najveća zahvala ipak ide prvom hrvatskom predsjedniku, dok je bilo po kn svega na izbor, nije bilo nikakvih problema, već sam ovdje pisao, glavni krivac za sve u gospodarstvu i privatizaciji je dr. Franjo Tuđman, jedini je tada imao snagu i moć lupiti šakom o stol i reći; dosta dečki, ne može tako, ljudi su nam na bojištu, ginu, stvaramo državu, a vi se ovdje otimate za imovinu, ali ekipa ga je jeftino umočila i dalje je sve poznato, danas svi zato “ližemo sladoled” iz Nevenkinih korneta, makar bio najskuplji na svijetu
Evo moj pogled na sve ovo s Agrokorom:
Kako bi prošli mali dioničari ako se primjeni najavljeni zakon?
Evo moj pogled na sve ovo s Agrokorom:
Kreso oprostite ali mislim da ne razumijete situaciju kao ni autor filma uz dužno poštovanje.
Agrokor je Hrvatski” lehmann brothers” a razlika između Amerike i Hrvatske što mi nemamo lovu za sanaciju.
Ja bih postavio tri pitanja:
A)Koliko vjerujete u dogovor svih vjerovnika?(ukoliko dođe do podržavanja daljnje likvidnosti)
B)Koliko su agilni akteri oko zakona?
C)Tko je osoba sa kompetencijama za povjerenika?
Osobno bi htio da ne dođe do crnog scenarija ali ja nisam taj koji odlučuje!
ps Moj stav nije poziv ni na kupnji niti na prodaju vrjedonsnih papira samo je moje osobno mišljenje.
Evo Jane jos malo i bureki ce se moci ubaciti! A onda sveopci potop..
Glavni i odgovorni za ovo stanje-Hanfa!!!!!
Trebali su odavno blokirati trgovanje Agrokorovih kompanija u momentu kada se pocelo svasta pisati i nagadjati!!
Tko kaze da neki ne trguju sa povlastenim informacijama-gde je zastita ulagaca!!!
Smiješno kolega.
Pa ovdje možeš pisati po novinama svašta, lupetati što stigneš, a što se HANFE tiče tamo je isto leglo uhljeba…gdje si rođo ima li posla?
Aj daj zaposli mi maloga…
Trebali su odavno blokirati trgovanje Agrokorovih kompanija u momentu kada se pocelo svasta pisati i nagadjati!!
Tko kaze da neki ne trguju sa povlastenim informacijama-gde je zastita ulagaca!!!
Ja mislim da nisu. Puno je informacija i dezinformacija pa vlada neizvjesnost, a tržište ne voli neizvjesnost. Prekid trgovanja bi bila kapitalna kontrola, a to bi tek dovelo do stampeda na svim dionicama. Stvari odnosno cijene se moraju svesti na razinu gdje će prevladati optimisti ili se barem mora nešto dogoditi sto će promijeniti smjer tržišta.
I sto bi ucinili s blokadom?Daleko vecu stetu i paniku!!!
To nikako nisu trebali uciniti!!!
Rusi hoče zajahati HR jer im više nije Karamarko na vlasti koji je za njih stopirao LNG terminal a Todorić je dobivao novce od ruskih banaka, ali se zato ministar financija Marić za vrijeme Oreškoviča nije mogao zadužiti u Americi, nisu htjeli dati novce.
Sada je taj isti Marić prodao HR obveznice po najmanjoj kamati u povjesti ali zato sada Rusi ruše Agrokor.
Samo je problem što više nema Obame nego je došao Trump koji to samo mirno promatra.
Jesmo banda, tako nam i treba.
krediti se moraju vracat i rusi samo traze svoje , tako bi svi mi postupili da nam je netko duzan .