Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slusam ovog Separovica na N1, kao da je Dalicka pisala ovo obrazlozenje…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Što se drugo moglo očekivati od suda čije je sve članove postavila politika. Ustavni sud nije ništa drugo nego sud u službi vladajuće stranke, kao i svi ostali sudovi.

Zaboravite trodiobu vlasti u ovoj isprepletenoj zemlji.

U što politička trgovina HDZ-a i SDP-a pretvara Ustavni sud?

Tko je očekivao drugačiju odluku stvarno je naivan. Davno sam rekao da mi nemamo što tražit od hrvatskih sudova. Mi se jedino možemo tužiti vani, u rođačkoj državi pravda se ne može istjerati.

[color=red]Vama svima je ovo pobjeglo? Snapshot u attachu…[/color]

To je snap objasnjenja koje su novinari dobili.

VRLO zanimljivo – po ovome, Ustavni sud NALAZE da se razmotri steta dionicarima.

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

VRLO zanimljivo – po ovome, Ustavni sud NALAZE da se razmotri steta dionicarima.

Moram priznati, to nisam vidio. Bravo !

očekivano, što god komentirali. ono što je najjača karta , to je trgovačko pravo , gdje je već zadnjim rješenjem ozbiljno kompromotiran cijeli ovaj proces.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Troje sudaca kaze da znacajan broj odredbi lexa nije u skladu sa Ustavom.
http://hr.n1info.com/a300276/Vijesti/UZIVO-na-N1-Lex-Agrokor-u-skladu-je-s-Ustavom.html

Bitno je samo jedna rečenica – nema materijalne konsolidacije!

Nadalje, u postupku izvanredne uprave na odgovarajući se način generalno primjenjuju postupovna pravila SteZ-a, ako Zakonom nije drukčije propisano, dok se materijalne odredbe SteZ-a u postupku izvanredne uprave primjenjuju samo ako je Zakonom njihova primjena izričito propisana. To znači da se odredbe o materijalnoj konsolidaciji grupe društava iz članka 391. stavka 4. alineje 2. i 3. SteZ-a (“Narodne novine” broj 75/15) ne primjenjuju u postupku izvanredne uprave.

Slusam ovog Separovica na N1, kao da je Dalicka pisala ovo obrazlozenje…

Pa nije kao, nego je. US je uvijek bio HDZ-ova igračka

Tko je očekivao drugačiju odluku stvarno je naivan. Davno sam rekao da mi nemamo što tražit od hrvatskih sudova. Mi se jedino možemo tužiti vani, u rođačkoj državi pravda se ne može istjerati.

Ja sam očekivo.
I dalje sam uvjerenja da su naivni oni koji su donijeli ovu odluku.
Ovo pogodovanje Američko-Britanskim interesima u nadzoru hrana u našoj zemljii je vrlo naivno od sudaca Ustavnoga suda.
Imali smo priliku biti država !

Fabris Peruško lomi otpor menadžera Agrokorova koncerna

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

To je alibi izjava.
Razmotris, kazes da nema stete jer je sve dospjelo, jamstva aktivirana tralala i to je to.
Moze ispasti i drukcije, ali taj “nalog” nema izvrsni materijalni karakter

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/andrej-abramovic-sudac-ustavnog-suda-izdvojeno-misljenje/

New Report

Close