Sve je to divno i krasno, investicije, novi pogoni itd. itd.
Međutim, sve to ništa ne mijanja na činjenici da su sve te trajne i polutrajne industrijske kobasice obični šrot. Nitko od ljudi koji rade po tim mesnim industrijama ne jede to što proizvodi, a bome ne treba puno mudrosti da bi se zaključilo zašto je tome tako.
Npr. konzervans se u Panona salami osjeti na pola metra. Ljudi pojma nemaju šta se sve u to stavlja; da znaju, malo tko bi to jeo.
Veze to sve nema s pravim kobasicama. Tko god da je probao prave slavonske domaće kobasice (tanke ili debele) zna o čemu pričam…
Panonu sam probao i nije mi nešto ali im je zimska ok i 50kn/kg jeftinija od Gavriloviceve! Salame su mu isto dobre a mortadela odlična. Sve u svemu digao je taj PiK na višu razinu…drže 50% tržišta mesa…PiK bi da ga on nije kupio propao a sad je uvjerljivi lider,toliki da su sve druge mesne industrije u banani i prijeti im zatvaranje! Gavrilović je morao otpustiti 200 ljudi i prekinuli su proizvodnju svježeg mesa. Todorić melje sve pred sobom…