Adris je u grupi razlučnih vjerovnika, kolega spanac vidim da je za vas sve ovo špansko selo.
A oni će se očito namiriti 100 % kako sada stvari stoje. Možda čak i u cashu, premda bih ja više volio da uzmu udio u Jamnici.
lp
Aha…da je tome tako cijena na burzi ne bi bila tu gdje je…Adris nema zalog na nekretninama kao neki ostali razlučni vjerovnici već zalog nad dionicama koje trenutno i sami znate koliko vrijede tako da nemojte pričati priče za malu djecu…
spanac, ADRIS je u A grupi vjerovnika pa će moći birati, cash ili udio u novom Agrokoru 😁
moći će birati % otpisa, a ne naplatu 100% kako piše (druka) plavi
u kojem novcu??pa nisu ludi dati im novac jer imaju kolateral u dionicama?!? jer onda bi trebali dati novac svim dioničarima jamnice umjesto dionica pa i ivici todoriću!?? a to se naravno neće dogoditi
Naučite već jednom da Ivica nije bio vlasnik ni Jamnice ni Leda već je to bio Agrokor, ali samo u određenom postotku, u Ledu nije bio ni većinski vlasnik nego manjinski. Kako Agrokor nije bio stopostotni vlasnik tako se ne mogu ni naplatiti iz mog udjela. Bankrotirao je Agrokor, a ne Jamnica ni neki dionicar koji ima vlasnistvo u njoj.
[/quote]
nauči čitati s razumijevanjem! normalno da adris nema kolateral na tvojim dionicama jamnice, nego na udjelu todorića, tj. agrokora u jamnici! ali problem je što će sve te dionice na kraju izgledno vrijediti isto tj. nula bodova
Adris je u grupi razlučnih vjerovnika, kolega spanac vidim da je za vas sve ovo špansko selo.
A oni će se očito namiriti 100 % kako sada stvari stoje. Možda čak i u cashu, premda bih ja više volio da uzmu udio u Jamnici.
“super” će biti ako im ostane kolateralni udio u jamnici koji će po svemu sudeći na kraju vrijediti 0 kuna, zaista “super”….
koliko sam ja skužio izvući će barem 50% što je oko 550 mil.kuna. kada uzmemo da su posudili 750mil.i ne podižući kamatu cifra je narasla na 1,1milijardu ispada da će ustvari izgubiti 200 mil.što su oni mislim već premašili u rezervacijama.kada gubitak podijelimo sa brojem dionica vidimo da dionica ima prostora za dobar rast.kada kupuju po ovim cijenama ljudi iz vrha firme i trezor mislim da su se dobro zbrojili i računaju na zaradu.
u kojem novcu??pa nisu ludi dati im novac jer imaju kolateral u dionicama?!? jer onda bi trebali dati novac svim dioničarima jamnice umjesto dionica pa i ivici todoriću!?? a to se naravno neće dogoditi
Naučite već jednom da Ivica nije bio vlasnik ni Jamnice ni Leda već je to bio Agrokor, ali samo u određenom postotku, u Ledu nije bio ni većinski vlasnik nego manjinski. Kako Agrokor nije bio stopostotni vlasnik tako se ne mogu ni naplatiti iz mog udjela. Bankrotirao je Agrokor, a ne Jamnica ni neki dionicar koji ima vlasnistvo u njoj.
[/quote]
Točna vam je ova rečenica da je bankrotirao Agrokor a ne Jamnica, ali onda je država napisala specijalni zakon po kojemu je i Jamnica bankrotirala i time cijela imovina Jamnice ulazi u stečajnu masu Agrokora. U tome je cijeli problem.
Pa da, Ivica nije bio vlasnik Agrokora, možda sam bio ja, a niti nisam bio toga svjestan.
Vlasnik Agrokora je bila cvjećara na Kvatriću u Zagrebu, ma nemojte.
Trebalo bi se time, cvjećarama, malo više pozabavit, a ne u neke tehnologije i slične mudrolije.
Najpametnije su najednostavijne stvari.
adris/maistra
u kojoj je fazi novi hotel jer bit će navala gostiju
http://www.seebiz.eu/cappelli-ocekuje-se-povecanje-turistickog-prometa-za-sedam-posto/ar-172846/
Obavijest o usvajanju Upravne tužbe protiv AZN-a
http://zse.hr/default.aspx?id=82386