Agrokor i Mercator zajedno će ostvarivati 7 milijardi eura prihoda godišnje

Naslovnica Forum Komentari članaka Agrokor i Mercator zajedno će ostvarivati 7 milijardi eura prihoda godišnje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo povezivanje ide u korist i na dobrobit kupaca, zaposlenika, proizvođača, zajmodavaca kao i ostalih dionika, te će njime nastati najveća maloprodajna kompanija u Centralnoj i Istočnoj Europi, kažu u Agrokoru.

Niti jedna konsolidacija ne ide na dobrobit kupaca jer se povocevaju marze, niti na dobrobit zaposlenika jer se stvara visak, a pogotovo ne na dobrobit proizvodjaca jer se smanjuje broj kupaca.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Tko ce kupiti Merkator u Hrvatskoj? Ne misli valjda Olgica Spevec i njena lakrdija od Agencije da spajanje Agrokora i Merkatora nije koncentracija?
Eto, sijedi vlaj iz Imotskog je dobio priliku dodatno deformirati trziste u Hr i regiji.
Jadno. Zaprepascunuce je kako jedna bijedno managirana firma ima zahvaljujuci politici toliki rast i razvoj.

BigBoffin

Kako je Todo već bitan upravljački dio predao bankama i fondovima (drže kontrolni paket Agrokora) … polako postaje jasna njegova uloga u svemu tome.
A i njegovo zaduženje (prije kupnje Mercatora) je bilo preko 8 mlrd Kn … pa sada ne treba puno pameti da sve polako bude jasno.
Ali ima i nešto pozitivno. Barem smi mi nekome nešto uzeli i bili jednom veliki.
Predviđam vrlo brzo prodaju Leda i Frigo … jer će se trebati namaknuti lovica za ovo

Najbolje da Todoric kupi mercator i da ga podijeli svojim kriticarima. Kako imate snage i volje blatit ovakvog poduzetnika. Njegove tvrtke imaju mana kao i sve ostale u Hrvatskoj i bilo gdje u svijetu. Ali zao mi je kad ne shvacate za koliko je Agrokor podigao razinu kvalitete i prodaje na svome trzistu. Umjesto Jamnice, Leda, zvijezde i Pik Vrbovca sigurno bi trziste preuzeli Europski proizvodjaci. A pod njegovom upravom su najkvalitetniji hrv. brendovi. Da je barem vise Todorica!

ekloga:@ Slažem se vašim komentarom.! Ako je netko uspješan,pogotovo kod nas,onda je podložan najgoroj kritici.! U poslovnoj politici nema milosti za slabiće,ostaju samo oni koji su snažni i moćni.!

Ajde vas dva ne kakajte u potic. Sve sta je kupija u Hrvatskoj kupija je po kunu i zato mu se sad hrvatski robovi trebaju klanjat. Stvarno rijetko tup narod ko ovaj nas.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

pad agrokora bio bi jedan znak da se u hrvatskoj nešto kreće nabolje.

dok je on gore, svi smo mi ostali dolje i tu nema međuvarijanti.

“Agrokor će u skladu sa Zakonom o preuzimanju objaviti obveznu javnu ponudu za preostale nepreuzete dionice, zaključuje se u priopćenju.”
mozda i ne bude objavio ponudu ako se naknadno utvrdi da je cijelo vrijeme zajednički djelovao sa vlasničkim Konzorcijem od 12 prodavatelja 🙂

New Report

Close