Utjecaj, politika, pokazivanje misica , traze nesto od vlade kaj mi ne znamo ? necemo nikad saznat, al da je vanjska politika koju vodi RH, neovisno dal je na vlasti hdz ili sdp katastrofalna , mislim da cemo se slozit.
zato i jesmo tu gdje jesmo.
kak god bilo vidjet cemo rasplet dogadjaja.
evo samo nekih linkova pa mozemo razmislit o njihovom misljenju o nama i zasto nam nebi pokazali misice .
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-ove-godine-u-poljsku-salje-visecijevne-bacace-raketa-iduce-godine-u-litvu-osam-borbenih-oklopnih-vozila-i-120-pripadnika-tigrova/5635407/
http://www.vecernji.hr/hrvatska/hrvatska-nece-dobro-proci-kad-rusiji-zavrse-sankcije-1111139
Nadam se da ce se sve dobro rijesit po nas male u vezi agrokora ( nemam njihove dionice ) ali zato imam neke druge , koje padaju krive ni duzne 🙂
ledo danas low 5600 a jmnc 99999,zvzd 2650
pravi razmjeri štetnosti nepoduzimanja čak i kada je bilo odavno prekasno,barem godinu dana dolaze na naplatu.
od kada i koliko puta sam napisao da će napraviti što se mora(odlučiti) pa ako i mrzi cijeli svijet a samo sebe ne?
pretvorio se u i za sebe najveću štetočinu.
to više nisu niti početničke pogreške već nezdrave ideje,namjere?
čovjek je izgubio pojam o značenju vremena i smisao značenje “vrijeme za razmišljenje je isteklo odgovr ste trebali dati odavno
koji je vaš odgovor”?
a on kao pokvarena ploča”da još malo razmislim” + neizbježni big smile???
upis u anale osiguran a put prema vrhu anala nezaustavljiv.
o ovom slučaju će se pisati knjige i snimati pravi filmovi pravih režisera.
režiseri o “režiserima”
a knjige će se pisati iz područja raznih disciplina znanosti.
možda i griješim ali…..
Ali , havi , mi smo članica Nato-a , a to rade sve članice . Mi nismo iznimka , ali smo možda u ovom trenutku najranjiviji , pa smo dobra meta za raskusurivanje 😉
zm1
Ali , havi , mi smo članica Nato-a , a to rade sve članice . Mi nismo iznimka , ali smo možda u ovom trenutku najranjiviji , pa smo dobra meta za raskusurivanje 😉
Upravo to, to rade sve clanice , ali mi smo mozda najranjiviji, a oni imaju interesa u Srbiji, Bih , Jadransko more, i naravno da imaju ovdje neke svoje interese, pa moraju naci nacina kako i na koji nacin da to ostvare.
Ovako brzo donosit zakon !?!..Kad je ovakva frka onda ni na zse ne moze bit drugacije…
“”Učinit ćemo sve da zakonski prijedlog bude spreman do sjednice Vlade u petak”
Plenković: Napravit ćemo sve da ‘Lex Agrokor’ bude u skladu s Ustavom
Pozdrav
Iskopat će malo dublju rupu i to je to. Davno sam rekao da je bull završio, i tipično za kraj bull-a je neopravdani, nefundamentalni rast zadnja dva mjeseca. to je samo potvrda svega što sam pričao
Ti se razumiješ u tržište ko Mara u krivi k.
Smrdel je presudio. Nula bodova.
Smrdel je presudio. Nula bodova.
ovo je najbolja vijest mjeseca.
to sam očekivao,nadao se tome a sada kada i stručnjaci to potvrđuju.
to je bila jedna velika ometajuća prepreka koja je podgrijavala režiserovu maštu.
ništa,bajka će ostati bajka.
i sljede uskoro “bolni rezovi”,a neko bi rekao i zdravi rezovi.
ili “kirurškim rezom odstraniti tumor” i život može biti lijep
mirno spavam i žurim na market dok su akcije i diskonti.
Ivane , znači bdp raste , vjerojatno izlazimo iz procedure prek. def. , izgledno dizanje rejtinga , kakav-takav rast zaposlenosti , a vi o kraju bulla !?
Iskopat će malo dublju rupu i to je to. Davno sam rekao da je bull završio, i tipično za kraj bull-a je neopravdani, nefundamentalni rast zadnja dva mjeseca. to je samo potvrda svega što sam pričao
Ti si reko da je zavrsio i prije nego je poceo. Od 1 krize ti si uspio pogodit njih 6! Bravo!
Nego kad ce RIVP po 130kn?
Mozda je vec netko postao ali evo i ja cu..Komentar CEO-a koji je ulagao u obveznice Agrokora govori ono sto svi realno ocekuju…ili bankrot ili rasprodaja tvrtki u vlasnistvu i dolazak novog vecinskog u Agrokor…Nema treceg …I to brzo.
“U razgovoru za slovenski Siol.net Lutz Röhmeyer, izvršni direktor za upravljanje fondovima tvrtke Landesmark Berlin Investment, koja je jedna od ulagača u Agrokorove obveznice, poručio je da se situacija u Agrokoru nije stabilizirala, da su obveznice dosegnule vrijednost koju imaju obveznice poduzeća na rubu bankrota, te da se negativna spirala može izbjeći samo brzim djelovanjem. On nije siguran da je pravo rješenje zakon koji priprema hrvatska Vlada, jer smatra da se po EU pravilima ne može odnositi samo na jednu tvrtku, a vjeruje i da je prekasno govoriti o restrukturiranju duga, ako to istovremeno neće značiti promjene u upravi i prodaju dionica Agrokora ili pojedinih poduzeća tog koncerna.
– Pretpostavljam da će uslijediti prodaja pojedinačnih prehrambenih tvrtki, čime bi se spašavala temeljna trgovinska aktivnost. Na raspolaganju će biti barem pola dionica Agrokora, ako ne i sve, koje trenutno u vlasništvu ima najveći dioničar (Ivica Todorić). Agrokor će dobiti nove vlasnike i novo rukovodstvo, poručio je Röhmeyer, koji otkriva kako su iz Agrokora dobivali obećanja da će se ići na prodaju dionica pojednih tvrtki putem inicijalne javne ponude (IPO).
http://www.seebiz.eu/i-investitori-i-vlada-zele-iskljuciti-todorica-iz-odlucivanja/ar-153262/
Pozdrav