ne dogadja, ali mac itekako visi.misljenja sam da cemo brzo imati izvanredne izbore.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Mislim da je bilo DOSTA ovog sr.nja sa IU,zivcanom i ostalim parazitima ,u cijelom procesu oko agrokora.ovdje VTS ako bude reda,treba sagledati sve relevantne cinjenice i prekinutij ovaj kontaminirani i pokvareni proces,steta velika je vec napravljena,ali bolje ikad,nego nikad. DORH takodjer, (vjerujem ipak u njih), ako se sumnje i materijali pokazu dovoljnima, uletit i pozatvarat sve osumnjicenike. Vlada stoji na vrlo tankoj niti,glumataju kao da se nista ne dogadja, ali mac itekako visi.misljenja sam da cemo brzo imati izvanredne izbore.

Tako je, hoćemo, imat ćemo izbore.
Nakon nagodbe i dobre sezone na kojima će Plenki učvrstiti vlast.
Ako netko misli da će se u rujnu obična raja više uopće sjećati Agrokora taj se vara.
“Zaboravu” će naravno pridonijeti mainstream mediji.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Serislave,

kako ce tebi pomoci to sto ce Agrokor pasti u zaborav?
Vjerujem ako pomogne tebi pomoci ce i meni s obzirom na sastav portfelja, pa te molim prosvjetli me, pa kolege smo.

Plenkovic je vjerojatno dobar politicar, ali ocito radi na dobrobit cca 40% gradana RH, a 30% mu je dovoljno za vlast. Nazalost brojevi su neumoljivi.

Trenutno HDZ ima oko 28%, a u tom slucaju dobar dio ekipe ispada iz vlaka, a tu je sansa ne nas dionicara Agrokora, vec svih ulagaca na ZSE, da se iskoristi ova guzva, neovisno o kratkorocnim ucincima.

@Vauvau

Zato jer ovo što si napisao moraš uobličiti u stavke zakona. Prvo moraš dokazati gdje je tu protupravna imovinska korist.

Nije to samo da ti sada kažeš to je to, pa je to amen

A ove ostale tvoje gl…. ostavi za sebe, netko tko analizirati sitauciju kakva jeste ne znači da stoji na braniku ničega, stvar je samo u tome da treba čitati sa razumijevanjem, za što očito nisi sposoban.

@ecobarbar

Savršen zločin je onaj u kojem nikad ne otkriju počinitelja a ovdje cijela zemlja čita tko i kako je izvlačio lovu..

Čak i US kaže da nema postupka nad više dužnika istovremeno, nego da je postupakpo lexu samo procesne naravi..
Pridodaj k tome Uredbu EU koju je Garašićka navela, rješenje VTS i zaključak TS, možda shvatiš da se ovdje radi o radu amatera s vrlo vjerojatnim ishodom pravosudne katastrofe.

Koji komedijas ovaj Frenki.
Pa ubi se pokusavajuci objasniti da je ovo sve normalno.
Moram priznati da to Plenkovicu puno bolje ide

Večin aih definitivno ne shvaća dosege kompromitacije čitavog postupka.

Evo jedno vrlo jednostavno pitanje: Da li je Rješenje Ustavnog suda kompromitirano činjenicom da se navedeno Rješenje poziva na 5 očitovanja Vlade RH – jesu li u izradi očitovanja na bilo koji način sudjelovali oni koji su sudjelovali u izradi zakona?
Odnosno oni koji su i dalje savjetnici u postupku?

@Vauvau

Zato jer ovo što si napisao moraš uobličiti u stavke zakona. Prvo moraš dokazati gdje je tu protupravna imovinska korist.

Nije to samo da ti sada kažeš to je to, pa je to amen

A ove ostale tvoje gl…. ostavi za sebe, netko tko analizirati sitauciju kakva jeste ne znači da stoji na braniku ničega, stvar je samo u tome da treba čitati sa razumijevanjem, za što očito nisi sposoban.

@ecobarbar

Savršen zločin je onaj u kojem nikad ne otkriju počinitelja a ovdje cijela zemlja čita tko i kako je izvlačio lovu..

Čak i US kaže da nema postupka nad više dužnika istovremeno, nego da je postupakpo lexu samo procesne naravi..
Pridodaj k tome Uredbu EU koju je Garašićka navela, rješenje VTS i zaključak TS, možda shvatiš da se ovdje radi o radu amatera s vrlo vjerojatnim ishodom pravosudne katastrofe.
[/quote]
Uredba EU nema nikakav znacaj,kao sto to dobro znate i sami!
To nije nikakav zakon niti obvezni akt ,vec samo sadrzi neke preporuke,koje nisu bitne ,po meni ,za ovaj slucaj.
Njime se uopce ne ogranicavaju zakonodavstva zemalja clanica.
Nigdje se ne koristi rijec “mora se”,vec “trebalo bi” ,etc.
Stalno izmisljate nesto sto ne postoji na nacin na koji vi insinuirate.
Sve je sada legalno sto se provodi sukladno “Lex Agrokor” nakon sto ga je US potvrdio.

Jasno je da se Dalićka ovime kompromitirala kao i da je Plenković stajanjem u obranu svakog Dalićkinog poteza također izgubio kredibilitet te da bi trebao otići, a vlada pasti…ali kao što sam rekao, možda će žrtvovati Dalićku no vlada će opstati jer su tu prečvrsti interesi HDZ-a i HNS-a da se održe na vlasti i pri kesi s kešom.

Ignore: KressoM, delux

Da, prečvrsti su interesi da pola Hrvatske ne ode u sistemski stečaj. I sad bi trebalo zbog šačice dijoničara da sve propadne. Zaboravite.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Sve je sada legalno sto se provodi sukladno "Lex Agrokor" nakon sto ga je US potvrdio.

Ovo je vrh cinizma!

Stvarno treba imati džon obraz za ovo izreći i želudac za čitati.

[/quote]

A Ustavni sud se u Rješenju poziva na 5 očitovanja Vlade RH – a očitovanja je najvejrojatnije radila Martina Dalić, i tko nam to tvrdi da to nije radila u suradnji s savjetnicima s kojima je i zakon iskrojila?

Imali uopće smisla bilo što reći o sadašnjoj situaciji.

Sistemski rizik je s Agrokora prešao na RH!

Kakvih pola Hrvatske, pa ta polovica je je već isplaćena, svi mali dobavljači su isplaćeni…

Dakle ostaju veliki i srednji vjerovnici, uostalom, tko je do sada otišao u PSN zbog Agrokora, otišao je, ostali su samo jaki…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close